Evli kadınların kaçamak yapması normal mi sizce bazıları normal diyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılgeçen ki saçma erkek versiyonuna misilleme mi bu? hayır değil ne erkek ne kadın böyle ahlaksız midesiz ve vicdansız hepsinden öte sadakatsiz bir kul hakkına girmeyi kendine hak göremez bitti gitti, şu saçmalıkları ihaneti normal göstermeye çalışmayın gösteremezsiniz hayvanların bile ölümüne sadık olup ihanet diye bi kavrama sahip olmadığı bu dünya da ihaneti meşrulaştıramazsınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılher insan kaçamak yapar evli bekar kadın erkek değişmeksizin normal olması gerekir kalkıp bunu namus meselesi haline geitrip cana kıyma yerine bana uymaz diyip boşanmaya inene kadar normalleştirmek gerekir bana göre
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılya ciddi ciddi soruyor musunuz bunu evli ya ne kadının ne erkeğin normal değil tabiki böyle bir şey yapmaması gerekiyor şu sitede o kadar normalleştiriyorlar ki bazı şeyleri ne var sanki der gibi anlatıyor
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir erkeğin kaçamak yapması normal değilse keza kadınından öyle normal değil bazı medyalar bunu öyleymiş gibi göstermeye çalışıyor gerçekler acıdır canım.
03 Yorumla
Soran+1 yılKiminkini göstemeeye calsıyo
- +1 yıl
Medya medya tvler diziler
- +1 yıl
Normalmiş gibi kaçamak yapabilirsiniz bişey olmaz dercesime
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
79Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de değil Allah aşkına nesi normal
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa neresi normal ya? Abi karaktersiz kişilerin neresi normal ya? Bu ister kadın olsun, ister erkek olsun yanlış. Otursunlar oturdukları yerde eşlerine sahip çıksınlar. Ne gerek var kaçamak yapmaya? Boşansınlar sonra ne bok yapıyorlar ise yapsınlar bu kadar basit ya.
10 Yorumla Normal değil. Boşandıktan sonra isteyen istediği kaçamağı yapabilir ama evliyken yapmak ahlaken etik olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların yüzde 99u doğuştan sadakat yoksunudur. O nedenle ne evlenilir ne de boynuzlanıp kanser olunur...
14 Yorumla
Soran+1 yılErkekler?
Cevap sahibi+1 yılE siz evli kadınları sormuşsunuz?
Soran+1 yılİkisini yorumlq
Cevap sahibi+1 yılKim çapkınsa hem kendisine hem de çevresine zulmediyordur. Çapkınlık kadına da erkeğe de yakışmaz.
+1 yılAllahıımm aynı soruyu evirip çevirip soruyorlar ya. Hayır normal değil.
10 Yorumla
+1 yılKadınlara olan güvenim yok maalesef. Evlilik düşünüyorum ama sadık birisini bulmak mesele.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın normali olur mu en rezalet konuda erkekler eşının dılınden anlmaz mutlu etmezlerse helede anormal kadınlar mutlu edeni buluyor kocayı aldatıyor kocanında ruhu duymuyor
00 Yorumla Tabiki normal değil. Ama yapan çok var. Millette böyle platformalar böyle yapanları görüp nolcakki herkes yapıyomuş triplerine grip vijdanlarını rahatlatıyor
00 YorumlaNice evli kadın tanırım kocaları işe gidince tost olan
63 Yorumlakaçamak yapmayı normal görüyorsan sende kaçamak yapmayı normal gören birisiyle evlen. sana yapılması sana ne düşündürür bunu kendine sor önce
00 Yorumla
+1 yılbiz buna erkekler icin de kadınlar icin de evlilikte sizin tabirinizle "kacamaklara" * diyoruz, basit insan isleri bunlar
00 YorumlaBunu yapan ve isteyen erkeklerin ahlaksızlığı basitleştirmesini okuyup içimden küfür edip gidiyorum bb
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil, gittikçe de erkek kadın farketmeden normalleştiriliyor , berbat bir durum. Kaçamak yapacaksa evlilik gibi bir sorumluluk altına girmemeli insan
00 Yorumla Herkes kendince haklı görüyor tatmin olmuyorsan veya edemiyorsa boşan kimse seni beslemek zorunda değil ya kocana sadık kal ya da Zettir git net
00 Yorumla
+1 yılAldatmanın cınsıyetı yok bu bir... ikincisi sen aldatılsan nasıl hıssedersın? Empatı yapmak bukadarmı zor
00 Yorumla
+1 yılHerseyi normallestirmek icin bir caba harcanıyor. Erkek icin normal diyen erkek varsa karisi icinde normaldir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yapan çok var yaa. Kendi yaşadıklarını bilemem. Çok öküz kocalar var. Tâbi yaptığı şeyi meşru kılmaz bu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 15,8b cevap paylaştı. gelip burada herkes yargılamış kimin ne yaşadığını bilmeden. kişi kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş 😂😂 o yüzden ilerleyen zamanlarda kınadıkları şeyi 4K şeklinde yaparken kendilerini izlicekler 😂😂
00 Yorumla
+1 yılNormal diyenlerin eşinin kaçamak yapması dileğiyle...
20 Yorumla
+1 yılMadem her şey çok normal neden herkes ağlayıp sızlıyor?
00 Yorumla
+1 yılNamussuzlugun normal olabilecegini dusunmek bile buyuk hayasizlik
Bunun kadini erkegi de olmaz00 YorumlaBekarla yaparsan yakalanırsın gizliliğe çok önem vermezler herkese rezil olursun
00 Yorumla
+1 yılister kadın ol ister erkek evliysen kaçamak yapamazsın bu aldatmak oluyor
00 YorumlaBu devirin kadını/erkeği çoğunlukla bunu yapıyor zaten midem kalmadi bu tarz insanlar yüzünden 🤮
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvli erkeğin de evli kadının da kaçamak yapması yanlış
00 Yorumla
+1 yılArtık şu soruların popüler olması bile saçma trol olduğu açık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yani belli ki çok sıkılmış ve bunalmışlar.. haliyle de heyecan ariyorlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılYaniiiii simdiiii ıııı pardon bir daha sorar misiniz? 😀😀😀😀😀
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yapmadan once mi soruyorsun
ya da yaptigin icin mi?00 Yorumla
+1 yılÖyle bi dünyada yaşıyoruz ki namussuzluk ihanet normal olmuş.
00 Yorumla
+1 yılAnormal seyleri normal gibi lanae edip bi süre sonra normalleştiriyorlar. Asla normal degil
00 Yorumla
+1 yılerkek sorusu çok yorum aldi diye sordun dimi bunu 😂😂
00 YorumlaEvli bir insanin esini aldatmasi ne kadar normal olabilir. İnsan olmanin hayvandan ne farki kaliyor?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılKeyif. Kendisi bilie. Bazen sebebi oluyır.
12 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
- +1 yıl
Öyle. Sebepsiz çok nadir
Eşi tatmin etmiyorsa hakki var buna
12 Yorumla
Soran+1 yıl@Omrblk 😃😃🤦♀️
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim normal diyor yaaa... Kafandan kurup kurup yazıyorsun. Hep aynı soru tarzi abuk sabuk bişey atıp ortaya bazıları normal diyor diyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCanı isteyen yapıyor etik mi değil ne erkek için ne de kadın için.
00 Yorumla
+1 yılNormal degil ama yapan çok var sanrm tatmn olamiolar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılne kadar saçma bir soru tabiki de normal değil yapacak neden evleniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadında yapar ne olmuş bu sitede 3 evliyle yaptım zevklee 👍
00 YorumlaTabiiki normal ben böyle bir eş arıyorum evli fakat bekar gibi yaşayacağız ikimizin de seks partneri olabilir olmaz diyenin çoğu böyle yaşıyor dur büyük ihtimalle
00 YorumlaÇüş artık bunuda normalleştirmeyin iyice midesizleşti insanlar az mide olur arı namusuda geçtim artık mide bari olsun ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin normal olmadığı gibi kadınların da değil tabiki de
00 Yorumla
+1 yılgünümüzde artık evlilerin kaçamağı daha heyecanlı oluyor
00 Yorumla
+1 yılsaçmalık erkek ve kadın evlilikte sadakatli olmalı kaçamak nedir ya oyun mu oynuyorsunuz yoksa evleniyor musunuz
00 Yorumla
+1 yılIhtiyaci varsa normal
10 Yorumla
+1 yılEvlilerin kaçamak yapması normal değil karakter meselesi cinsiyet değil
00 YorumlaMutsuzki evli kacamak yapıyor mutlu olmak için arayış peşınde
00 Yorumla
+1 yılNormal hatta haftada 4 kere en az yoksa güzel olmaz Allah'ım ciddi ciddi soruyorlar ya birde
00 Yorumla
+1 yılEvliyken kaçamak diye bir şey söz konusu olamaz. Sadakat yoksa aldatmadır.
00 YorumlaNormal değil. Kaçamak yapıcaksan evlenmiceksin bence.
00 Yorumla
+1 yılBence yanlış ama kocası tatmin edemiyorsa gizlice yapsın ama oda yanlış yapmasın tutsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevli kadınların kaçamak yapması hiç normal değil. Alasef
00 Yorumla
+1 yılAbi normal falan değil hasta mısınız
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadını da erkeğide normal
321 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sametdnmz şimdi sen kendi kendine niye doldun? Bu eylemi sadece erkekler mi yapıyor? Kadınlarda yapıyor ve normalleşti. Uyumaya devam ettiniz ediyorsunuz ve olan oluyor.
- +1 yıl
Bu eylemi sadece erkekler yapmıyor kadınlarda yapıyor evet fakat uyumaya devam ettiniz ediyorsunuz derken? Bu tarz şeyleri normalleştirenlerin midesinden şüphe ederim ben !!! Boşarsın isteyen istediği ile seks yapar hem gidecek başkalarına vericek hemde gelicek bende beslenecek yok öyle yağma
Cevap sahibi+1 yılAyy evet öyle sen uyu daha. Ne sanıyorsun acaba senin aldığın rahibe elizabeth mi oöacak
Cevap sahibi+1 yılUyumaya devam dayı ;):)
Cevap sahibi+1 yılYanında ki lastiksiz mi sanıyorsun
Soran+1 yıl@sametdnmz çoğu kadın aldatıyor
- +1 yıl
Yanımda ki lastiksiz mi sanıyorsun demişsin sahiden çok saçma sapan şeyler söylüyorsun eşimle 7/24 beraberiz diyorum seks hayatımız tahmin edemeyeceğin kadar güzel diyorum aynı iş yerini işletiyoruz diyorum dediklerine bak :) lastik dediğim anlaşılmamış dedelerin hani sadece işemeye yarar ya ona lastik diyoruz
Soran+1 yıl@sametdnmz sende aldatıyosun mesela böyle yerlerde takılarak.. resim falanda koymussun amacın ortada
Soran+1 yıl@sametdnmz ya kimi yiyon sen auahahah bekar yasıyo profilbde DEFOL
Cevap sahibi+1 yılSamed samed yaktığğğnnnn karını evliliğinii yaktııığğn
Normal tabe lan siqisip gezmek iidir cnmm
00 Yorumla
+1 yılYapabilirsin mi öyleyse 🥱
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kadın veya erkeğin kaçamak yapması doğru değil
00 Yorumladeğil bence , aldatma sonuçta ve dinen yasakk
00 Yorumla
+1 yılhickimsenin yapması normal degil
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem