Evli kadınlar neden sabahları kocanızla sabah seksi yapıp kocanızı doyurup öyle işe göndermiyorsunuz?
Kızlar Bir Adım Öne Hep bize bakıyorlar yeter ya.
Kızlar Bir Adım Öne Hep bize bakıyorlar yeter ya.
Benim eşim sabah istesin hiç hayır demem o gün işe kendisini veremez biliyorum. Bu konu çok önemli. Evlenip hemen çocuk yapıyorlar eşini ihmal etmektir bu beraber biraz yaşayın bol bol seks yapın tatile gidin tadını çıkarın evliliğin
Aloooo kendinize gelin gidip özelden yaz pembeli burdan çorba gibi tarif vermeyle olmuyor madem bu kadar cesursun.
Hahaha kendine bak cesur kadın
Cevap
29Cevap
Kadın görüşüne bak her sabah verirmiş ya bekar kız ya da troll erkek :) valla sabah başka işim yok bir de onla uğraşacaktım. Uğraşamam. önce güzel davransın karşısındakine.
Ama sizde sabahları duş alıp o güzel kokan saçlarınızla neden işe geliyorsunuz
Tebrik ediyorum seni kahvaltı da neymiş ya önemli olan sabah sevişmesi 😂😍
Doyurmak kelimesinde bile zevk var onları bilmem ama ben doyurmadan hiç bir yere gitmem
kıçlarını kırıp yatıyorlar zilliler sonrada aldatıldılarmıda zıplayıp duruyorlar.
Bitanede benim evde var Şu an hala ereksiyon haldeyim
Sabahları zaten s*kilmis gibi uyanıyor millet. O yorgunlukla onu mu düşünsünler
aynen öyle adamı borca harca sokmasını iyi bilirler yiyecekleri bi y@r@k işlerini yapmıyolar haklısın gerçekten
Harbiden He yok başım ağrıyor yok keyfim yok. Bunların şikayetleri hep bize geliyor
Rahatsız mısın bundan?
Sen evlilere neden bakiyon bekar yok mu
Onlar tip tip iki de bi bakınca haliyle dikkat çekiyor biz mi suçlu olduk kendine gelll
Sen yinede bakma onlar bakiyorsa zaten eslerinin sucu var ama sen ve senin gibilerde bakinca o erkekler bi ilgi verdigini sanip daha cok yuz buluyor daha sırnaşık oluyorlar
Ln adamı sinir etmeee ters ters baktık sanki ilgi verdik
Hayir sen oyle ilgili olmasanda sorun erkeklerde lan onu anlatmaya calisiyom
Yak sigaraları yak geliyorum
Siz doyurun ac olanlari ne olmus
Biz bekarlar ne yapalım peki
Swn bundan keyif almıyor musun
Demekki sende dikkat çekecek kadar aciksin
Hahahha hep sizi s.. kmek istiyorlar
Çok haklısın canım ya
Ancak kanka cevırıp yatarlar
Kessinlikle sabah versinler kocalarına
Eşim önceden yapardı şimdi uyuyor 😃😃