Eski sevgilimle buluştum evinde çantamı unuttum hemen o gün yazdım cevap vermedi sizce normal bir davranış mı bu
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sorun çantanı unutman mı yoksa eski sevgilinin mesaja geri dönüş yapmaması mı?
İkiside insanca konuştuk normal kavga yok bişey yok eşyam istemek en doğal hakkım
Normal bir davranış bencede değil. Cevap vermemesi çok garip. Ara istersen.
Banada o garip geliyor ya ilk aradım sonra yazdım hemen
Evine git. Çantanı al ve bir şey demeden çık hemen.
Denilecek bişey yok ki zaten haklısın
Üzülme bebeğim salla gitsin. Seni önemsemeyeni sende önemseme takma yani. Git çantanı al sadece.
Niye açmıyorsun aramıyorsun cevap vermiyorsun diyerek peşine de düşme bence.
Yok demem onu zaten 4 yıldır tanıdığım insan yapıyor bunu kimseye güvenim kalmadı sayesinde
Birlikte olduysanız da geçmiş olsun diyim kanka ne diyim. Yanlış insanla yanlış olmuş gibi. Neyse, hayırlısı yine de. Belki başka bişi vardır, açıklamasını yapabilir de. Belli olmaz. Sen bekle biraz daha bakalım. Sonra gidersin işte duruma göre eşyanı almaya.
Tamam canım teşekkürler bu arada dinlediğin için 💫
Saçmalık evine git al rezil olsun ak😅
Ay hırsız gibi ya aradım yazdım cevap vermiyor😄😄
Önemli bişeyin varmıydı icinde?😅 sinir oldum ona şu an görmemesi imkansız git diyorum sana iste en fazla ne olabilir ki
Ay kimlik falan yoktu ya da kredi kartı çantamda allahtan çok garip hani kavga olur bişey olur okey kargolasada olur ama görmemezlikten geliyor 😂😂
Benim anladığım şu bebeğim o senle bidaha görüşmemek için yapıyor bunu çok sevdiğin bi çanta değilse boş ver hatıra kalsın senden😜☺️🥳🥳
Ayy bebek görüşmese görüşmesin kargolama diye bir şey var buluşmak isteyende oydu
Çöpe atmıştır belki🥺
Ya üzülme sapşal kız nasıl biri oldugunu anlamış oldun sonucta🥺
Evet ayrılınca anlıyormuş insan saygısız işte zamanında da gizlice telefonumu alır kendini kitlerdi odalara ne bekliyorsam🥺
Ne kadar saçma bi hareket bu erkeklerin cogu cidden kafayı sıyırmış durumda kurtulmussun askım kendini sev ve üzülme ben veririm sana çanta 🥳🤪🤣
Ya yerim teşekkür ederim bebek bencede kurtulmuşum
Üzülme o yüzden lütfen dışarıda cok güzel adamlar var mutlu etmek için birilerini bekleyen ona mı kaldınnnn umarım cok pişman olur
Umarım 🥺 tek istediğim insanca davranmasıydı ki öylede biriydi hem konduramıyorum hala hemde yaptı baksana işte demekki gerçek yüzünü görememişsin diyorum
Tabiki ya ama şimdi görmüş oldun daha geç olmadan zamanından çalmadan üzülmeni istemiyorum ama baska biri var kesin erkekler genelde ondan dolayı yapar
Başka biri değil ki bir sürü kişi var çapkın biliyorum
Tabiki de hayır
Yani eşyam o benim bahane değil aynı gün yazdım kargolayadabilir cevap bile vermiyor
Gecmiş olsun
Vermez mi diyosun hayır amaç ne ben onu anlamıyorum
Degerlinbirsey varmıydı
Değerli bişey olmasına gerek mi var allahtan kimlik falan yoktu boştu vermemesi garip ortada bişeyde yoj
Sana deger vermiyor demekki
Ya değer vermese buluşmak mı ister herşeyi değere bağlıyosunuz sen sevmediğin değer vermediğin adamın eşyasına mı çökersin güldürmeyin
Eşyanın önemi olmuş olsaydı zaten sana da deger vermiş olsaydı o an getirirdi sen kendin diyorsun geri dönüş yapmadı diye
Biri senin evinde eşyasını unutmasın o zaman kafa yapısına bak ya unutsa vermiceksin sende demekki
Anlamak istemiyorsun neyse
Evinde neler yasandi
Normal konuştuk bişey olmadı
bir şey yaşamaksa unutulmaz
Nasıl anlamadım
bir şey yasanmasa unutulmaz
Ne olacak peki