Eski sevgilim unuttu mu?

Normalde takmam. Fakat delirmek üzereyim, neler oluyor anlamıyorum. Ben onu görünce bile göğsümdeki ağrıdan duramıyorken onun böyle yapması. Attığı açık bir fotoğrafı kaldır dedim kaldırmadı ayrıldık, birkaç gün sonra yazıp özür diledi ama dalga geçer gibi ''özür dilerim affet nolucak olan oldu'' tarzı mesajlar attı. Sinirlenip kabul etmedim. Ayrıldıktan 1 gün sonra 4 yıllık bir erkek kankası vardı benimleyken iletişimi kesmişti onunla konuşmuş. Bugün barışmak için buluştuk dedi ki eğer barışıcak isek o hesabımda hep ekli olucak neden dedim neden sunamadı sustu sadece. Kabul etmedim kolumu tuttu gözleri doldu yapma dedi seni seviyorum dedi eve gittim 20 dakika bile olmamıştı ama eskiden onu seven çocukta dahil herkesle tekrar takipleşmiş. Banada zorladığım için kusura bakma yazdı gitti. 10 aylık bu ilişki baştan yalan mıydı nasıl böyle davranabildi. İkimizinde ilk ilişkisiydi ben hayatımda böyle kötü hissetmedim yapmam dediğim herşeyi yaptım. Bu ayrılık süreci boyunca bir kızla konuşmadım gelen istekleri bile reddettim onu kırmak gibi olmasın diye. Arkadaşlar lütfen söyleyin bu kız hiç sevmedi mi?

Eski sevgilim unuttu mu?