Eski sevgilim beni unuttu mu?

4 ay 1 gün çıktık ve çok yoruldum o yüzden sinirle bitti dedim oda sürekli söyleyeceğin birşey var mı diye defalarca gidene kadar hatta kalkıp giderkende. Biz cinsel ilişkiyede girdik ama çok pişman oldu keşke olmasaydı dedi ben çok kötü hissediyordum çünkü kendimi. öok güzel anılarımız vardı beni çok önemsediğine dair tavırları vardı. sahiplenir kıskanır kızardı küçücük şeylerde bile. ayrılık kelimesinden nefret ederdi. çok kızardı yapma bu kadar kolay mı diye hatta bir önceki bitti deyişimde kolumdan tutup 3 ayı bir kelime sığdırabiliyor musun demişti. kendini ve beni öldürmeye dair konuşmuştu. olaki birgün ayrılırsak burdan kimseyle çıkamazsın demişti. ve ayrıldıktan bir ay geçmeden bir kızla çıkmaya başladı aynı yurtta kalıyoruz çalıştığım yere de geldiler yanında bana bakmıştı kızla konuştum adımı anmasın bana bakmasın diye hakarette ettim kıza ve beni tehdit etti hayatını bitiririm dedi ilk ayrıldığımız günlerdede hüzünlü olduğunu söylediler. twetteran ilginç paylaşımlar yapyr üstüme alnacağm tarzda ama kızla hala çkyorlr heralde. çok özledim ama benim gözümün önünde o kıza ağaçtan çiçek bile verdi gözümün önünde beni bıraktığı gibi yurda bırakıp başını öne eğip kendi yurduna gitti. ben ona çok değer verdim. gözüm kör olmuştu resmen. çok sevdim çok ama çok. merak ediyorum gerçekten unuttu mu. arkadaşına arkadaşım sormuş onu sevdi mi diye arkadaşı sevmişti demiş sevmişti nedir ya. peki şimdiki kızı demiş seviyor olumlu veya olumsuz hiçbirşey demiyor demiş. bana cevap verin sevdi mi beni ve unuttu mu?
Eski sevgilim beni unuttu mu?