Arkadaşlar eski sevgilimin evine gittim?

Arkadaşlar sevgilimle ayrılalı uzun zaman oldu ancak ara ara konuşuyorduk. Dün üniv. tercihleri açıklandı sordum cevap vermedi. Başka bir şeyleri sprdum onlara da cevap vermedi. Ben de bugün evine gittim. Niyetim sadece konuşmaktı ama hem memleketten misafirleri varmış hem de babası görevde değilmiş. Konuşmak istemedi, kapıyı yüzüme kapattı biraz sonra ablası açtı, bana anlat dedi. Biraz ablasıyla konuştuk. Aşağıda brkle biraz ben onu göndermeye çalışacağım dedi. İndim oturdum kamelyada. Biraz sonra eski sevgilim geldi. Gel dedi. İlk önce kalkmadım. Aonra bir daha dei. Kalktım. Başka bir binanın arkasında konuştuk. Kızdı tabi ki.. ama brn zaten göze almıştım. Biraz dinledi. Sonra git falan dedi. Önceden fiziki temas yaşamamıştık ama ona sarılmama müsade etti. Tabi ara ara nolur git diye ısrarları devam ediyor. En sonunda babam gelecek şimdi çık git bir ya falan dedi. Ben de olsun baban da duysun seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum dedim. Dedi ki şimdi ne olur git. Yarın ararım uzun uzun konuşuruz, ya da bir gün buluşuruz ama şimdi lütfen git dedi. Gittim gitmiyorum derken zatwn sonsuza kadar kalamam orada diye söz verdin buluşacağız dedim ve gittim.
Sizce arayacak mı? Sevmiyorsa neden sarılmama müsade etsin ki? Bir de bana önceden başkalarıyla yattığını söylemişti, ama bugün onu öpmek istedim müsade etmedi bu zamana kadar kimseyi öpmedim falan dedi. Ne yani, başkalarıyla yattığı yalan mıymış yoksa o kızları sadece kullanmış mı?
Arkadaşlar eski sevgilimin evine gittim?