İlişkiyr ara vermek?

Arkadaşlar 10 aylık ilişkim vardı. Erkek arkadasımla son zamanlarda o kadar çok kavga etmeye başladık ki ben de şehirdışına geldim bir aylığına uzak kalmak için kavgalar da tartışsak bile sürekli tartışmaların üzerine barıştığımız için ( benim çabalarımla ) bir sonraki konularda tartışmalar tekrar tazeleniyor birbirimizi çok seviyoruz en sonunda ara verme kararı aldık geldiğim yerde bir ay boyunca yazmama kararı verdim oda onayladı bunu sizce bunun sonu nereye gidecek? Ben sosyal mesya hesabımı dondurdum ona da bakıyorum postegrodan hiçbir şekilde bir şey paylaşmıyor yeni birini falan takip etmiyor. Sürekli ben suçlamıyorum sürekli suçlanan kısım ben olduğum için haksız bile olsam sırf ilişki bozulmasın diye özür dilediğim için buralara geldi. Yani döndüğümde ben aramayacagım diyorum ama döndüğümü nerden bilecek? Kadınlıgımı unuttum onun triplerinden. Döndüğümde ya barışılıcak ya da en büyük ayrılığı yasıyacagız ne olucak bilmiyorum? İki ay sonra da 1. Senemiz. Napıcagımı bilmiyorum. 22. Sinde ay dönümümüz ben hala sehir dısında olmuş olacagım sizce ben mi kutlamalıyım ya da yazmamalımıyım? Bişiler söyleyinde dertleşelim.
Güncellemeler
+1 yıl
Hadii nasıl konuscazz
Güncellemeler
+1 yıl
Şu serüvende yan yana olalım bestie
İlişkiyr ara vermek?