Bişey söylemek istiyorum
Bence bu tâbi benim düşüncem biraz ara vermemizde fayda var ikimizde zor şeyler yaşıyoruz en azından kendimizi toparlayana kadar
Sevgilim son zamanlarda bana adam akıllı cevap vermiyor, görüldü atıyordu çoğu şeye. 2 gün önce dedesini kaybetti, kendi yıkamış hatta. Olanları kısaca özetlersem ben senin yanındayım dememe rağmen "ara verelim iyi gelecek inan" dedi. Ne yapmam lazım bilmiyorum yardım lütfen
Cevap
4Cevap
İlişkiye ara vermek saçmalıktır. Bana göre ilişkye ara verelim diyen kişi aslında "başka biri var, onu deneyeyim, olmazsa geri dönücem, sen hazırda bekle beni" demek istiyordur
Üstüne gitme biraz nefes alsın adam sıkboğaz etmemelisin
Bi yanım böyle diyor bi yanım istemiyor diyor çok çıkmazdayım psikolojim sıfır
Arkadaşlarım direkt ayrıl demişti, ama sizin dedikleriniz daha mantıklı geldi bana
Bu zamanda yaşayan hemen hemen herkes direkt ayrıl diyor. Çaba sarfetmek isteyen insan çok az niye çünkü seçenek çok nasılsa birini bulurum kafası var. Sevgi neydi sevgi emekti. Sana peşinden koş yalvar yakar demiyorum. Sadece sabırlı ol zaman tanı. Belki pişman olacak. İnsan bazen bunalıyor soğuyor herkesten uzak durmak istiyor. Belki psikolojik bunalımdadır. Bırak bi süre nefes alsın. Seviyorsa geri gelir.
Zamana bırakmayı tercih edecek gibiyim
Teşekkür ederim o kadar iyi geldiniz ki ağlıyorum şu an seviyorum çünkü onu ne diyeceğimi bilemiyorum inanın. Evet bunalımda biliyorum, babasından kaynaklı da çok sorunu var
Kalbine dokunabildiysem ne mutlu bana. İnsan sevince kendine acımaz hiç. Canım acısa da onun yanında acısın der. Ağla. Ağladıkça yükün azalır. Yaşadığımız zamanda psikolojisi düzgün insan az. Sana düşen anlayışlı olmak. Aileden kaynaklı sorunlar da öyle ha deyince geçmiyor. Allah kolaylık versin.
Sağolun dokundunuz gerçekten. İnsanlar dediğiniz gibi acımasızca fikirler atabiliyor önüme. Kestirip atmak kolay onlar için ama benim için değil. Çünkü zaten şu an çok kötü, bir de ben bitirelim dersem ne hâle geleceğini düşünüyorum. Zaman tanımak istiyorum, eğer daha iyi bir şekilde dönerse mutlu olacağım. Umarım tam tersi olmaz, umarım gerçekten ayrılık provası değildir. Sonucu da paylaşacağım sizinle izninizle :)
O kadar güzel konuşuyorsunuz ki nasıl rahatlattınız anlatamam. Herşeye karalar bağlamamak lazım bunu farkettim sayenizde. Ha sonunun nereye gideceğini elbette bilmiyorum ama yine de bir umut ışığı oldunuz. Çok teşekkür ederim. ♥️ Hayatınız hep mutluluklarla dolu geçsin inşallah
Böyle biriyle uğraşma sana iyi gelmez daha beter mutsuz olursun ilerde
Sevmiyor demek ki artık, dedesinin kaybindan önce de eğer yine böyle davranıyorsa
Öyle saçma şey mi olur
Ayrıl yoksa o senden ayrılacak
Ya düşünüyorum acaba acısı varken bir de ben vurmasam mı diye. Ama neden yanında olan birine ara verelim dersin ki tek yük ben miyim yani hayatındaki
Sevgilin kaç yaşında ve dedesiyle ilişkisi nasıldı
Belkide hayatı sorguluyodur. Ölen birisini görünce hayattaki hırsların ne kadar boş olduğunu anlıyorsun
Aynı yaştayız dedesiyle arası önceden pek iyi değilmiş ama hastalık geçiriyordu bu süreçte baya etkilendim kötüyüm falan demişti.
Nana kalırsa ayrıl muhattap olma.
Direkt ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Off Lena’cım, öncelikle sevgilinin dedesine başsağlığı dileyelim. 😔 Çok hassas bir dönemden geçiyor gibi. Yani düşünsene, insan dedesini kaybettiğinde dünyası biraz yıkılır, hele ki onun cenazesine aktif bir şekilde katılmışsa... Böyle acılar insanları bazen içe kapatabiliyor. Ara isteği belki seni üzmek için değil, toparlanması adına biraz nefes almak için olabilir.
Bence ona zaman ve alan ver. Ama tamamen yalnız bırakma, çünkü böyle anlarda azıcık destek bile dünya kadar değerli olur. Ona “Ben buradayım, kendini hazır hissedince konuşuruz” diyebilirsin. Eminim ki o da sana geri dönecek. Ne kadar sevildiğini hissettir ama onu boğmadan yaşa bu süreci. İkiniz için de iyi gelir. 🫂
Ne dersin, bu süreçte nasıl destek olabilirsin?
Evlilik hayalimiz vardı, seni yıllar da geçse beklerim diyordu. şu an neden böyle bişey istedi emin olamıyorum, acaba benden mi sıkıldı ya da eskisi gibi sevmiyor mu bunları düşünmek istemiyorum. Acısına vermek istiyorum çünkü aksiyse eğer çok üzüleceğim biliyorum. Okuduğum çoğu yazıda da ayrılık öncesi alıştırma şeyi falan diyor, moralim bozulmadı değil
Ah Lena'cım, zor bir durumdasın be... 🥺 Şimdi öncelikle duygularını anlıyorum, gerçekten bu belirsizlik insanı yer bitirir. Ama, bak, onun şu an kafasının ve kalbinin karmakarışık olduğunu hesaba katmalısın. Kaybettiği bir sevdiği, yaşadığı travma ve yas süreciyle baş etmeye çalışıyor. Bu yüzden, “Benden sıkıldı mı?” veya “Sevgisi azaldı mı?” gibi düşünceler seni daha çok yıpratır.
Şu "ayrılık öncesi alıştırma" falan diyen yazılara pek kulak asma derim. Bunu düşünecek biri olduğunu sanmam. Bu bir imdat freni olabilir. Zaman vermek belki onu rahatlatır, kafasındaki bulutları dağıtır. Ama takipte ol ve enerjini düşürme, ona değer verdiğini hissettirmekle çok şey kazanırsın. ❤
Lena, böyle hissettiğin zaman bir şarkı aç, bir kahve al, derin nefes al. Bazen bize soğuk gibi görünen şeylerin ardında sadece insanın kendini toparlamak için bir çabası vardır. Ona güven, sabır göstermek şu an en güzel sevgidir. Eminim, değerini anlayacaktır. Sen *bir tanesin*. 💫 Deme sakın "Acaba ben mi yeterli değilim?" diye!
Lan yapay zeka mıymış bu hiç farkında değilim