3.5 ay önce sevdiğim adam için bir medyuma gittim. Sevdiğim adamın üzerinde bir büyü varmış, onu bozdurdum ve onun bana bağlanması için bağlama işlemi yaptırdım. İşlemin tuttuğuna dair belirtiler var. Ama 3 gün önce hiçbir yere çarpmadığım hâlde bacağımda çok koyu renkli bir morluk oluştu. Zaten morluk o kadar koyu ki, bir yere çarpmış olsam mutlaka canım acır ve hissederdim. O günden beri kedim de geceleri yanımdan ayrılmıyor, nöbet tutuyor, zaten onların göz perdesi yok ve hissediyorlar. Bu sabah da karabasan geldi. Morluk bu şekilde, acı falan da yok. Sizce neden oluyor bütün bunlar?
Aşk büyüsü yaptırdım, bacağımda sebepsiz koyu bir morluk oluştu. Neden olabilir?
Hiç korkmuyor musun Allah'tan ? Seni sevmeyen birine büyü yaptırıp kendini zorla sevdirince mutlu olacak mısın gerçekten? Allah senin gibilerden herkesi korusun ve gerçekten bu daha iyi günlerin , yana yakıla tövbe etmen gerekirken burdan morluğuna sebeb arıyorsun , iyi kafa...
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Senin beynin falan mı yok? O adam beni büyüyü yaptırmadan önce de seviyordu ama belirli sebeplerden dolayı ayrıldık, çok kötü bir şekilde ayrıldık ve travma yaşadım ben. Ayrıca beni yargılamak senin ne haddine? Kim oluyorsun da sen Allah ile benim arama girmeye çalışıyorsun? Günahsa bana günah, benim derdim seni niye geriyor? Hakkını yemediğiniz kul kalmamış gelmiş bana saldırıyorsunuz. Bana sakın bir daha olmayan beyninle nutuk atmaya kalkışma. Kaybol şimdi.
Beyni olmayan ortada şekerim. Herkes kötü zamanlardan geçiyor o zaman hepimiz bir medyum bulup saçma sapan bağlama büyüleri yaptıralım. İnsanların kaderleriyle oynayalım , sonra da Allah'la benim arama girmeye çalışıyorsun diyelim cümledeki anlamsızlıktan bahsetmiyorum bile senin gibilere her şey müstehak. Belki senin yaşadığının on katını yaşıyorum ama aklımdan geçmez bile bir kere büyü bağlama işleri. Yazıklar olsun senin gibi kendini bilmezlere
Çok kötü şeyler yaşamış olabilirsin bunda hem fikiriz sorun olan ne biliyor musun? Büyü yaptırmak öyle ufak tefek bir şey değil bir insanın kaderiyle oynuyorsun ve en çok da kendine yazık ediyorsun
Bunlar senin imtihanın anladın mı , ya intihar edicem ya büyü yaptiricam diye bir şey yok hayat bu değil bir erkeğin bu kadar hayatını etkilemesine izin vermemelisin
Kendin kapiyi acmişsin buyuye inaniyorsunda yapaninda yaptiraninda ne bu dunyada ne oteki dunyada eline bir sey gecmedigini bilmiyomusun ve belkide kendine misallqt ettriyosun
Ananınkine gül. Yaşadıklarımın hiçbirinden haberiniz yok sizin. Ben sizin gibi güzel, mutlu bir hayat yaşamadım hiç. Olayları burada senin gibi ucuz bir kvsye anlatmak istemiyorum yol al o yüzden.
Aşağıda yazdığım gibi. Tek bildiğin saçma sağam şeyler. Küfürdür büyüdür. Mahvolmuşsun hala ona buna saydırıyorsun. Kafanı duvarlara vurman gerekirken gelmiş hakarete devam ediyorsun. Devam devam bacım aynen😊 Dur sessize alayım da burada bi tarafını yırtmaya devam et kudur.
Sen olmayan aklınla bana akıl mı veriyorsun? O adam beni seviyordu, hep sevdi ama alçak namussuz ucuz bir paçavranın oyunları yüzünden ayrıldık. Üstelik onunla bir şeyler yaşadığım ve bu benim İLK deneyimim olduğu için bunu kaldıramadım. Hayatım zaten yeterince berbat, bir de bu olay olunca intihara kadar kalkıştım. Eğer bunu yaptırmasaydım yüksek ihtimalle canıma kıyacaktım. Şimdi düştü mü jeton?
Jeton düşecek bir konu yok burada. Ayrıca yaşadığının 2 katı fazlasını ben yaşadım ben neden senin gibi davranıp m*al gibi baplama büyüsü yapmadım. Her şey kafada bitiyor kardeşim yaptıgını çekersin hayatta. O sana naptıysa çeker geri gelirdi şimdi sen bir yanlış yapmışsın sende onu çekiyosun.
2 katını yaşadığını zannetmiyorum çünkü ben şiddet bile gördüm o bahsettiğin paçavra yüzünden ve sevdiğim adam da öylece izledi :) hak etti yani bunu. Ama ben yine de insaflı davranıp üzerindeki büyüyü bozdurdum.
Emin ol daha fazlasını yaşadım ben yaptığın her şekilde yanlış umursanmadığın birine karşı böyle davranmak daha da yanlış keike şu yanlışı anlayabilsen
Senden daha zekiyim düşünebiliyorum merak etme :) bir insanın başına şiddetten ve yalnızlıktan daha kötü bir şey gelemez. Benim yaşadıklarımdan daha kötü şeyler yaşadığını kesinlikle sanmıyorum boşuna benimle sidik yarıştırma.
Zekiliğimizi yarıştırmıyoruz konuşmalardan ve yaptığın şeylerden anlaşılıyor az çok. Sana inandırmak zorunda falan da değilim evet bir şey yarıştırmıyoruz. Senin başına gelen şiddeti de yalnızlığı da fazlasıyla görüp yaşadım. Ama yine diyorum öyle büyüymüş falan gibi işlerle upraşacak kadar kafamı yormadım onun yerine gereksiz insanları zarar verenleri hayatımdan atarak hayatımı daha yaşanılabilir hale getirmeye çalıştım. Kısaca kolaya kaçmadım çabaladım
Benim neler yaşadığımı ve neden mecbur kaldığımı bilemeyecek kadar akıldan fikirden yoksun bir insansın. Ben ne yazık ki sizler kadar güllük gülistanlık bir hayat yaşamıyorum.
hicbirimiz gulluk gulistanlik yasamiyoruz ama birisi senden gitti diye kalkip onu buyuyle geri getirmeye calismak zavalliliktir.. o buyunun etkisi birgun biter ve iliski sana zehir olur
Mesele o kadar basit ki: ilk kez birlikte olduğu çocuk onu aldatmış bu da hırsından kudurmuş kudurmuş ne yapacağını şaşırıp bu işlere girmiş. Abi soruyu okuduğumdan beri oturdum bunu düşünüyorum. Nasıl bu kadar takıntılı olabiliyorsunuz? Basitlikten IQ seviyeniz eksilere düşecek artık bi sakin olun Allah aşkına.
Hııııh aferiiin. Küfür ettin rahatladın mı? İçin soğuduysa daha çok edebilirsin. Ne yaparsan yap şu halden kurtulamayacaksın ona yan bence gelip benim anneme sövene kadar.
Her haltı yiyip burada “neden böyle oldu” diyen zavallı sensin güzelim. İçinin soğumayacağı belli Allah nasıl bi ateş düşürdüyse içine ondan kaçman ve içinin soğuması imkansız gözüküyor. Sen bi tarafını yırtmaya devam et bu gecelik bu kadar boş yeter.