Bir insanı neden kimse sevmez, saymaz?
Bir hata yapmamalarına rağmen neden böyle?
Bir hata yapmamalarına rağmen neden böyle?
Issikk sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sevilmek için kendi hayatından ödün veren kişileri daha çok kullanmak için kimse takdir etmez ve ona sevgi göstermez. Her insan önce kendisini sevmeyi ve kendine değer vermeyi öğrenmeli. Bunu başarabilirsek düne kadar bizi unursamayan kişilerin bizden bir selam alabilmek için kapımızda beklediğini göreceğiz.
Önüne hayatına bak, sevilmek sayılmak bunlar geçici. Bugün seviyorum diyenler yarın adını bile hatırlamaz, bugün sayanlar yarın söver. İnsanlar vefasızdır, guvenilmezdir. Bunu bilerek bir beklenti içine girmeden yaşamak lazım.
Seni sevebilecek insanlarla karşılaşmadın daha belki
Çevresine saygısız, benim dediğim dogru diyorsa bir insan , kimseyi takmadan hareket ediyorsa ondan ötürü saymaz.
İnsan iç güdüleri bazen anlaşılmıyor ne yazık ki, kıskançlık, ego ve kibir bu davranışı tetikliyor..
Kimmiş o seni sevmeyenler
I love you so much baby 😘😘
Keşke bir de ciddi olduğuma inansan
Bugün itibariyle evet 🥰
Bugün seninle goy goy dışında içten bir şekilde de konuştum ilk defa ☺️
Diyorum ☺️☺️
Çok yüz verirsen değer görmezsin
Yaşadığım için söylüyorum.. iyi insanları ailesi bile sevmez , sevilmek değer görmek istiyor musun gerçekten? O zaman kendini ağırdan satacaksın
maalesef böyle işe yaramazsa gel yüzüme tükür 📣😇
Cok verici olan kisileri toplum ezmeyi seviyor biraz gardini alarak dur
Yalnış insandır
Öz güvenin ve kendine sevgin olmadığı için
Kendini sevmeyen başkasına lendidinde olmayanı veremez yani gerçek anlamda sevemez. Birde kendini sevmeyeni kimse sevmez.
Neden kizlara kapali yorumlar
Nedeni kendisinden olmali
Bilmem binlerce sebebi olabilir
her yasin bi sorun getirdigini bil
o insanı anlayanı yoktur. ondansevilmez
Hayiridirius
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?