Arkadaşlar bir insanı neden kimse sevmez ciddi anlamda soruyorum neden kimse sevmez ki?

Mesela ben ailemin bana yaptığı onca hatalara rağmen hep affettim ama onlar yine beni hiç sevmiyorlar20 yaşından beri bu böyle hep dışladılar beni. Sonra evlenmek istiyorum çünkü yanlızlık okadar zor ki 2 yıldır yalnız yaşıyorum biyandan güzel bir yandan da hiç güzel değil ama evlilik işimde hiç olmuyor. Hani yanlış anlaşılma olmasın kötü bir şey demek istemiyorum ama çok güzel olmayanlar bile evleniyor rahatsız olanlar evleniyor dört dörtlük olmayanlar bile seviliyor ben neden sevilmiyorum anlamıyorum gercekten. Kimseye kötülük yapmıyorum tam tersi kim sıkıntıdaysa benden yardım isterse hemen yardım ederim yıllardır böyleyim. Kimseye kin beslemiyorum. Gerçekten iyi biriyim ama sevilmiyorum. çirkin olduğumuda düşünmüyorum ama olmuyor işte resmen yalnızım kimsem yok. Birini çok sevmiştim gerçek anlamda çok sevdim normalde kimseye güvenemiyorum evlilik konusunda çok korkuyorum yani ama gerçekten birini çok sevdim ama oda beni sevmedi. Benimle çok güzel ilgileniyordu güzel konusuyordu aylarca konuştuk hep benimle ilgiliydi sonra birden ilgisiz oldu hiç yazmadı neden acaba Çok üzülüyorum anlatamam bende mi bir şey var hep düşünüyorum biri bana birşeymi yaptı mutlu olmiyim diye çünkü hiç mutlu olamadım tam mutlu oldum derken oda gitti elimden gerçekten hergün ağlıyorum nerdeyse üzüldüğüm için. Bir yandan ailem beni çok üzüyor bir yandan bu çocuğuda unutamıyorum çok zor muş gerçekten bu acı.

Arkadaşlar bir insanı neden kimse sevmez ciddi anlamda soruyorum neden kimse sevmez ki?