Uzun zamandır hayatıma hiç bir kadın girmedi. Bu durum canımı sıkıyor işten eve gittiğimde hiç bir şey yapamadan ertesi güne geçmiş oluyorum. Hiç bir aktivitem, sosyal hayatım yok illaki sevgili olarak demiyorum en azından gerçekten benimle konuşmaktan keyif aldığı için değer verdiği için sohbet edicek birisi de olsa yeter istiyorum ama yeni birisiyle tanışmak o kadar zor geliyor ki bana. Bu durumdan nasıl kurtulurum?
Dostum bu iş şöyle biriyle tanışmadığın süre ne kadar uzarsa o kadar tanışma hevesin azalıyor o yüzden bunu bir şekilde durdurman lazım ben de aynı durumdayım ama memnun sayılırım durdurmaya niyetim yok yani
Dostum alıştım kendi başıma olmaya bir arkadaşa ya da bir sevgiliye ihtiyaç duymuyorum artık tek başıma yeni geldiğim bir ülkede yaşıyorum kendi kendimi idare edebiliyorum gayet de memnunum
çok basit. tatil beldelerine gideceksin. yüzde doksan insanlar tanışmaya konuşmaya açık olurlar.
1. tatil beldeleri 2. insanların turistik uğradığı yerler 3. ortak hobi alanları kurslar sporlar vs. 4. en kötü seçenek iş ortamı gibi duruyor ama burada da şans yerine göre oldukça yüksek ve hiç yoktan iyidir.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
işte malum yaşatımız imkan vermiyor işten çıktığında pek vaktinde kalmıyor bir hobi ile ilgileniyim dediğinde de maddiyat öne çıkıyor
Geçmişte yaşadığın bazı olaylardan dolayı kaynaklanabilir bu durum. Düşün sen neler yaşadın? Güvenin mi kırıldı? Sana yalan mı söylendi? Kendine bu tarz soruları sor ve sonucu gör.
Biraz dışarı çık aktiviteler edin kendine, dışarıda insanları gör, muhabbet et, sosyalleşme calış. Once sosyalleşeceksin insanlar öyle kendi kendine gelmiyor hayatına. Sen asosyal olmuşsun.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
haklısın katılıyorum. yıllar önce bi ilişkim olmuştu bittiğinden beri hiç kız arkadaşımda olmadı sevgilim de genelde internetten birileriyle tanışmaya çalışıyorum yüz yüze dışarıda tanışmak zor geliyor
Uzerinde konusabileceginiz hobiler edinin. Sinema olur, kitap olur, enstruman olur, dans olur, spor olur... Ve sosyallesin 🤞
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
o kadar çok bir şeyler yapmak istiyorum ki birisiyle sinemaya gideyim, bi yerde oturup kitap okuyayım ne bileyim bir çok şey var aklımda yapmak istediğim ama tek olmaktan nefret ediyorum