Yeni insanlarla tanışmak neden zor?

geçenlerde bir kıza istek attım tanıştık baya konuştuk yani her şeyi öğrendik hayatlarımız hakkında hiç de bir falsosu yoktu konuştuk bütün detayları vs. ama benim profilimde fazla fotoğraf yoktu bir kaç tane gönderdim yine istedi neyse ama geç cevaplar veriyordu, bir ara da saatlerdir mesaja cevap vermeyip ardından story atmıştı, yani hep ben alttan aldım konuşmayı sürdürdüm en son da tanışmak istediğimi bir şeyler içmeye vs. davet ettim ama erken olduğunu söyledi yine devam ettik konuşmaya ama kız kısa cevaplar vermeye başladı telefon numarasını bile vermeye çekiniyordu doğal karşıladım bir kaç gün yazmadı meşguldür belki dedim en son yazdığımda da engel attı, bilmiyorum neden ama yeni insanlarla tanışamıyorum, bir kaç kişiye istek atıyorum bakıyorum hala istek gönderildi, veya direkt mesaj atıyorum ertesi gün profil yok :D nasıl desem saygılı biriyim, kötü alışkanlığım yok tipim falan da yerinde fakat sanırsam arabalı, plajlı, cafcaflı mekanlı story ile paylaşımlar mı yapmak gerekiyor anlamadım, dışarıda 2 cümle kuramayan birisi bile sosyal medyada havasından ödün vermiyor, bir mesaja bile 2-3 saat geçmeden dönüş yapmıyorlar, herhalde çok fazla "opsiyonları" var veya hayatlarından memnunlar bir şey diyemiyorum

Yeni insanlarla tanışmak neden zor?