Eski sevgilim beni aldattı ayrıldık , şuanda da instagramdan sürekli kız ekliyor. Ben de intikam için onun çalıştığı yerden yani tanıdığı birini instagramdan eklemeyi planlıyorum. Sizce canını acıtır mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Acıtmaz. Hatta aralarında konuşur dalga geçer erkek milleti hem seni Aldatmış zaten sevse değer verse böyle şerefsizlik yapmaz ki niye canı acısın. Bence sen kendine olan saygindan dolayı böyle bi karaktersiz stalk yapmayi takip etmeyi bırak heryerden engelle. Kendin degerlisin önemlisin ya birini kiskandircam diye hiç başka erkeklerin mezesi olamam. Şahsi fikrim bu hayat senin tercih senin
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Haklısın aslında teşekkür ederim yorumun için. Yani düzgün bir şekilde hayatıma devam etmem çizgimi bozmamam mutlu olmama dahamı çok acıtır onu?
- Soran+1 yıl
Sildim buarada her yerden, instagram spotyfy numarası vs her şeyi sildim.
- Soran+1 yıl
Bazı arkadaşlarım keşke silmeseydin seni görüp pişman olurdu dönerdi reddederdin vs diyor ama ben her yerden sildim , sence hangisi mantıklı
- +1 yıl
Zaten yazdim ben yorumumu sen hala sence diyon ben onurlu gururlu biriyim beni aldatan erkeğe dönüp bakmam bile iğrenç defolsun. Cok-da tinn kafasindayim aldatana af yok bende. Arkadaşların da akılsız sende yüz kere dedim adam zaten aldatmış ne pişman olcak hala. anlamiyonuz. kendinize değer vermiyorsunuz sayginiz yok kendinize bence önce kendinizi sevin
- Soran+1 yıl
Tamamda neden kırıcı aşağılayıcı konuşuyorsun herkesin düşüncesi farklı olabilir, çok üzgünüm şu an insan başına gelmeden bilemez kınama bence başına gelse sende aynı duygularda olursun
- +1 yıl
Ya herkesin başına geldi ki bunlar ondan deneyimlerden tecrübelerden soluyoruz kardeşşş yaş 37 benim. Ne kırıcı si sana diyorum sen kendine değer ver önem ver bu hayatta erkekler yapar üzülmez canı acimaz diyorum sen anlamıyorsun sürün sen boş ver sen daha yicegin çok kazık var güzellikle laftan anlamiyonuz kos peşinden adamın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
- +1 yıl
aldatan birisini düşünmek plan yapmak bile onunla aynı seviyeye koyar seni
16 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne yapmalıyım sence? Heryerden sildim onu artık unutmak ve görmemek için instagram spotfy whatsap.. arkadaşlarım keşke silmeseydin seni görüp pişman olurdu ilerde dönünce sen redderdin vs diyor ama hangisi mantıklı bilmiyorum sence?
- +1 yıl
herkes senin adına düşünür yorum yapar ama kimse kendini senin yerine koyup düşünmez bunu anlaman gerek bence
şahsen ben kendimi senin yerine koyuyorum ve eğer beni aldatan birisini sosyal medya hesabından silmesem engellemesem bu sefer karşı taraf jala seviyor ondan silmiyor diye düşünür ve suçlu o olmasina ragmen Seni ezik ve zavallı olarak gösterir bide biyle dusun seni gormekmisteyen zaten gizlice takip eder hayranın kalır sen sadece ileriye bak ve devam et bırak onlar seni izlesin - Soran+1 yıl
Çok güzel yorumladın çok çok teşekkür ederim , sanırım hesabımda olması bile cepte yapardı beni, şu an her yerden sildiğim için hiç hayatımda var olmamış gibi birine verilecek en büyük ceza aslında kendini mahrum bırakmaktır çok haklısın. İnsan sinirli anında salih düşünemiyor ama senin dediğin en doğrusu. şu an verdiğim karar için mutlu oldum içim içimi yiyordu sildim heryerden doğrumu yaptım diye..
- +1 yıl
yardimci olabildiysem ne mutlu bana gerçekten
sen her yerden engelle sil sanki öyle bir durum yaşanmadı onu görme bilme sen mutlu ol yasa zaten o sana geri gelecek ama pişman olarak gelmeyecek hayranın olarak gelecek emin çünkü insanlar ellerindekinin değeri asla bilmezler ne zaman kaybederler o zaman dünyanın en değerlisi olurlar.. - Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim kör ölür badem gözlü olur derlerya öyle bir şey haklısın.. engellemedim ama heryerden takipten çıkardım onu zaten takipten çıkarıca delirdi sürekli kız eklemeye başladı
- +1 yıl
rica ederim ne demek ne zaman istersen yardımcı olabilirim çünkü yardımlaşmak illa bi bağın olmasina gerek yok yardım etmek icinden geldiği için yapılan biseydir sana seve seve yardım edebilirim senin adına değilde senin yerine gecerek düşünürüm gene 😇😇😇
BNECE MUHTEŞEM HATTA ONUN EN SAMİMİ ARKADAŞIYLA YAKINLAŞ DAHADA KUDURUR EMİNİM.
00 Yorumla- +1 yıl
Sence kendini onun durumuna seviyesine düşürmek ne kadar mantıklı canını acıtacak isen birini bul adam gibi sevecek aldatmayacak birini çok mutlu ol ki mutluluğunu paylaş kaybettiklerine üzülüp cani acisin
010 Yorumla- Soran+1 yıl
Aslında haklısın yani başarılı olmam mutlu olmam hayatıma devam etmem daha çok acıtabilir. Peki stalklarmı sence haberi olur mu? Çünkü sildim sosyal medyalarımdan
- +1 yıl
Ortak arkadaşlarınız varsa haberi olur yoksa tekrar ekle mutluluğunu paylaş derim
- Soran+1 yıl
Ortak arkadaşımız var ama hesabımın kilidi açık zaten istese bakabilir diye düşünüyorum.
- +1 yıl
O şekilde ise bakar bakmazsan etraftan duyar merak etme ve senin başarılı olman mutlu olman ve o kaybettiklerini görünce o zaman canı çok yanar
- Soran+1 yıl
Ortak arkadaşlarımız 3 tane var buarada eski çalıştığım yerden onlar ekli bende. Birde whatsaptan sildim onu o da beni sildi sonra, meraktan profil resmime bakarmı sence ne koydum ne yaptım vs diye? Erkeklerde stalklıyormu eski ilişkisini
- +1 yıl
Bakar bu kişinin burcu nedir ona göre sana net birsey soyleyeyim
- Soran+1 yıl
Koç burcu , yükseleni kova, ay burcu terazi , venüsü boğa
- +1 yıl
Kesinlikle pişman olacak geri dönmek isteyecek Kesinlikle tekrar şans verme pişman olursun ve seni heryerde takip etmek emin ol buna
- Soran+1 yıl
Ya şu an deli gibi etrafa saldırmış geçen bir stalkladım birsürü kız eklemiş.. birdaha bakmamaya söz verdim kendime üzülüyorum diye:( ilerde kesin pişman olur mu diyorsun yani?
- +1 yıl
Suanda yaptıklarını pişmanlıktan yapıyor zaten yapısı bu şekilde ama bu pişmanlığı yüzünden daha uyuk yanlışlar yapar kıskandırmak uğruna daha fazla kisili konuşup aldatır böyle yaparak senin döneceğini sanar
Saçmalama slk senin onurun yok mu?
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Sevgili olmayacağım ama arkadaş olarak eklemeyi düşündüm aynı meslektaşız
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Canını acitamazsin tam aksine komik durumuna düşersin. Düşüncen biraz ergence..
00 Yorumla - +1 yıl
Aldatan biri kıskanmaz umursama daha iyi olur
00 Yorumla Daha iyi bir fikrim var
00 Yorumla- +1 yıl
Onun bilmemde senin canını acıtır o kesin
00 Yorumla - +1 yıl
Acıtır evet iyi düşğnmüşün
00 Yorumla - +1 yıl
Hatta birlikte ol
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok birlite olmam tabiki sevgili bile olmam. Ama arkadaş olabilirim en fazla. Yani bu da onu üzer diye düşünüyorum
- +1 yıl
Umrunda olmaz
- Soran+1 yıl
Olmazsa olmasın kendimi o aptal için kullandıracak değilim
- +1 yıl
Ezikcee
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi