Arkadaşlar. Abimin eski isyerinden arkadaşı bana aşık. Gecen kıştan beri kendisiyle konuşuyorum. Beni sevdiğini söyledi. Her konuşmamızda bana evlilikten bahsediyor. Ama kendisi daha önceden 9 ay evli kalip bosanmis. Bi ara bana 2 ay boyunca mesaj atmadı. Neden diye sorduğumda telefonum bozuldu daha yeni aldim dedi. Surekli benimle görüşmek istiyor. Dun akşam yine mesaj atmamasindan bahsettim. Ona rahatsız olduğum seylerden bahsettim. Oda bana benimde rahatsız olduğum şeyler var dedi. Instagramdaki fotoların ve başka erkeklerle konuşman. Bunlar benim zoruma gidiyor. Bana böyle şeyler ters dedi. Seni istiyorum seviyorum ama böyle seyleri kabul edemem dedi. Niye hic mesaj atmıyorsun dediğim zamanda bunları gördükçe sinir oluyorum. Sana belli etmemek icin yazmıyorum dedi. Sizce bahane mi bu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok afaki şeyler paylaşıyorsan normal. İki ayda illaki telefon alınır ben ona inanmıyorum tecrübeyle sabit. Genelde başka bir ilişki yolunda olunca öyle diyorlar. O senin bilecegin kısım. Yalnız evlenip boşanmış dedin senle konuşmadan önce mi ne ara olmuş. O kısmı çok anlamadım. Kıskançlık olabilir ama fotoğraflar ne derecede. Paylaşım yapıyorsun bekar insansın istediğinle istediğini paylasirsin sosyal medya araya girmemeli
Ya yalan değil. Instagramdaki bazı fotolarim çok açık. Dikkat çekici. Evlilik olayida 2018 de olmuş. Yani benden cooookkk önce
Bu durumdan rahatsız olması normal. Evlilik olayı seni ilgilendirmez o zaman. Olmuş bitmiş kimse geçmişiyle yargılanmaz seni seninle olan kısım ilgilendirir. Sana bir yanlış yaptımi yapmadı mı o önemli. Tabi bide kafaya takılan bence 2 aylık dönem olmalı
Mesela o 2 aylık dönemde benim whatsapp durumlarima Instagram hikayelerime bakıyordu. Mesela geçen senin bazı fotolarini kaldıralım dedi. Neden dedim. Hic öylesine dedi. Bende sende açık profiller takip ediyon dedim. Hemen hepsini takipten atti. Ya zaten Instagram da 5 tane filan kadın takip ediyor. Birkacida akrabasi. Mesela bol takipcili fake hesapla tanışalım mi yazdım. Hic bakmadan bile direk engel atti. Surekli benimle evlenmek istediğini, girmek istediğini söylüyor. Caya yemeğe filan davet ediyor.
Face Instagram hesaplarından denemek insanı zaten yaygınlaştı ondan senin olduğunu anlayıp engellemiş olabilir. Yalnız deniyorsan bunu güven sorunu da vardır. Açık kadinlari takip etmeyi bırakmasi gösteriş madem öyle senin tepki göstereceğini düşünüyor hiç takip etmeyecek o zaman. Çaya yemeğe davet nezaketendir. Senin bence onunla alakalı kafan karışık
Aslında ona karşı kanım ısınmaya başladı. Dun bunuda söyledim ona. Ama iste bu davranışlari kafamı karıştırıyor. Dun gece herşeyi anlattım. Tabi bide daha önceden evlenip bosanmis olması var. Benim merak ettiğim şey gerçekten seviyor mu
Sevgi kısmını anlayamam yorumda yapamam. Çünkü karşılaşan hareketlerini gören sensin. Evlenip boşanmış olabilir bu kötü insan olduğunu göstermez. Talihsiz evlilik yaşamış sadece. Tabi evliliğinde onun hatasıyla bitmediyse tabiki
Hiç yüzyüze gelmedik
Eee yüzyüze gelmedigin birisiyle nasıl evlilik düşünüyo o zaman
Ben evlenecem demedim ki. Sadece onun gerçekten sevip sevmediğini merak ediyorum
O kısım tuhaf ama bence çok sevmiyor ama seni elinde tutuyor gibi
Bilmiyorum valla. Seviyorum istiyorum diyor ama gerisini bilemem. Surekli evlilikten bahsediyor, görmek istiyor beni. Yuzyuze gelmek istiyo
Bu kadar konuşup yüzyüze gelmemekte tuhaf ama
Ya o aslında istiyor. Goruntulu konuşalım diyorum. Cay içelim, kahve içelim, bu akşam seni yemeğe cikarayim filan diyor. Hatta benim çalıştığım yere gelmek istedi. Ama o kadar yogunduk ki istemedim gelmesini. Ben arcelik mağazasında çalışıyorum.12 saat boyunca. Eve gidincede acayip yorgun oluyorum. Yani fırsat yok buluşmaya. Bide anne faktörü var tabi. Mesela geçen konuştuk. Sende benim durumumu biliyorsun dedi. Ne gibi dedim. Yuzyuze gelince konuşuruz dedi. Gerci bizimki olacak bisi değil. Onun evlenip boşanmış olması sıkıntı
Aynen aile açısından da dusunmelisin bu durumu annen kabul edecek mi etmeyecek mi soru işaretleri fazla olan bir ilişki olur bence zorlar gibi sizi
Hemde oyle böyle değil. Zaten evlenip boşanmış olduğunu söylediğim anda asla der
O zaman hiç önüne engel getirme sende ona engel olma
Ben bisi yapmıyorum zaten.
Yani gorusmeyelim de
Zaten yine 2 gündür mesaj atmıyor.
Bence atınca bitir direk
Uzun süre mesaj atmamak nedir yaa
Merak ettiriyor kendini sana isten
*iste
🤣🤣🤣
Vallahi kalkipta günler sorar yazarsa hesabını sorucam. Oyle aklına geldikçe yazacağı insan değilim
Sor tabiki. Beyfendi ortadan kayboluyor sonra geri geliyor bilmem neler 😂
Aynen oyle
Seven insan böyle yapmaz
Seven bidefa mesaj atmamazlik etmez
İşte şüphe ediyorum. Yazarsa hesap sorcam
Hesap sorma bence gene ayni cevapları alırsın
Sen çocuk mu kandırıyon diycem. Kizicam
Ya uğraşma
Ugrasacam
Soyle bi kadın hesabı olsa. Bol takipçili. Yokluyucam agzini yine
Sen bilirsin ne deyim.
Oyle
Bence gereksiz olur ama
Yooo
Bu ona değer verip seni merak ettirmesini sağladığını gösterir. Yani amacına ulaşmış olur
Hayır. O mesaj attığı zaman yapıcam. Uzun süre sonra atinca büyük kizicam
Bilemedim bana pek faydası olacak gibi gelmiyo
Ya olsun olmasın. Sonucta karşısında canım yok.
Ney?
Ne ney
Karşısında canım yok demişsin ya o kısmı anlamadim
Bi üst yorumun
Karsisinda canım yok yani. Oyle seviyorum istiyorum seni diyip, arayıp sormamak. Hesap soricam mesaj atinca
Karsisinda canım yok
canım yok
Sansür atiyo site sanırım neyse
Evet
Neyse anlamadım o kısmı hala ama bence hesap sorma açıklaması vardır çünkü minareyi çalan kılıfını hazırlar
orada kufur ettim. O yüzden sansürledi site
Olabilir bu kadar yorum yazacağımız hiç aklıma gelmemişti 😂
Benimde 😅
Dur takip edeyim seni 😂
Olur
Ettim sayfa sayfa çıkıyoruz masAllah 😂
En alttaki yorumu görmek için sayfayı indirirken yoruluyorum 😂
İyi bklm
Mesaj atilmiyormus sana mesajdan konuşsak daha kısa sürerdi eminim. yani
Instqgram var mi
Twitter var
Aaaaa olmadı. Tuhhh. Moralim bozuk yaa