Erkek arkadaşımla ilgisizsiz diye ayrıldım lakin çok üzülüyorum sizce kim haklı?

Erkek arkadaşım dan üçüncü kez ayrıldim. İlgisizligi yüzünden di hep. Kendisi bir uygulamada yayinci. Ben destek olmuyorum kıskanyorum diye girmiyor gitmiyordum. Oda bunu biliyor ondan ses etmiyordu. Lakin orada ki kızlara gösterdiği ilgi sevgi sözcüklerini bana hiç söylemedi göstermedi. Aslında bakarsak orada herkes öyle ama kıskanıyorum işte. İlk ayrıldigimizda o geldi 5 gün sonra. İkinciye bitirmek istedim bitirme gitme seni seviyorum dikkat edicem su bu dedi evet ediyor gibiydi. Lakin ben bir deneme yaptım birgün boyunca ben yazmadım oda yazmadı. ikinci gün oldu aynı. Üçüncü gün oldu bende yine yazacağımı yazdım neyden ötürü sitemim oldugunu belirttim ve istemiyorum artık seni bitti yazdim. Oda sen bilirsin. Bunun dönüşü olmasın. oluyu diriltmek yalnızca Allah a mahsus dedi. Çevrimiçi kaldı benden cevap bekledi lakin yazmadım o sırada yayindaydi bide. sonrada engelledi. Hemen yayından izledim modu düştü ekrana baktı durdu. Kimsyele konuşmadı kızlara cevap veren o anda bakmaz oldu yüzlerine. İki gün oldu yine ses yok. Bakıyorum izliyorum keyfi yerinde gibide değilde bilmiyorum. Kararsız kaldım ne yapacağımı şaşırdım. Tek bildiğim şey cok SEVİYORUM ve yazmamak icin zor duruyorum. Siz olsanız ne yapardınız. ?
Erkek arkadaşımla ilgisizsiz diye ayrıldım lakin çok üzülüyorum sizce kim haklı?