Sizce hangimiz haklıyız erkek arkadaşımla ayrıldım?

Ben tek yaşıyorum erkek arkadaşımla yeni bir ilişki başlangıcımız olsa daha önce 1 kez bizde kalmışlığı var sonrasında ben o benim kız kuzenim onun erkek arkadaşı dörtlü cumartesi günü rakıya gittk bir mekana yemek yedik sonrasında ise biz erkek arkadaşımla normalde şöyle konuşmuştuk onun arkadaşı evine gidcek erkek arkadaşım kuzenim ve ben bize geçeçeğiz cünkü ben onun arkadaşını tanımadığım için eve almayacağımı söylemiştim herneyse rakıdan kalktık bana dediki o gelmezse bende gelmem yalnız bırakamam cocugu falan bende delirdim biz başta ne konuşmuştuk onun ne işi var falan oda o zaman dışarıda sabahlayalım illa ev şart değil bırakamam onu falan bende öylemi plan yaptık dedim ayrıldım oda resimlermizi falan silmiş instan bitti yani sizce hangimiz haklı olması gereken ilk bulusma oldugu icin arkadaşıyla büyük ihtmalle benim kuzenimi beğendi ama yinede eve gitmeseydi erkek arkadaşımında bize gelmeseydi olması gereken öyle planladık çünkü 3 gündür ayrıyız arkadaşı bana yazdı işte kuzenin neden isteği takip etmiyor ayrıca benim yüzümden ayrılmayın seni seviyor o sadece tek bırakmak istemedi falan

Sizce hangimiz haklıyız erkek arkadaşımla ayrıldım?