Yani evet böyle bir önyargı Ben de zamanda oluşmuştu ama yine de şöyle düşünüyorum her zaman için iyi insanların da varlığı var yani iyi insan derken sana Uyan senin hayat tarzına yaşam tarzına karakterini Uyan insanlar illaki var Bunu da düşünerekten önyargılı olamayacağımı düşündüm Zamanla tabii
Bu biraz şeye benziyor aslında üniversite sınavında çalışanla çalışmayanı yaptığı sıralamaya göre ayırt edebiliyorsak kendi içimizde de artık tecrübe ettiğimiz birtakım değer ve kıstaslar var eğer onlara uymuyorsa zaten baştan geri adım atıyoruz. Dediğim tecrübe olayı da tamda sorunuzdaki tanıdıkça soğumaktan geliyor zaten. Hayat böyle bir şey korkarak ilerleyeceğiz ilerledikçe güçleneceğiz. Yolumuza hayırlı ve güzel insanların çıkması duasıyla diyorum. Sevgiler...
Hayır, korkmadım. Yeni insanlar tanımak hep hoşuma gitmişti. O yüzden kim beni hayal kırıklığına uğratmış, kim beni soğutmuş öncesini önemsemeden ön yargıladımı kaldırıp yeni insanlarla iletişim kurardım ve bu düşüncem sayesinde de şu an neredeyse hiçbiriyle görüşmüyor olsam da çok güzel insanlar tanıma fırsatında bulundum. Ne eksik ne fazla, 0 pişmanlık.
Çok insandan soğudum, arama mesafe koydum. Yine de yeni insanlar tanımaktan uzak durmadım. Uzak durursam belki de çok iyi anlaşabileğim insanları kaçırabilirim. Sonuçta herkes aynı olacak diye bir şey yok. Kötü çıkarsa, en fazla diğerleri gibi yine mesafe koyarım nolcak, bir şey kaybetmem.
Hayır çünkü hata yaptıkça insanları tanımayı daha dikkatli ve özenli olmayı öğrendim tam tersi seçici oluyorum fakat insanlara daha çok güveniyorum bu şekilde doğru insanı bulabileceğiniz inanıyorum bu benim gorusum
Bir söz vardı kişi göründüğünden değil sakladığından ibarettir. uzun zamanda olsa tanıdığınızı sanırsınız çünkü açık aramak yerine tanımaya çalışırsınız ki karşı taraf Size ne anlatırsa anlatsın tanıma evresinde olduğunuz için inanmanızı istediği herşeye kayıtsız şartsız inanırsınız ama bu bir gün açık bırakır sonra sen o açığı takip edersin ve aslında tanıdığın insan olmadığına karar vermeye başlarsın çorap söküğü gibi gelir tanıdıkça soğursunuz soğudukça uzak durursunuz
Bence hiç tanıyamamışım yani bu kadar da olmaz yani diyeceğiz şeyleri yapmaya başladı kendisinden hiç bekleyemeyeceğim, severek, sevgili olarak evlendigim kişi...
Hani derler ya her şey göz önündedir sadece algılamakta geç kalırsın. Çok doğru bir insanla ilk görüşmede bakismada iyi izleyici olursan çözersin gözlerini ve aklında geçen niyetini...