Evet olldu
Hayır olmadı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlgimi çeken insanlar olduğunda bunu dile getirmem çünkü hep heves oluyor. Birinden gerçek hoşlanmam için onu bilmem ve tanımam gerek. Yüzeysel olarak görünce ya da bir iki kez konuşunca kimseyi sevemem. Yani dile getirmediysem ciddi bir sevgi yoktur ortada
Olmadı. Korkanın çocuğu olmaz deyip yürüdük jznxjxjx
1 kere. Yaşım 20 idi. 5 yıl gizlice sevdim. Farkındaydı ama söyleyemezdim Çünkü yakın arkadaşı da benden hoşlanıyordu. Gözlerimdeki dilime düşmedi maalesef. Korktum tamamen kaybedecektim biliyordum. Neyse, Şimdi o iki çocuk annesi. Mutlu olsun.
Hayır bugüne kadar böyle bir durumun içinde olmadım benim aklımda her zaman şöyle bir düşünce var en fazla hayır cevabı alırsın bu da dünyanın sonu değil dedim kendi kendime.
Cevap
11Cevap
Şu zamana kadar reddedeceğini düşündüğüm kimse olmadı..
Hayır çünkü sevenim çıkmadı.
Genelde instagramda karşı tarafın görüldü atacağını bildiğim için istek falan atmam reelde ise sinyal alamadığım zamanda gidip açılmam
Yok olmadı dümdüz açıldım ve reddedildim şu an 😅 ama pes etmek yok
Çok önceden olmuştu. Şimdi acaba diye düşünmeden edemiyor insan
Özgüvenim var ama bugüne kadar bu durumu bir kere yaşadım, sevgilisi olan biriydi o yüzden çekindim ve açılamadım.
Hayır olmadı her zaman dürüst oldum ne duygum varsa söyledim ama işte ön yargılı oldukları için kendileri beni kabul etmedi şans vermediler
evet oldu şu an mesela. Platonik oldugum biri var ve açılmadım reddedlmeden çekindigim için
Olmadı
Prensiben aykırı yapıma ters.
Evet, mesela şu an birisinden hoşlanıyorum ama ona söyleyemiyorum
Terbiyesizlik olarak algılanmasın diye oldu hep.
Oldu sonunda ettim popo olup geldim
Olmadı.
Evet oldu
Artık korkmuyorum
Hayır olmadı
Hayır
Ergenken olmuştu
Evett oldu
Hayır olmadı
Çok oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?