Kişilik & Karakter İnsanlardan soğudunuz mu mümkünse uzak olsunlar diyormusunuz sizde? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sağolsunlar çok emek sarfettiler kendilerinden soğutmak adına? İnsanlardan soğudunuz mu mümkünse uzak olsunlar diyormusunuz sizde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. ben zaten her şeyden soğudum şu sıra 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tanımak istiyorum ama bana iyi glecek insanlari diğer turlu gelmesinler 1 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Önce sıcak davranıp iki gün sonra hiç bir şey olmamış gibi kaçıp giden inanlara selam olsun 👍 0 0 Yorumla
HayriiPotur Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Öyle böyle değil, mümkünse tek kalayım herkes dünyanın öbür ucuna gitsin 1 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl bir tanesi hariç diğerlerinden soğudum ya 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. evetgerçekten uzak kalsınlar 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Evet bana uzak Allah'a yakın olsun diyorlar 0 1 Yorumla beyzaondr350 1 yıl diyorum Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bazen böyle hissediyorum 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Aynen öyle 0 0 Yorumla
Ks1Bilen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 926 cevap paylaştı. Uzak duruyorum... 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. İvit bea. 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tiksindim herkesden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ben zaten her şeyden soğudum şu sıra
Tanımak istiyorum ama bana iyi glecek insanlari diğer turlu gelmesinler
Önce sıcak davranıp iki gün sonra hiç bir şey olmamış gibi kaçıp giden inanlara selam olsun 👍
Öyle böyle değil, mümkünse tek kalayım herkes dünyanın öbür ucuna gitsin
bir tanesi hariç diğerlerinden soğudum ya
evet
gerçekten uzak kalsınlar
Evet bana uzak Allah'a yakın olsun diyorlar
diyorum
Bazen böyle hissediyorum
Mesafeli olmakta fayda var
Bazıları için evet
Aynen öyle
Evettt
Uzak duruyorum...