Benim oldu. Umuduna yenik düşüp, beklediğim ama kavuşamadığım oldu. İçimi dökecek bir yer bulmakta zorlanırken, kendi kafamı şişe dibine gömüp boğulmak istemiştim. Ben boğulurken, yanması gereken bir dünya hala ayakta. Depremlerin olduğu bu kalp artık kalmadı. O yüzden hoşçakal şarkılarıma eşlik eden kadın. Bu satırlarım seni içimde öldürdüğümün kanıtı diye ne güzel demiş şaiir.
Bazı vedalar insanları satırlara hapsediyor.
Sevemedim vedaları.. Siz sevdiniz mi? Veda ederken yarım kaldınız mı?
Bana Bırakılsa Asla O Vedalar Olmazdı.. Lakin Ben Oldurmaya Çalıştıkça Karşı Taraf Oldurmamaya Çalıştı. Sadece Benim Çabamla Olmayacağını Anladığımda Dedimki Ne Kadar Adım Atarlarsa Bende O Kadar Atacam. Sevgimden Ölsemde İstenmediğim Yerde Durmadım. Evet Evett Sevgimden Ölsemde Kendime Söz Verdim. Eğer Ben Elimden Geleni Yapıyosam Son Raddeye Kadar Mücadele Edersem Ve Karşımdakinde Yaprak Kımıldamazsa O An Mücadelemi Bırakacam. Seni Seveni Zehir Olsada Yut, Seni Sevmeyeni Bal Olsada Unut
Olmaz olur mu 5 sene önce bir kızla birlikteydim 1 sene sonra sevgili olduk 2 sene sonra aldattı çok üzüldüm ama hala seviyordum affettim 1 sene sonra tekrar aldattı bu sefer affetmedim ve her alkol tükettiğimde arar ağlardım artık başkası var ve umrumda değil zaman kaybı olduğunu öğrendim...
( Kızı ne birkere öptüm nede cinsel bir şey yaşadım okadar seviyordum )
Ben aşık olduğum kıza açıldım, Allah var çok seviyordum bir tokat yedim, ama ard arda bir sürü laf söyledi hani yediğim tokat değil de söylediği sözler canımı çok yaktı. Unutamadım aklıma pek çok aptallık geldi geldi gelmesine de hiçbirini yapmaya ne cesaretim vardı ne de korkusuzluğum. Vesselam ben aşık olarak bir günaha dalmışım... 😔
Veda etmek bazen zor olabilir ama yine de ederiz.. İşin gerçeği bu.. Yani medeni ve saygılı şekilde birbirini kırıp dökmeden halledilebiliyorsa ne ala.. Keyifli geceler..
Evet, oldu bitmesi gerekiyordu ve bitti bazen ne kadar zorlasanda işler bi' türlü rayında gitmiyor. Sanki olmamaya yeminliymiş gibi...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İçimde kalbimden çıkaramadığım ağlaya ağlaya sökemediğim bi adam vardı bir zamanlar. Şimdi nerde napıyor bilemem. Umarım egosunda boğulmuştur.. Ben kendi yolumu çizdim.