Paraya herkes önem verir. Ama ne kadar önem verdiğin ile ilgilidir problem. Güzelliğe de ilk etapta bakıp beğenip, içini sonra tanır devam edersin. Yani ikisi de yalan sayılıyor. Paraya az önem veren kadın vardır. Güzelliğe de az önem veren erkek vardır. Tamamen önem vermeyen kişiler yoktur. Hayali üründür.
İç güzelliğe önem vermem diyen erkeğe inanmak daha güç. Kadınların genelinde duygular ve derinlik daha ağır basar neticede çok severse paraya gerçekten önem vermeyebilir. Ama erkeklerin doğasında daha düz ve yüzeysel bakış açısı var. Dolayısıyla görsel şeylerden etkilenme durumu daha baskın.
Güzel bir konuya değinilmiş. İki tarafında bu cümleleri pek samimi gelmiyor. Ama iki taraftan birini seçecek olsam kadınlar erkeklere göre daha dürüst gibi. 😅. Çünkü ne kızlar görürdüm çok güzel olupta kendinde 10-15 yaş büyük ve bir kedisi bile olmayan kişilerle evlendiklerini.
Aslında bunlar doğru ama Türkiye sınırları içine girince yanlış oluyor çünkü Türkiye’de parasız olmuyor yani kadınlar zengin bir erkek istemekte haklı hdhdhd Ama erkeklerde haklı çünkü Türkiye’deki kadınlar yani şimdi bir şey demek istemiyorum ama gerçekten çok bakımsızlar istisnalar hariç kdjfjf
ikisine de inanmak zor paraya önem vermeyen insan yok yani eninde sonunda azda olsa paraya önem veriyor iç güzelliğie değer veren bir erkek neden öncelikle bir hanımın tipine bakar ki bunu diyen erkek kör ise inandırıcı olabilirdi:)
İkisi de yalan. Kadınlar gücü sever, güçlü olanın yanında olur. Para da gücün sembollerinden biridir. Haklılardır da. Kim güçsüz, fakir, parasız, pulsuz biriyle birlikte olmak ister ki? Öenmli olan iç güzellik diyen de yalan söyler. İç güzelliğe önem versek sakatata aşık olurduk. Kimse dışını beğenmediği birinin içiyle ilgilenmez.
İkiside biraz yalan çünkü herkes dışa bakar. Mesela bakımlı mı? Güzellik yakışıklılık herkese aynı olmadığından ona güzel geliyor mu bakar. Hisleri varsa zaten karşıdaki kişiyi güzel görür. Herkes paraya bakar. İnsan ihtiyacıdır fakat bu evlilik acısından diyorum sevgili olup erkeğin parasını gidenden bahsetmiyorum para bi ihtiyaç ki önemli bi ihtiyaç. Para kazanmaya çabası var mı karşıda ki yan gelip yatıyor mu ona bakar sömürmek veya guzellik icin olmak acizlerin işidir
Paraya önem vermem diyene inanmak isterim. Zamanla zaten para mı yoksa duygular mı belli olur. Maneviyatı olanın çok para ile işi olmaz. Para bir araçtır.
Para her zaman herkes için önemlidir tabii ama iliski için önemli değil diyorsa ben inanırım. Önemli olan iç güzellik diyen erkekse asssla ciddi değildir, kadın da değildir.
Bi kere en başta insanı görüp beğenirsin sonra tanimak istersin tanıdığın kişiyi beğenirsen de birliktelik yaşarsın.
He bide ilk arkadaş olup sonra sevenler vardır onlar da gerçek sevgidir bana göre. Ya da anlık bir heves ve alışkanlık…
Önemli olan iç güzellik diyen erkeğe inanmak daha zordur. Paraya önem vermem diyen kadın vardır, mutlaka bir şeyler olsun diye, çabalar hani kendini belli eder ancak, takdir edersiniz ki dışını beğenmediğimiz İnsanın içini pek merak etmeyiz diye düşünüyorum
Mesela benim işim olsa.. Direk param için biri illa sevgilim olur. Zor duruma düştüğüm de ise terkeder. Hayatın kanunu bu maalesef. Adam akıllı bir aşk yaşamak istiyorum. :) Daha geçenler de bir bayan sordu. Araban var mı diye? Böyle bir zamandayız lanet olsun ki..
Kendimden biliyorum adamda paraya önem vemem 😀 arada benşm gibi kadınlar çıkıyor işte Diğerine gelirsek 🤷♀️ Bilemedim. Benimki beni görmeden önce içimi aklımı sevdi. Nadir dw olsa oluyor demek
para dediğinin yaşıycak kadar olanı yeter de artar bile kimseye muhtaç kalmadıktan sonra, güzellik yakışıklılık ta göreceli bişey benim çirkin dediğim kızı güzel bulan da var benim güzel dediğim kızı beğenmeyen de.
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Kadın ya da erkek karşımdaki kişinin ne söylediğinin değil ne yaptığının, nasıl davrandığının ve bu davranışlarındaki samimiyet ve tutarlılığınin önemi var benim için.
Paraya önem vermem diyen kadınların samimi olanları da var, buna inanıyorum 😄 Ama önemli olan iç güzellik diyen kişilerin samimiyetinden şüphe ediyorum. Az da olsa hepimizin çekici bulmak istediği yönler oluyor çünkü.
Kesinlikle "önemli olan iç güzellik" diyenlere inanmam çok zor.. Herkes ister istemez dışa da bakar.. Ne demişler: "Önemli olan iç güzellik olsaydı uğur böceğini sevdiğimiz gibi hamam böceğini de severdik.."
her ikisi denk güçte olsa da paraya önem vermem diyen kadın ağır basıyor. Maddi durum için evliliğini devam ettiren kadınların sayısı iç guzelligi kötü olan kadınlara dayanan erkeklerden fazladır.
Paraya önem vermem diyen kadına inanmak inan ki çooooook daha güç gelir yani çirkin biriyle evlenen erkek görebilirsin ancak paraya önem vermeyen bir kız göremezsin 😊
İkisini de bulmak mümkün ama olması gereken güzel ile yakışıklı zengin ile zenginin evlenmesi. Yani fakir kız zengin koca istemesin orta tipe sahip erkek de güzel kız beklemesin
Önemli olan iç güzellik diyen erkek mutlaka yalan söylüyordur, en az %1 bile olsa dış güzelliğe önem veriyordur. Paraya bakmayan kadınlar kesinlikle var
Şu kadınlar ne güldürüyor beni ya 😁😁 paraya önem vermem diyen kadına inanıyor hemcinsi olduğu için ama önemli olan iç güzellik diyen erkeğe inanmıyor sırf kezbanlık yapmak için 😁yahu arkadaş bir kadın erkeğin güzelliğe önem verdiği kadar kadın da erkekte ki güzelliğe yakışıklılığa karizmaya işe paraya önem veriyor bırakın yemeyin bizi. Siyah porsche gördüğünüz zaman aklınız gidiyor neyden bahsediyorsunuz kskskskd
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
iç güzellik diyen erkeğe inanmak mümkün değil herkes dış güzelliğe bakıyor bakmasalarda göz bu kayıyor ben ama cidden iç güzelliğe bakan biriyim sevdigimi kimse beğenmiyor ben gozumde onu yuceltiyorum
Dürüst olmak gerekirse ikinciye inanmak güç yani. Tabii ki insani olarak iç güzellik önemli ama konu partnerse tabii ki iç güzellik daha önemli diyen erkeğe inanmam
İkiside. Erkek dışını beğenmediği kadının içine bakmaz. Kadında ona bakamicak rahat ettremicek bir erkeğin dışına aldanmaz. Yani bu devirde kadın güzelse adam da zenginse istediğini alır