+1 yılEşinle oturup bi konuşun ya. Seni düşünmüyor peki karnında ki bebeğide mi hiç düşünmüyor? Sana karşı bu kadar acımasız olacaksa eğer neden seninle evlendi? Boşanmak ve ailenin yanına dönmek istemiyorsun. Tamam boşanmayabilirsin ama bence ailenin yanına dön. Hem orada daha rahat olursun, hem de eşin senin kıymetini anlayabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla Allah sana sabir versin akıl veremem çünkü aileme dönmem başka birinin desteği olmadan da yaşayamam ayrılamam diyorsun oyuzden akıl veremiyorum ama. Senin yerinde olsam böyle hakaretli anlayissiz adamla durucagima kadin kimsem yoksa kadın sığınmaya gider yine güçlü dururum devlet daha iyi bakıyor para bile veriyor hakaret edende yok ise bile sokuyor sonra. Aman böyle erkeği ömür boyu çekemem kanser olamam ben değerliyim derdim. Ama ben olsam kimsem olmasa bunu yapardım. Ama sen yapamam demissin ozaman sana Allah sabır güç versin diyorum uzuldum
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle üzüldüm. Bu tip durumlarda tek bir taraf, durumu düzeltemez. Karşılıklı alttan almak gerekir. Sizin ciddi bir konuşma yapıp, rahatsız olduğunuz şeyleri dile getirmeniz gerekir. Susarak olmaz. Sakin bir anda "biraz konuşabilir miyiz?" Dersiniz ve anlatırsınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmayı sevmiyor olayların üstünü kapatmaktan yana
- +1 yıl
Onun yanlış olduğunu anlatman lazım. İşin çok
+1 yılmerhabalar üzüldüm gerçekten şu bir gerçek 5 yıllık sevgililik dönemi ile 1 yıllık evlilik dönemi çok farklı neden dersen kişi değişebiliyor artık resmiyet var ve sorumluluklar da fazla gelebiliyor
3 altın kuralı dene o koyunu öyle güdersin ki köpek edersin05 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş altın kural
- +1 yıl
işte dalga geçer gibi neymiş dersen kimse de yardım etmez neden eşim böyle diyeceginbe konuşmanı düzelt önce olur mu
- +1 yıl
...
- +1 yıl
Merak ettim 3 altın kurali
- +1 yıl
@gizlitipci kim için merak ettiniz kendiniz için mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle kavga ederek anlaşırsın sorun değil
00 Yorumla
+1 yılBoşanmaktan başka seçeneğin yok gibi duruyor ama anlattığına göre de buna cesaret edemiyorsun. Ben senin yerinde olsam ne yapardım diye düşündüm de. Senin yaptığını yapmazdım, yani evlenmezdim ve doğru kişiyi beklerdim. Diyeceksin ki o işler öyle olmuyor, gerçek yüzünü göremiyorsun. Amenna, haklısın. Bu durumda laf etmek düşmez. Bu durumda da sabredecektin, sabırla zaten biraz gözün açılmış olacaktı ve eşin olacak adamın ne mal olduğunu anlayacaktın. İnşallah çocuğun güzel bir hayat yaşar, Allah sabır versin
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce öyle doğru öyle örnek bir insandı ki anlatamam. Kumar diyorlardı gerçekten öyleymiş bambaşka biri çıktı içinden
+1 yılKusura bakma ama adam sana 2 3 kere acıklamasını yapmış napsın daha her dakika her hareketinin bakışının hesabını mı yapsın insan 1 kereden anlar tamm der kafanda boş senaryolar kurup kendini üzüp adama dar etme hayatı parmaga o yuzugu takınca kimse kimsenin malı ya da bu kadar saçma bir sekilde sahibi olmuyor kendinize gelin artık kıskançlık bu değil bile isteye gider bir kıza senin yanında yavşar ya da bir kız numara gönderir arada elle tutulur somut bişey olur o zaman yap kıskançlığını sor hesabını buna baktın onu suzdun popon gördün çarptın takıldın kadın olarak küçültücü davranış bunlar kendinize güveniniz saygınız olsun biraz yapacak olan her türlü yapıyor bunu aklınızdan çıkarmayın korkularınızı atın unutmayın eger sızı aldatırsa o kaybeder siz böyle birinden kurtuldugunuz için sevinin önünüze bakın...
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBosanma gibi bir sey söz konusu olamaz asırı saçma bi düşunce. Gerçekten kadınlar niye böyle anlamıyorum. İkiniz de yükseksiniz kimse alttan almayı bilmiyor demek ki bunu sevgililik döneminde anlamamis olmaniz tuhaf aşk kör etti sanirim. Baska sebep yoksa sadece tartisma icin evlilik biter mi bu tartisilir ama konusup anlasip hatta psikologdan yardim almaniz da fayda var. Ufak seylere takilmayın artik ya o ona gulmus o onla konusmus falan gercekten gereksiz sacma kıskancliklar aldatmak isteyen her turlu yapar bunu sen dünyanin en iyi en guzel kisisi olsan bile. Bak hamilelik donemi hormonlar tavan buna dikkat et hemen sinirlenmemeye calis esinle konusun ve artik biri sinirleniyorsa digeri sussun ordan uzaklassin bi 10 dk. Biri sinirliyken digeri alttan almali bu böyle yurur. Bence bi destek alin hatta sen de platese baslaya bilirsin emin ol daha da rahatlatir
10 YorumlaValla kardeşim aynı durumları bende yaşadım yine sen 7 ay yaşadın ben 5 yıl yaşadım bir kere terkettim şu an peşimde dolanıyor iki kızım var boşanma aşamasındayım çok sıkıntılı günler geçirdim yeni evlisiniz daha alışamadınız oturup konuşun konuşmaya gelmiyorsa bir kaç ay daha bekle baktın aynı terket bir süre ayrı kal bak bakalım nasıl mum gibi oluyor
22 Yorumla
Soran+1 yılBurnu aşırı havada evlendiğimizden beri benim sayemde ayakta duruyor resmen ben bıraksam bitti
+1 yılŞu cümleyi kurmana üzüldüm açıkçası "tek başıma destek olmadan yapamam". Neden yapamayasın ki eğer sağlık problemin yoksa iş bulmak için çabalarsın bir şekilde ayakta kalmaya çalışırsın. Başkalarına ihtiyacın yok. Sen kendine yetersin. Asıl soruya gelecek olursam her ilişkide tartışmalar/sorunlar olur. Önemli olan biri sinirliyken diğeri bunu tolere edebiliyor mu? Karşılıklı yapıcı olunabiliyor mu? Olunamıyorsa oturup bu durumu konuşup ortak bir karar vermelisiniz.
12 Yorumla
Soran+1 yılHamileyim çocuğum olacak tek başına çocuk bakıp nasıl çalışabilirim?
- +1 yıl
Kolay değil elbet ama yapanlar var. Kadın sığınma evine de gidebilirsiniz.
- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılit’s a wood😊 hamile bir insanın halinden anlayıp sırf evladını taşıdığı için bile el üzerinde tutmayan bir erkek bildiğin net ODUNDUR!! Allah yardımcın olsun canım hiç kolay değil birlikte terapiye gidin dicem ama bu modeller onu da reddeder zor cidden zor..
10 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin :( belki hamilelik durumu dolayısıyla hassas oluyorsunuz siz de eskiden olduğu gibi davranmıyor olabilirsiniz tabi.. tartışmalar hamile olduktan sonra başladıysa böyle bakın içinizi ferah tutun derim. Alışıldıktan sonra o eşik geçildikten sonra belki de yavrunuzla çok daha başka bir dönem başlayacak ilişkiniz için💕 miniğiniz huzur ve muhabbet olsun aranıza inşallah
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık ceptesin her türlü olumsuz harekete hazırlıklı ol. Erkekler ulaşma ihtimali olan kadınlara ve ulaşamayacağı kadınlara karşı anlayışlı ve kibardir.
21 Yorumla
Soran+1 yılO kadar doğru ki bu. Birşeyleri elde edene kadar bütün çabaları iğrençler
- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılkarnınızdaki çocugu sevdirin ona çocuk toparlayıcı olabilir bu durumlarda sonucta onun bebesini doğuracaksınız ve size elbette bunun için minnettarlık duyup bir şekil sevgi saygı duyacaktır bahsettiğimiz kişinin normal insan olduğunu varsayıyorum. Normal insan bebesini sever ve bebesinin anasını da bundan mütevellit sever
00 Yorumla Bak hanımefendi öncelikle Allah bağışlasın yavrunuzu sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbım inşallah
Diğer bir konuya gelelim öncelikle siz birbirinizi severek mi evlendiniz yoksa görücü usulüyle mi
Ayrıca çocuk yapmaya nadil karar verdiniz ve bu durum sorunsuz vır şekilde mi oldu?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamilesin diye hayatı kocana zindan etmek zorunda mısın? Kadınlarda hamilelik döneminde sıkıntılar olduğu gibi erkeklerdede oluyor. Neden kocanın alttan almasını istiyorsun? Defalarca açıklama yapmak zorunda mı? Ayrıca hamilesin ve belkide kocan doya doya sert seks yapamadığı için aşırı testesteron etkisinde olabilir. Buda aşırı sinir yapar ;) bence bebeğin ve kendi sağlığın için biraz çenene hakim ol ve otur oturduğun yerde.
119 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@TutkuNaz_ Her şeyde olduğu gibi evlilik ve cinselliğinde bir bedeli var. İlk cinsek ilişki sonrası daha çok istiyoruz (her iki cinsiyet için geçerli) Sert seks üreme için büyüyoruz 😎 belli ki daha büyüme aşamasında olanlar var. Üzerine alın lütfen çünkü sana dedim.
- +1 yıl
Evet çekmek zorunda. Karnına karpuz bağlamışsın gibi düşün. Bel ağrısı, sırt ağrısı, mide bulantısı, aşırı duygusallık, kokulara karşı öğürme vs durumu var. Eşi olsa zaten halden anlar. Ne kadar anlayışsız birisin. Eskiden kadınlar ezilip de içine attığı için, gene öyle yapılsın, hiç yansıtmasın istiyorsunuz.
Soran+1 yılOna ilişki konusunda asla engel koymuyorum ona rağmen böyle
Cevap sahibi+1 yıl@sudesiyahseven Ne alakası var? İşinize gelince eşitlik, işinize gelince kadına pozitif ayrımcılık, işinize gelince her şeyin alt üst edilmesini bu kadar saçma argümanlarla savunmanız çok saçma. Madem eşitlik var erkeklerde bu hamilelik sürecinden etkilendiği gerçeğini niçin göz ardı ediyorsunuz? Gergin sinirli bir erkeğe siz tahammül ediyor musunuz? Hayır biz neden tahammül edelim?
- +1 yıl
Kadın erkek eşitliği ne alaka ruh hastası mısın? 9 ayın 4.5 ayını sen mi taşıyacaksın anlamadım? Yoksa o doğuracak da sen mi emzireceksin? Hamilelikteki en büyük zorluk kadındadır. Bir anlayışı çok göreceksen çocuk istemeye de hakkın yok.
Cevap sahibi+1 yıl@TutkuNaz_ Git kendi çöplüğünü karıştır ;) yaşın var belki ama gelişmişliğini kastettiğimi dahi anlayamıyorsan sana ne anlatabilirim ki? Ayrıca benim cevabıma gelip salça olan sensin ve gidecek olanda sensin.
Cevap sahibi+1 yıl@sudesiyahseven Çocuk isteyen kim engelli misin?
- +1 yıl
Engelli olan sen olmasan tek başına doğuran, tek başına taşıyan ve tek başına emzirirken (eşitliği) bahane ederek nankörlük yapmazdın
Cevap sahibi+1 yılSoran sinirli gergin birine kim katlanır ki? Aynı şeylere defalarca cvp vermek hiç bana göre değil. Kocalarınız sizin ananız babanız değil ve kocalarınızı evden soğutmayın son olarak hamilelik ve doğum olayının tek kişilik olduğunu bilmiyor muydun? cevabıma salça olan hemcinslerin neden bana saldırıyor olabilir? Çocuk yapn diye ben mi söyledim?
Cevap sahibi+1 yıl@sudesiyahseven Çocuk isteyen kim? İdrak yollarından engelli çocuk istemiyorum diyorum hala bana neyi anlatıyorsun?
- +1 yıl
Tek kişilikse eşitliği niye bahane ettin? Konumuz o mu? Babalık da sana göre değil zaten. Eşine bunu yapan, çocuk azıcık fazla şımarsa, fazla bağırsa etse de ona da travma oluşurur, baba sevgisi olmadan büyütürsün zaten.
- +1 yıl
Çocuk muhabbetine dalmasaydın o zaman apt*l. Konumuz çocuk ve tabii ki onu konuşacağız. Neyse, beynin yok galiba. Boşuna kendimi yormayacağım 👐
Cevap sahibi+1 yıl@sudesiyahseven Ne kadarda hamsın =) Beni hiç tanımadan nasıl da bu kadar kolay yargılıyorsun. Ayrıca sanane benden istediğim gibi büyütürüm sen kendi sorunlarına eğil bence.
- +1 yıl
Büyütürsen çocuğun da birsürü psikolojik sorun oluşur. Ben dediğim için değil, çocuğun da travma oluşmasın diye yapmaman lazım zaten. Cahile laf anlatmak ne zor.
Cevap sahibi+1 yıl@sudesiyahseven Çocuk istemiyorum diyorum sen ne kadar kolay laf anlıyorsun ve arif oluşun olmayan çocuğumu yetiştirmenden belli =) izahı olmayan şeyin mizahı yapılır. Dalgaya alayım bari seni eeee atalarımız boşa dememiş eşşeği züren ozzuruğuna katlanır.
- +1 yıl
Sen nasıl bir üretim hatasısın yaa 😅 Istedigim gibi buyuturum diyerek zaten bu konuyu ortaya sunan sen degil miydin? Direk asla yapmam diyip kapatmayan. Ne kadar apt*l insanlar yaratmis rabbim yaa. Yeminle ozguven kaynagisiniz. Size bakinca "bunlar insansa, ben insan ustuyum" diyebiliyorum 😅 Bye cidden
Cevap sahibi+1 yıl@sudesiyahseven Gittiğin ve tekrar yazmayacağın için teşekkür ederim =)
- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yıldaha yeni evliymissiniz? evlilik oncesi bu gibi durumlar yasamiyormuydunuzki?
ve bence bukadar ona duskunlugunu gostermemelisn kime guldun kime baktin vs vs afedersin ama boyle kendini daha bir bk sanmis gibi, aslinda nekdr zor olsada bu durumda biraz umursamiyormus gibi davranman gerekir00 Yorumla
+1 yılBende 1 yıllık evliyim hamile değilim Allah'tan ki değilim, senide çok iyi anlıyorum aynıyız okurken kendimi gördüm sende. Bende çekiyorum bok var cekiyosun orasi ayrı konuda bu tipler herşeyi yapar eleştiriye gelemez susup oturmani evinin kadını olmani bekler eleştirdiğimiz zaman böyle tepkilerle ters psikoloji yaparak üste çıkarlar sana boşan vs demem deveyi gütmek istiyorsan kurdun aklina kuzu getirme kiskansanda ona belli etme erkekler değişik varlıklar
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle Allah yardımcımız olsun. Bekarların hepsi boşan diyor ne kadar kolay söylemesi
+1 yıl7 ayda niye hemen hamile kaldın ki çocuk yapmak çocuk oyuncağı mı önce bir bak anlaşabiliyor musun bu adamla mutlu musunuz gelecekte nolacağız diye bir baksaydın en az bir iki sene gözlemlemen gerekirdi ne diye hemen hamile kaldın anlayamadım gerçekten uzman bir psikiyatristten ve aile terapistinden yardım almanı tavsiye ediyorum.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Birinizden biri sakin olacak zaman la sürekli konuşma kavga sebeplerini unut sürekli kavga çıktığın da sarıl eşine olmamış gibi davran evliliğin ilk bir yılı zordur ama alttan alacak kişi bayandır 10 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum
00 YorumlaKıskançlık yapma bırak bu böyle devam eder demekki çapkın çocuk doğurunca aldatırsin kıskançlık yaparsan kaçırsin çocuğu ya da seni deli eder kendini kaptırma herşeye tamam de bırak ne yaparsa yapsın intikamini alırsın
00 Yorumlaikinizde yetişkin değilsiniz demektir o fiziki tartışmayı başlatıyorsa haberlerde duyarız seni kadın cinayeti diye sende girişiyorsan sende bi tuhafsın demektir konuşursunuz bağrışırsınız birbirinize girmek tehlikeli durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. hemen hamile kalmasaydın be keşke önce bi kaç sene birbirinizi tanısaydınız azıcık uyum sağlasaydınız bu ne acele. ewlilikte ilk 1 yıl uyum sürecidir zaten o aşamada kavga tartışma olur ama iş şiddete binmişse eğer o evlilik çoktan bitmiştir zaten
20 Yorumla
+1 yıl
Empati, bir kişinin kendisini karşısındaki kişinin yerine koyarak olaylara onun bakış açısı ile
bakması, o kişinin duygularını ve düşüncelerini doğru olarak anlaması, hissetmesi ve bu durumu ona
iletmesi sürecidir. Bence Sizdeki eksiklik bu10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. adama boş boş sorular sormayı bırak
o kız kimdi falan gibi o zaman düzelir anlattığına göre hem suçlusun hem güçlü olmak istiyorsun111 Yorumla
Soran+1 yılBen mi suçluyum? O yanlış yapıyor yanlışına sinirlenincede alttan almıyor.
- +1 yıl
Adam haklı
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılTek taraflı olmaz ki bu iş oturun konuşun açık açık izah edin eğer laftan anlıyorsa tabi ama benim görüşüm şu hamile kadına bunu yapan erkekden hayır gelmez tabi ama inşallah düzelirsiniz yuva yapmak kolay değil ama yıkmak kolaydır inşallah Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine mutlu Mesut bir aile olursunuz eşiniz düzelir inş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 950 cevap paylaştı. Gereksiz şeylere kıskançlık yapmak elimizde olmayan seyler ama tartışmaya dönüşmemesi lazım. İki tarafında oturup düzgünce konuşması lazım bu konuları.
00 Yorumla
+1 yılÖnce kendinizden sakin olmaya başlayın. İki cambaz ipte yürümez diye boşuna dememişler. Kıskanabilirsiniz ama paranoya durumuna gelmiş sizin ki. Siz sakin oldukça eşiniz de alttan alır
00 YorumlaHamileyken böyle yapan normalde de yapar. Sabır diliyorum. Bir çift terapisine gidebilirsiniz. Faydası olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet niyetim var araştırıyorum
+1 yılBence sen kendini değiştirmen lazım. Senden kaynaklı. Adam sana açıklamış zaten. Tekrar tekrar sorman yanlış. O seni hep Altan alamaz. Yapmak zorunda da değil. Sorun çıkartan sensin sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılIsiniz zor yaa varya boyle ciftler gorunce evlenme istegi zaten yok iyicede olmuyor
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok zor şimdiki aklım olsaydı yapar mıydım bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılharikasin. Asla bosanmamalisin zaten bebek olunca onu dusunmek zorundasiniz.
Huyuna gitmeye calis. Orta yolu bulmaya calis.22 Yorumla
Soran+1 yılBebek olunca onunla uğraşmaktan tartışmaya vakit bulamayacağız belkide
Cevap sahibi+1 yılsimdi de tartismayin.. aakilli kadinlar ne yapar ederler kocalarini cozup ona gore davrabirlar.. gozlemle nelere sinir oluyorsa yapma.. huyuna git, pof pofla..
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇift terapisi.
Ama duyduklarından hoşlanmayacaksın diyeyim. Sizin gibi iki tip nasıl evlenmiş zaten ben anlamadım. Görücü usulü ya da mecburi evlilik falan herhalde yoksa aklı başında insanlar böyle şeyler yapmaz.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Zor bir konu nasıl yardımcı olabiliriz düşünüyorum ama birşeyler kırıldığı zaman tekrar tamir edilemiyor
00 Yorumlaya tamam hormonlarin degismis olabilir ama oda belli bir sure sonra alttan alamaz hamileyim diye bu kadar ustune gitme sen kacmazsin ama o kacabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılbir süre uzaklaş evden bir yerlere git.. arada zaman ve mesafe olunca belki düzelir.. değerini anlaması dileğiyle.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. 1 2senede anca oturur evlilik. Yemen'de çocuk yapmışn sende
10 YorumlaYangina körükle gidiyor verdigi cvplar deni tatmin etmiyor sorun onda
00 Yorumla
+1 yılŞu adamları tanımadan evleniyorsunuz ya çok kuş beyinlisiniz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İki taraf sakin olsun ve anlaşma tarzında prta yolu bulmaya çalışsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte 7 aylıksınız neden kavgalar var neyi paylaşamıyosunuz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tedavi görün bence, sonrada bir çift terapistine gidin.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu adam çift terapisi falanda istemez bence
Anlaşmaya varmaya çalışın biriniz bagiriorsa diğeri sussun
00 Yorumla
+1 yılSeverek evlenmedin mi daha çok erken birbirinize. karsi hoş görülü davranin
00 Yorumla
+1 yılEvlilik denilen şey, yürümeyen ilişkiyi yürütme sanatı değil midir zaten?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yıl3 s olayı olmazsa evlilik yürümez. Saygı, sevgi, sadakat
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. "Tek başıma birilerinin desteği olmadan yapamam" demen çok üzücü
00 Yorumlaevliligin basinda olur boyle seyler alisirsiniz zamanla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılZamanla sonrasinda ayrı ayrı yatarsiniz en sonunda herkes yoluna
00 Yorumla Sen sorunlarını anlat o anlatsın orta yolu bulmaya çalışın hickimse bağırarak sorun çözemez
00 Yorumla
+1 yılsorunlarınızı konuşarak halledin sinirlerinize hakim olun. boşyere kıskançlık yapmamaya çalış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye evlendin madem çoçuk ailenin meyvesi değil mi?
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa oturup ayrılmayı konuşun ya da bundan sonrası için çocuk düşünmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHamile kadına öyle davrananla devam edilir mi sence? Yaşlarınız kaç? Birde büyük erkek iyidir değer verir saçmalığını diyenler var aha görüyoruz büyükleri
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGeneleme yok bu arada her büyük öyle demek istemedim değiler
Cevap sahibi+1 yılOkumadan çalışmadan kendi ayaklarınız üzerinde durmadan hemen evlenip çoçuk yaparsanız olacağı bu. Baba evine dönmek zorunda da kalmazdın paran olsaydı ama paran yok diye de böyle birine katlanmak zorunda değilsin gençliğini hayatına kendine çoçuğuna yazık değil mi
+1 yıldaha cicim alarında birbirinize giriyorsanız bu işin sonu bbk
00 Yorumlaİkiniz de hastasıniz
Ruh hastası hem de...
Bu kafalar evlenmesin lütfen...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOdun bir herif seçmişsin geçmiş olsun evcilleştirin
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce nasıl düşünmedin bu olayları hiç aranızdaki uyum yok muydu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. zamanla inşallah yontulur belki çocuk doğunca düzelir dua edelim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen sorunlusun bu ilişkide. Eşinden önce kendini eleştir, kendine bak, kendin gibi bir insan sana öyle davransa mutlu olur muydun onu düşün. Çocuğunu da bu agrasiflikle mi yetiştireceksin
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa insanlar o çocuk için neler yapıyor ne kadar uğraşıyor ama bulanda kıymetini bilmiyor ne çocuğunun nede annesinin
02 Yorumla
Soran+1 yılErken yaşta ve uğraşmadan birşeylere sahip olunca öyle oluyor ya bunu anladım ben
Cevap sahibi+1 yılBende evliyim 1.5 yıllık bizde çocuk için tedavi gördük evet başka sorunlarınız oldu ama anlayış gerek aşk sevgi tutku gerej
- Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılMadem ayrılmak istemiyorsun oturup güzelce konuşmalısınız böyle devam edemez ki hamilesin üstelik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocanı zehirlesen ya da biz onun dilini kessek sonra 2 kolunu kırsak engelli kalınca bir şey yapamaz ha istersen s i k i ni de keselim
12 Yorumla- +1 yıl
Tövbe tövbe manyakmizn olm
Cevap sahibi+1 yıl@littleghost biraz var
+1 yılKadınların işi gücü trip atmak, tribinizde boğulacaksınız dikkat edin
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası