7 aylık evliyim. Severek evlendik ama sürekli kavga ediyoruz. Ne yapmalıyım?

Herkese Merhaba;
Ben 29 yaşındayım eşimde 31 yaşında. Birbirimizi severek evlendik 7 ay oldu evleneli. Ancak sürekli her konudan kavga ediyoruz. Ne sevgiliyken nede nişanlıyken hiç kavgamız olmazdı. Ne zaman evlendik kavgalar başladı. Eşim başta herşeyi kayınvalideme anlatıyordu kaynanam herseye karışıyordu hala da öyle ama yavaş yavaş kavga ede ede üstesinden geldik. Eşim ile defalarca konuştum herşeyi annene anlatma ikimiz arasında çözelim diye 7 ay sonra ancak yavaş yavaş beni anlayabildi ancak bu süreçte çok kavga ettik. Kayınvalidem ile aram bozuldu. Eşimle ile de aramız 1 gün iyiysek 1 gün kötüyüz evde herşeyden kavga eder olduk saygımız kalmadı. Birbirimize söylemediğimiz söz kalmadı. Kocamı çok seviyorum ama kayınvalide sorunu dışında başka sorunlarda var kocam çok cimri oldu evlenince bana karşı hiç özenmemeye başladı konuşmalarımız paylaşımlarımız azaldı ben de ise öfke kontrolsüzlüğü var o sözlü şiddet uyguladı ben ise kendimi affedemiyorum ama kocama istemeden de olsa fiziksel şiddet uyguladım en son ki kavgamızda ailesi de farketmiş kayınvalidem vs. Dün kocam da bende ağladık biz ayrılmak istemiyoruz birbirimizi seviyoruz ama böyle de çok mutsuzuz ne yapalım yardım edin?
7 aylık evliyim. Severek evlendik ama sürekli kavga ediyoruz. Ne yapmalıyım?