Aşk İlişkileri Hemsırelık kazanmak zor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Artık ınancım kalmadı Güncellemeler+1 yıl Fkddk Güncellemeler+1 yıl Herkes kolay diyor bana zor geliyor ben mi sal ağ ım aaağğm Hemsırelık kazanmak zor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ProneBone Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Bu vakitten sonra imkansız. İnancını yitirmişsin zaten. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kullanıcı adından dolayı seni ciddiye almıyorum Yorumla ProneBone +1 yıl Ne alaka? Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Neden zor olsun ki..🤦🏿♂️ 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Sayısal ilk 100k dan alıyor cok zor sınava 3 milyon gidiyor 3 milyon içinden nasıl 100K ya girilsin yuh Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Neden olmasın ya tutarsa 🤣🙈 Yorumla Soran +1 yıl Sans yok bende Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Deme Oyle ya bak sen inancını ve umudunu yitirsen.. Ondan sonra hayatın alt üst olur plansız hayata kaybolursun.. Yorumla Soran +1 yıl Yitirmemeye calısıyorum ama canım olduğuna Inanan biri ıcın cok zor Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Hmm tamm biliyorum sıkılmışsın sende hep çalışarak kazanmayacağını düşğnüyorsun demi.. Yorumla Soran +1 yıl Bunaldım artk sıkıldım calısıyorum aylardır sadece nefret edıyorum artk her şeyden bı sık olmıcak Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Tamm hade diyelim çalışmıcan artık sonra ne yapacan..🤔 Yorumla Soran +1 yıl Calısıyorum sadece umutsuzca calısıyorum ne de olsa bi sik olmıcak dıyerek ama calısmayı bırakmıyorum o got yok Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl İyi o zmn 😂 aman ol masın o got 🤣 Ama sen kazanırsın seven hak ediyordun ilk ineyi senin elinden olucak 😁🤭 Yorumla Soran +1 yıl Ölmek istiyorum Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl O da Kurtuluş değil canım . .🤷 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yanlış kapiyi zorlamak olabilir mi? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl İlgim var bu alanda başarılıyım zorlamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazı şeylerde gelecek yoksa da zorlanmaz mesela. Kazanmak bir yana mezun/ atama oranı da önemli Yorumla Soran +1 yıl Her sey bos Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her şey boş diyen boştur kendisi ile sorunları vardır Yorumla Soran +1 yıl Bi gun olunce anlarsın dıcem de anlayamıcaksın neyse bb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geç bunları Yorumla Soran +1 yıl Sen hıc bır salatalık gıbı hıssetmeyı denedın mı tatlım Yorumla
oguzhankkokenn Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Çok zor değil knk ya çalışman lazım ama 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Calısıyorum bı sik olmuyor Yorumla oguzhankkokenn +1 yıl Doğru calismiyorsun o zaman ya Yorumla oguzhankkokenn +1 yıl ya da en iyisi koca 😂 Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum koca falan Yorumla oguzhankkokenn +1 yıl O zaman work work work :) Yorumla Soran +1 yıl Napim kocayı awk Yorumla Soran +1 yıl Satsan satılmaz atsan atılmaz Yorumla oguzhankkokenn +1 yıl Parasını yersin 😂 Yorumla oguzhankkokenn +1 yıl Neyse bak knk ben son soruma uyarsa sende gidelim derim Yorumla Soran +1 yıl Bunun ıcın kocaya gerek yok istesem bu zamana kadar yerdim yiyecegımı neyseki gorgusuz kezbanlardan degılım umurumda degıl başkasının parası Yorumla oguzhankkokenn +1 yıl O yüzden demedim şaka yaptım onu hemende kızıyoruz bakiyorumda 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayat laylaylom degıl benım ıcın Yorumla oguzhankkokenn +1 yıl Hiçbirimiz için öyle değil ama mutlu olmaya çalışıyoruz Yorumla oguzhankkokenn +1 yıl Gel sen benimle en iyisi Yorumla Soran +1 yıl Mutluluk bos acı çekmeyi öğrenmek lazım Yorumla oguzhankkokenn +1 yıl Faşist falanmisin sen ya Yorumla Soran +1 yıl Realistim, ne alaka Yorumla oguzhankkokenn +1 yıl Acı çekip neyapacaksin hep Yorumla oguzhankkokenn +1 yıl Eğlence yok bisey yok hayat tok Yorumla Soran +1 yıl Eglence boooos bos gecıcı uysturucu beynını uyusturuyosun eğlenceyle eglenceymıs tabi tabi gecıcı hayatlar yalancı arkadaşlıklar sahte gülümsemeler = eğlence Yorumla oguzhankkokenn +1 yıl Uzulmekten iyi değilmi genede Yorumla Soran +1 yıl Uzulmek bu dunyanın mehzebınde var ınsan egolaman aptal bısey hala dünyaya gelıs amaclarını sorgulayıp ınsan bedenının dünya düzenin mükemmel oldugunu sanıyolsr oysakı dusunebılseler bın tane hata var her seyde Yorumla oguzhankkokenn +1 yıl Knk sen felsefe oku ya Yorumla oguzhankkokenn +1 yıl Biz herseyi ince bir çizgiye göre yarattık sözü tanidik geliyormu bircyerden Yorumla Soran +1 yıl Arastırırsan gorursun hıcbır seyın mukemmel olmadıgını Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu vakitten sonra imkansız. İnancını yitirmişsin zaten.
Kullanıcı adından dolayı seni ciddiye almıyorum
Ne alaka?
Neden zor olsun ki..🤦🏿♂️
Sayısal ilk 100k dan alıyor cok zor sınava 3 milyon gidiyor 3 milyon içinden nasıl 100K ya girilsin yuh
Neden olmasın ya tutarsa 🤣🙈
Sans yok bende
Deme Oyle ya bak sen inancını ve umudunu yitirsen..
Ondan sonra hayatın alt üst olur plansız hayata kaybolursun..
Yitirmemeye calısıyorum ama canım olduğuna
Inanan biri ıcın cok zor
Hmm tamm biliyorum sıkılmışsın sende hep çalışarak kazanmayacağını düşğnüyorsun demi..
Bunaldım artk sıkıldım calısıyorum aylardır sadece nefret edıyorum artk her şeyden bı sık olmıcak
Tamm hade diyelim çalışmıcan artık sonra ne yapacan..🤔
Calısıyorum sadece umutsuzca calısıyorum ne de olsa bi sik olmıcak dıyerek ama calısmayı bırakmıyorum o got yok
İyi o zmn 😂 aman ol masın o got 🤣
Ama sen kazanırsın seven hak ediyordun ilk ineyi senin elinden olucak 😁🤭
Ölmek istiyorum
O da Kurtuluş değil canım . .🤷
Yanlış kapiyi zorlamak olabilir mi?
İlgim var bu alanda başarılıyım zorlamıyorum
Bazı şeylerde gelecek yoksa da zorlanmaz mesela. Kazanmak bir yana mezun/ atama oranı da önemli
Her sey bos
Her şey boş diyen boştur kendisi ile sorunları vardır
Bi gun olunce anlarsın dıcem de anlayamıcaksın neyse bb
Geç bunları
Sen hıc bır salatalık gıbı hıssetmeyı denedın mı tatlım
Çok zor değil knk ya çalışman lazım ama
Calısıyorum bı sik olmuyor
Doğru calismiyorsun o zaman ya
ya da en iyisi koca 😂
İstemiyorum koca falan
O zaman work work work :)
Napim kocayı awk
Satsan satılmaz atsan atılmaz
Parasını yersin 😂
Neyse bak knk ben son soruma uyarsa sende gidelim derim
Bunun ıcın kocaya gerek yok istesem bu zamana kadar yerdim yiyecegımı neyseki gorgusuz kezbanlardan degılım umurumda degıl başkasının parası
O yüzden demedim şaka yaptım onu hemende kızıyoruz bakiyorumda 😂
Hayat laylaylom degıl benım ıcın
Hiçbirimiz için öyle değil ama mutlu olmaya çalışıyoruz
Gel sen benimle en iyisi
Mutluluk bos acı çekmeyi öğrenmek lazım
Faşist falanmisin sen ya
Realistim, ne alaka
Acı çekip neyapacaksin hep
Eğlence yok bisey yok hayat tok
Eglence boooos bos gecıcı uysturucu beynını uyusturuyosun eğlenceyle eglenceymıs tabi tabi gecıcı hayatlar yalancı arkadaşlıklar sahte gülümsemeler = eğlence
Uzulmekten iyi değilmi genede
Uzulmek bu dunyanın mehzebınde var ınsan egolaman aptal bısey hala dünyaya gelıs amaclarını sorgulayıp ınsan bedenının dünya düzenin mükemmel oldugunu sanıyolsr oysakı dusunebılseler bın tane hata var her seyde
Knk sen felsefe oku ya
Biz herseyi ince bir çizgiye göre yarattık sözü tanidik geliyormu bircyerden
Arastırırsan gorursun hıcbır seyın mukemmel olmadıgını
Çok zor
Zor degil cnmm calıs