cinsel duygularım normal var ve bitene kadar bastırmayı düşünüyorum şu son sene neredeyse yok ettim diyebilirim hala arada var ama o da zamanla bitecek
hayır sınav çoktan bitti sadece duygularımı teker teker bitiriyorum ya da mümkün olan en silik şekle getiriyorum şu an öfke tamamen bitti, aşk bitti cinsellik bitecek az kaldı sadece çok ufak birde heyecan var o da bitince tamam. Nedenini soracak olursan normalde çok aşık olan ve duygusal bir insandım ama sonra duyguların sadece gerçekten bir kaçış olduğunu gördüm bence bir zayıflık ve bitmesi gerekti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Arkadaşlar şu sevdadan vazgeçin artık ya, diziyi izleyip adamın şerefsiz olduğunu bile çözemiyorsunuz daha. 😂
Sadece görsel olarak güzel çift onun dışında rezalet bir ilişki.
Diziyle alakası yok resmi sevdim ben
Dizide yakışıklı çapkın tuhaf huyları olan bir karakter bu.
Diziyle alakası yok diyorum görsellik diyprum sanane ya
Tamam işte sen öyle dedin ben de açıklamasını yaptım sebebini.
Lan diziyle alakası yok yazmışım en baştan sana
Gördüm zaten niye sinirlendin 😂 ben de sana dizideki karakteri anlattım sonrasında işte. Yani neden böyle bir çıkış yaptığımı bil diye.
Bu adamın yüzü düzgün ama çok tıfıl geldi bana ya çok zayıf Serenay Sarıkaya dan kısa kalmış mesela
Nefret ettiğim bir dizi Seyran karakteri çok abartılı tavırları şımarıklığı izlemeyi bıraktım zaten
Evet seyran erkek Fatma
Kız kaşları içinde dua et bu kadar kalın olmasın😂😂😂
Dünya yakışıklısı olsa yine şansı yok benim tarafımdan.
Ferit şımarık bir ruh hastası seyran da gittikçe psikolojisi bozulan bir mağdur. Korkunç tablo.
Bende sadık istiyorum inşalla bulurum ya ve benim gibi bakir olur inşallah
sende mi koca istiyorsun
@hotforcrime yok hanım istiyorum
Vallahi bu kadar yakışıklı olanlar nadir oluyor. O da bize denk gelmez. Elimizde olanın kıymetini bilelim.
Yakışıklılar kolay bakmıyor senden bekliyor maalesef
Abla senin o Yaşta yakışıklı çocuklar mı kaldı
Olsun yakışıklılar kendini beğeniyor kadınlardan bekliyor hem onların çoğu tek gecelik istiyor
Valla aşk padişahı kölenin önünde diz çöktürür
Bulsan kolay bulurdun çok yakışıklı bekleme
Off abla 40 yaşında ne yakışıklısı ya ne bilcen sen ya nasip bu nasibim bi kişi o beni bulduğu an işim bitecek
Anladığım kadarıyla tipe önem veriyorsun peki hafiften göbüşlü ama bir o kadar da yakışıklı ve tatlı olsa olmaz mı 🙃🙈❤️
Meh... şahsen ben yalnız olmayı yiğelerdim
Niye kız
Ben ilişki için uygun birisi değilim aşk falan filan ters bana :D yalnızlıktan zevk alıyorum
Oo saplar geçerim diyosun
yok ben hepten insanlara teması ve temas edilmeyi sevmiyorum, samimiyet filan için yaratmamış yaradan :D
Oha. Top muusn peki gerçekten
Top almanca ve ingilizce olarak farklı açıklamaları var ve ismimin yabancı dildeki ilk harfi j yani hayır top değilim
Tüh ya aseksüel olmasan konuşurduk senle
cinsel duygularım normal var ve bitene kadar bastırmayı düşünüyorum şu son sene neredeyse yok ettim diyebilirim hala arada var ama o da zamanla bitecek
Üni sınavına mı hazırlanıyorsun da
hayır sınav çoktan bitti sadece duygularımı teker teker bitiriyorum ya da mümkün olan en silik şekle getiriyorum şu an öfke tamamen bitti, aşk bitti cinsellik bitecek az kaldı sadece çok ufak birde heyecan var o da bitince tamam. Nedenini soracak olursan normalde çok aşık olan ve duygusal bir insandım ama sonra duyguların sadece gerçekten bir kaçış olduğunu gördüm bence bir zayıflık ve bitmesi gerekti
Ayy canım mısın ya
Örnek gösterilecek çift değil bence
Allah gönlüne göre versin
Amin niye gizleniyorsun yaşıtmışız tanışırdık kız
Tm cıktım
Gizlendim hakkını kaybettin
Evet imkansız
Niye
gözüm kanadı
Olur kardeş olur ✅
bu mu yakısıklı
ferit de sadiksa yani...