Ben hamileyken eşim sanal aleminde kötü niyetli şeyler yapmış. Bunu bebeğim 4 aylıkken öğrendim. Fakat bana karşı ilgisi alakası hic azalmamıştı, ama sürekli konuştuğu bir kız da varmış. Ben bi türlü bunu sindiremiyorum, geceleri ben uyurken onunla konuşuyormuş cok sık olmasa da. Cok pişmanım dedi, yemin etti şart etti bir daha asla yapmicam diye. Bana karşı cok ilgili, anlayışlı, merhametli ve sevgi dolu hep. Ama benim gururum kırıldı bi kere, ona karşı pek bir şey hissedemiyorum, öfke haric. Maddi olarak ona bağımlı da değilim. Bir şans vereyim dedim ama benim her dakika aklıma geliyor bu olay ve paranoya ya bağlıyorum. Piskolojik sağlığım bu aralar sallantı da. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Affet ya da affetme demek yanlış bir yorum olur. Çünkü eminim ki burada yazdığınızdan çok daha derinliği olan bir psikoloji içindesiniz. Size tavsiyem öncelikle kendinize yüklenmeyin. Yani bir an önce bir şey yapmalıyım kafasından çıkıp bunu biraz zamana yayın. Bir adım geri çıkıp dış bir göz olarak bakın duruma. Boşanınca nasıl hissederim? Neler yapabilirim? gibi uzun vadede yapacağınız seçimlerin sonuçlarını bir gözden geçirin. Yaşadığınız çok tatsız ve insanı zorlayan bir şey çünkü. Hal böyleyken birde siz kendinize yüklenirseniz sağlıklı bir sonuç ya da doğru bir karar çıkmaz ortaya.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bak güzel kızım, erkekler toplumumuzda kızlara göre bu konularda daha rahat yetiştirilir. Birazda erkeklerin doğası hep gözü dışarıda olur, kızlarımıza evcimen yetiştirilir, ona serbestlik verilmez, bir ev kurmak, çocuk sahibi olmak kolay değil, burada hanımların emeği erkeklere göre daha çoktur, erkek doğası gereği hata yapabilir, toplum erkeklere bu yönde aykırı görmez ama kadınlar için bu aykırı görür, maalesef bizim toplumda böyle, ama erkeğin dönüp dolaşıp geleceği yer evidir, eşidir, çocuklarıdır, o bakımdan afedici olmak gerekir, birde ortada çocuk var, çocuk anasıyla babasıyla büyümesi ruh sağlığı düzgün olması açısından faydalıdır. O bakımdan buzları eritin, bir şey olmamış yoldan çıkan arabayı yoluna sokup devam edin derim, en mutlu yuva sizinle olsun. Selamlar
00 Yorumla
+1 yılEşlerin bebek için bir şeylere katlanmak zorunda kalması hayatta yaptıkları en büyük hata oluyor genelde. Bebek için bir ömür katlanabilecek misin aynı adama? Bu durum birini seviyorken bile zor, öyle olduğu için eşiniz bile dayanamayıp size ihanet etmiş, siz size ihanet eden birisine nasıl katlanacaksınız? Ben yaşınız gençken ve maddi olarak da bağlı değilken yollarınızı ayırmanızı tavsiye ederim. Birde şöyle düşünün aynı şeyi siz yapmış olsaydınız eşiniz sizi affeder miydi? Genelde böyle durumlarda kadınlar daha bağışlayıcı olur erkeklerse çok ketum davranır o yüzden erkeklerin aldatma oranı daha fazla. Artık erkeklere aldatmayı normalleştirmetin ve daha fazla fırsat vermeyin, kendinize saygınız olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Bebek te yüzde 50 etken ama bende boş değilim ona karşı. Cok iyi birisi, bana bu hayatta cok fazla destek oldu. Ailemden pek tadmadığım sevgiyi gösterdi. Bebek olmasaydı belki anlık ayrılıp onu evden kovardım daha sonrasında bi şans verirdim. Fiziki olarak bi aldatma değil sonucda
+1 yılGebelikte erkekler cinsel anlamda eşlerine yaklaşamıyor ve başka arayışlara giriyorlar. Sanaldan olduğu için affet. Gerçekten pişman olup olmadığını zamanla aynı hataya düşüp düşmeyeceğini gözlemle. Tekrarının olmaması bunu unutmana kolaylık sağlayacak. Erkekler cinsel anlamda biz kadınlar gibi pek duygusal değildirler çoğu zaman sadece fiziki ihtiyaç olarak görürler , konuştuğu kadın onun için sadece bir araçtı o anki durumunuzdan dolayı. Yaptığını asla onaylamiyorum adilik yapmış ama benim dediğim taraftan da düşün. Sonuçta pişmanım demiş ve ortada fiziki ya da duygusal bir yakınlaşma da yok
12 Yorumla- +1 yıl
Evet belki de haklısın. Zamanla iyileşiyor gibi her şey. Cok fazla güven veriyor bu aralar bana
- +1 yıl
İnşallah hep öyle olur 🙏
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl gitsin sürekli konuşuyor muş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Genelde boyle seylerin affi olmamali ama bazi durumlarda olabilir. Mesela sizinki gibi. Adam sanaldan konusmus sadece ve cidden pisman. Onu istersen biraz daha surundur ve devam et. Cunku aslinda iyi bi koca ve uymus seytana. Bidaha yapacagini sanmiyorum. Cocugunuzda olmus ana ayri baba ayri buyumesin yavrucak.
17 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Böyle şeyleri unutmak çok zor. ancak zamanla acısı azalabilir.
Bence konuş tekrar ve nedenini sor. Sana bir açıklama yapmasını iste. Yapacağı açıklamada onda haklı yönler bulursan daha da kolay olur affetmen.
Ben ilişkinizi, istikrarınızı, dinamiklerinizi bilmiyorum ama eşimle yaşadığım sorunlardan yola çıkarsam, gebelikte ciddi ruhsal bunalımları olabiliyor kadınların. Belki biraz ondan yorulmuş ve kafasını dağıtmak için konuşmak ihtiyacı duymuş olabilir birileriyle.
Pişmansa ve bu pişmanlığına inanıyorsanız bence pes etmeyin ve affedebilmek için onda sevdiğiniz şeyleri gözünüzün önüne getirin.02 Yorumla- +1 yıl
konuyu aç ama hakaret etmek için değil. Bunu ona şöyle söyle ki, korkup yalan söylemeden sana anlatsın.
Bak seni sevip seninle evlendim. artık bir bebeğimiz de var. Bunu yaptın ve kabul ediyorsun. Bende kabul etmek seni anlamak için çaba sarfediyorum. Bu katlanabileceğim bir şey olmamasına rağmen, beni ikna etmeni istiyorum.
Şunu da bil. Bir daha bunun nedenini dinlemek bile istemeyeceğim.
+1 yılBir kere yapan bir daha yapar. Tamam siz yine affedin ama olmayacağının garantisi yok.
01 Yorumla
+1 yılKendine gel anlıyorum seni ancak bir şans verin
.. burada boşanın bilmem ne namelerine bakma uzaktan düğünün sesi kulağa hoş gelir
Çoğunlukla erkekler geç olgunlaşıyor bunun içinde çocuk çocuk şeylere giriyorlar
Ancak güzel bir dersini ver öyle bir ders verki öyle bir aptallığıı yaptığına pişman olsun011 Yorumla- +1 yıl
Ne iş yapıyorsunuz
Nasıl yani aynını sende yap affedeceksin beni diyor - +1 yıl
Açık açık deki yüzüne bak erken erken şeyleri yapma bu son olsun çok da üstüne gitme ama ortasını bul
Erkekler o kadar geç olgunlaşır ki o bile belki ben nasıl mallık yaptın diye düşünüyor - +1 yıl
Yorumda okudum da grup vs fantezi var diyorsun eşinin öyle bir şeyi nasıl oluyor
- +1 yıl
Evet, o konuyu cok acmak istemiyorum ama cok geniş fantazileride var o şekilde. Yaklaşık 2 yıldır hep o tarz şeylerden bahsediyor. Ben ilk başta hic hoşlanmasamda, kabul ettim fantezi olarak. Gerceğe de dökmek istedi, ona cok kızdım. Duygularımı bastırcam birdaha olmicak vs dedi. Onun dışında gördüğüm en iyi insan. Cok ilgili her şeyimi tolere ediyor falan . Bu yüzden hala bırakamadım sanırım
- +1 yıl
Senimi gruba sokmakk istiyor böyle bir düşüncesiyle var yani
Eşin kafayı yemiş galiba
İnsan bunu kocası eşine nasıl söyler ya - +1 yıl
Umarım mutlu bir yuvan olur
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 aylık bebeğim var diyip ayrılmıyorsun ama baba olucak şahıs bunu düşünüp hareket etmemiş şunu unutma bir kez yapan devamını getiriyor. İnsanlığı beni ilgilendirmez merhametli yok vicdanlı herkese karşı böyledir bu sadece sana özel bir durum değil evine bağlı kalamamış sana sadık olamamış ama
11 Yorumla
+1 yılOnun amacı Grup yapmak belli Bundan anlayacağımız bu yani
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmanın affı olmamalı aldatilmadim ama bende boşandım bizimki geçimsizliktendi. İlgisizdi vs belkide aldatmistir ben yakalamamisimdir. Boşanmak tamam zor çocuk var ama yapan yine yapacaktir valla bu hiç şaşmaz ve sanada aynı ilgi alakayla yaklasacaktir. Eski kaynım bunun örneği eltimi kaç kez boynuzladi sayısız ama dışardan görsen eşine hayran olup bitiyor sanırsın.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun kararını en iyi sen verirsin, eğer samimi ise birdaha yapmaz değilse bilmiyorum ortada bir yuva var sonuçta.
İyi düşün taşın bunu yaşamayan kadın yoktur seni iyi anlıyorum asla unutamazsın bunu benimde başıma geldi çünkü kaç yıl oldu unutamıyorum ben affetim şimdi bilmiyorum yapıyor mu yapmıyor mu hiç takip etmiyorum bile Allahla onun arasında içinde olan her türlü yapar. eski kıskançlıgım sevgim bir şeyim kalmadı.
Soğudum.01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAffetseniz bile o güveni bir kez sarstı önceki gibi olamazsınız, sürekli aklınızda soru işaretleri olacak.
Kendinize ve bebeğinize dikkat edin.
En iyisini siz bilirsiniz, geçmiş olsun.🌺10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk hatunu pismanliktir. Sen adami kendinden sogut, ilgilenme, adami it uzaklastir sonra bidi bidi. Herkese diyorum evlenmeyin, evlenecekseniz de Turk hatunu ile evlenmeyin. Simdi bekarlar ve kezbanciklar lincleyebilir ama beni sadece evli olan erkek dostlar anlar.
07 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@MatthewKlein hadi bakalim attin oltani, yorum sahibine bir de dm. Bakalim takalacak mi oltaya.
- +1 yıl
aptal beni kendinle karıstırma kimseye yurumuyorum ben
Cevap sahibi+1 yıl@MatthewKlein asagi dogru baknoraya konus.
- +1 yıl
kendi gibi sanıyo beni de cok yazık hastalıklı bi kafa yapısı var cok sukur yavshak degilim inşaAllah da hiç olmam
Bir Yuva kolay kurulmuyor ne yazık ki fırsatlar ve şanslar verilmeli ama kötü şeyler yaşamış olmalısın sadece sanal ortamda kaldıysa bir bakıma da evliliğin için bir şans daha derim ama ayrıntı ve detay bilmediğim içinde ne yorum yapsak boş kalacaktır ama çok ve çok haklısın bir yara açılmış onarmak için fırsat ver içinden gelirse ne olursa olsun herşeyin hayırlısı olsun canım
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol, umarım zamanla bu yaptıkları daha az aklıma gelir ve onunla normal bi ilişkiye devam edebilirim
Bak oda hamilelik psikolojide inden dolayı öyle olmuş olabilir yalnız hissetmiş olabilir kesinlikle yanlış tabi kabul edilemez AA bu seferlik bence affet biraz kafana tama çocuğuna zarar verirsin ilgileniyormu şu an seninle sen onunlailgileyormusun ne kadardır olmuş lçbu sanalda ne yapmışlar
015 Yorumla- +1 yıl
Kadın ne diyor senin derdin ne ya
Günaydın selamlar sen hamileyken bu tarz olaylara karışan insan kim bilir normal günlerde neler yapıyorum şunu unutmayalım ki bu zehir artık dudaklarına deymiş kana bulaşmış demekki ilgisi dışarda düzelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanalda olmuş ama her şey sanalda başlıyor gerçekte bitiyor... sanırım bebek olduğu için rahat beni bırakamaz havalarında. Umarım bir daha yapmaz demenin bir anlamı yok bir daha yapmasını kabullenebiliyorsan ayrılma.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYakalandığı için pişman yaptığı için değil bunuda unutma...
Ne desen haklısın ve biliyorumki elinden geldiğince yuvan için mücadele edeceksin umarım eşin birdaha böyle bir duruma düşürmez ve yuvanı kurtarırsın temennimdir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Erkeğin hamurunda var aldatmak hele ki evliyken niyeyse daha çok yöneliyorlar... Bir yapan bir daha yapar diye bir cümle var ama sen içinden ne geliyorsa onu yap..
00 Yorumla
+1 yılHemen boşa bence.
Çocuk rezil olsun.
Sende acaba bu iyimidir diye her ay birinin altına yatıp milletin keyfini egle00 Yorumla
+1 yılKısaca şüphen asla geçmez bir kere güvensizlik verdi mi olmuyor eskisi gibi. Geçmiş olsun.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyani konuşuldu ise güveniyorsanız içinize dert etmeyin
02 Yorumla- +1 yıl
Insanlar hata yapar yapıcı olun
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılhormonlar altüsttür doğum sonrası sağlıklı düşünemezsen çocuk dört yaşına gelene kadar gözlemle bak affet
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. yıkmak kolay, yapmak zordur. Onu en iyi sen tanıyorsun. İyi kötü zamanlarını düşün doğru karar aklınla kalbinin buluştuğu yerde olacaktır.
00 YorumlaO kadar haklısın ki cnmm ben olsam basına yıkarım dünyayı
07 Yorumla
+1 yılSeni anlıyorum ama sanalda olan bir olay yüzünden yuvani yikmana değmez mantıklı hareket et zaman ver kendine de inada duygusal bir durum olmadığını dusun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. yani ortada bi bebek war neticede mecburen affediceksin tamam yarası iyileşmez bu yaptığının ama zamanla azalır
02 Yorumlabirde kendini boyle mi savunuyor nasil insanlar bunlar ya
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum haklısın. beklemekten başka çare yok gibi. cocuk var. elin kolun bağlı kaldın
00 Yorumlagüven kırıldım i ne yapsan boş ben benzer durumda ayrilirdim kesin ve net
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHavalar ısınınce cocukla bir tatile çık. Yemek, bulasik, camasir, cocuk zaten iliskiniz normal olsa bile kaldirmak zor. Güneş hem endorfin hormonu salgılatır, deniz stresini alır. Hem biraz seni özler
00 Yorumla
+1 yılUzaklaş ondan tatile çık, kim bilir belkide burada bana yazanların yarısı evli erkekler çok şerefsiz
00 YorumlaTamam işte pişman olmuş illa diorsan intikam alcam ulaş bana :)
04 Yorumla- +1 yıl
sapık uzak dur kadından rezilsin
- +1 yıl
senin gıbı ocların dusmanıyım bıktım hepinizden Allah korkunuz da mı yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynısı başıma geldi. Ben erkek tarafındaydım. Ne yapman gerektiğini bir erkek gözünden neden o davranışa girdiğimizi anlatabilirim
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYatakta 4 istesem 1 kez beraber olurduk. 3 ünde reddederdi. Hiç kendi isteğiyle cinsellik başlatmazdı. İlişkiye girdiğimizde hiç farklı şeyler olmazdı. Bitsin bir an önce der gibiydi. 7 yıl dayanabildim. Hamileyken zaten nadir olan ilişki sıklığımız ayda 1 e düşünce ben de arayışa girdim. Kafa dengi birini buldum. Sohbet öuhabbet çok iyiydi. Bana iyi geliyordu. Ben de ona. Birbirimizi arzuladığımızı fark ettik. Önünde durmak istemedim arzuların. Ve aldattım.
- +1 yıl
Hala aldatıyor musun
Cevap sahibi+1 yılİşte bir kadının hep kocasının dediğini yapması, kadının kendinden bişey sunmaması da problem. Biz erkeklerde deli gibi arzulanmak istiyoruz. Bizim için ıslanan kadın, evde akşama kadar sabırsızlıkla bekleyen kadın olsın istiyoruz. Hamilelik döneminde uykulu oluyosunuz. Biz de koyun can derdinde diye et derdinde olan kasap gibi olmak istemiyoruz. Eşimin derdi zaten başından aşkın. Şimdi cinsellik mi talep etcem diye diye içten içe birikiyoruz. İlgi gördüğümüzde de aklımız kayıyor. Sevgimizde en ufak bir eksilme olmuyor
Cevap sahibi+1 yılBen bunu fark ettim bu evlilik hayatında. Kendime sordum. Dedim ki bu aldattığım kadında beni ne çekti? Eşimden farkı neydi? Kıyas yaptım. Aynı sözleri eşime yazdım ve ona yazdım. Eşimden gülücük tepkisi gelirken, o kadından beni şahlandıracak eğlenceli sözler geliyordu. Beni arzuladığını belli eden. Ve düşündüm. Evet kadınlar hep arzulanan olmak zorunda hissediyor kendini. Toplum maalesef. Ama artık karşındaki kocan. Ve erkekler arzulu kadını kötü kadın görmez. Aksine arzulu kadının çekimine kapılır
Cevap sahibi+1 yılondan tiksiniyosun dimi
Cevap sahibi+1 yılAynı eşim gibisin
Cevap sahibi+1 yılYakaladı. Ve uzun süre bana dokunmadı. Hala da o istemeden bi ilişki yaşayamıyoruz. Çünkü bazen tiksiniyorum senden diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsiniz ilk sevgiliniz mıydı yani erkekleri tam tanıyamadan mı evlendiniz
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen de böyle şeylerden korkuyorum işte evlenmedim yalnızlık bunaltiyo bazen ama çevremdeki evlilerin bosanmalarini görünce de hayırlısı olsun diyorum.
Cevap sahibi+1 yılDüzgün adam bulsam evlenirdim ama hepsi aynı sanki bugüne kadar tüm sevgililerim aldattı beni bazı şeyleri evlendikten sonra yaşamak istediğim için
Cevap sahibi+1 yılYani inanın bu olmasa başkası olsa yine yüzde 90 aldatabilirdi en düzgün efendi doktor dereceyle mühendislik bitirmiş fen lisesi mezunu fransız lisesi mezunu hukukçu üniversite profu şirket ceosu çoğu böyle yani tek amaçları o işte skor arttırmak olmuş, galiba birbirleriyle yarışıyorlar sevgili sayısı açısından :S
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle çok zeki çalışkan olanlar böyle normal bir işi gücü olanlar daha sadıktı ama kariyerleri çok iyiyse çapkınlıkları da çok iyi oluyo her açıdan hırslı oluyolar yani
Cevap sahibi+1 yılmesleği neydi?
Cevap sahibi+1 yılSanaldan sohbet etmek aldatmak sayılmaz ya benimkiler fiziksel birşeyler yaşayarak aldatmıştı öyle sanaldan arkadaşca konuşmuştur belki bidaha yapmazsa sorun olmaz bence , sanki başka evli erkekler kızlarla konusmuyo mu hiç gerçi ne konuştuğuna bağlı
Cevap sahibi+1 yılAyrıldıktan sonra öğrendim yeni sevgililerini görünce
Cevap sahibi+1 yılBen istedikleri cinsel şeyleri yapmadım onlar da yapanı buldu hiçbirinde şaşmadı edepli bir adam bulsam benim gibi düşünen şimdiye evli olurdum ama yok işte olanları da erkenden kapmışlar 😅 ben zeki yakisikli erkek seviyorum onlar da çok hızlı egoist tipler oluyo işte
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel bir kızdım çok çirkinlerle aldattılar güzellikle ilgisi yok skor peşindeler resmen
Cevap sahibi+1 yılBebeginiz erkek mi
Cevap sahibi+1 yılBence bazı kızlarda da var edepsizlik evli olduğunu bile bile ne diye bulaşırlar erkeklere yani o kadar bekar adam varken. Böyle kızlara ne denir nasıl hitap edilir bilemedim sizce ne denir?
+1 yılBence ona hic 2. sansi tanimayin bile 1 kere yapan bir daha yapar anlattiginiza gore guclu bir kadinsiniz boyle insanlara hic degmez ama tabiki sizin hayatiniz siz daha iyi bilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılTroll soru değilse ondan intikam almanı yafa onu kendine bağlamayı herşeyi çözmen çok kolay aslınds
02 Yorumla- +1 yıl
Takip ettim sizi isterseniz sizde edin napcağınızı detaylı anlatırım
+1 yılKonuşabilir insanlar iletişimi bitirsinmi karşı cinsle
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2. bir bebek olmamasına dikkat et ve bu acıyla yaşamak zorunda değilsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaze çocuğun varmış yapma bence hem fiziki bir aldatma olmamış sanırım çocuk ta özür dilemiş zaten
00 YorumlaAyrıl diyeceğim ama yapamayacaksın en azından süründürür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarisini aldatan erkek karisina daha çok bağlaniyor.çünkü her yönden fazlasiyla tatmin oluyor sorunu kalmiyor karisina daha da bağlaniyor.
10 Yorumla
+1 yılBoşanman geeekir çalısıyor muanu
06 Yorumla- +1 yıl
Fiziksel aldatma olmamış ama sonucta demekki potansiyel var sanrım aenin aklında galen umut var ama şu an aldatmış birde aen yatarken olmuş
- +1 yıl
Bence mutsuzsa zagen umudun kaybolmuş ve belli cok takıyorsn bu durumu evliliğn nasıl gidiyor
- +1 yıl
Zaten böyle olması kötü ama yapan bir daha yapar bence
+1 yılSize ilişki yasak mı hamilelikte
04 Yorumla- +1 yıl
Hayır neden yasak olsun?
- +1 yıl
Bazılarına yasak oluyor sakıncalı diye
- +1 yıl
Yok, o dönemde calışıyordum aynı zamanda tabi cok yorgun oluyordum. Erken yatıyordum doğal olarak
- +1 yıl
Eşinde senin rahatin bozulmasın diye böyle bir şey yapmış yaptığı yanlış bir şey isteği geldiğinde seninle paylaşması gerekirdi
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İhanet affedilmez..
10 YorumlaBir şans ver o bir daha tekrarlarsa bitirirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Boşluktan faydalanmış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. yani seçim senin ama bebek var sonuçta
00 Yorumla
+1 yılaffetmeye çalışıyorsun ama olmuyor..
değil mi?01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Farklı Bi heyecan aramış sana ulaşamazken
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok abartı niyetin üzüm yemekmi bağcıyı dövmekmi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Haklı bir soğuma. Sogumakla kalmamaliydin.
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAbartma bu kadar
02 Yorumla- +1 yıl
Ben abartmışım
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAffet
02 Yorumla- +1 yıl
Çocuğun için
Fake engel
00 YorumlaÜzücü...
00 YorumlaEşinle konuşabilirsin
00 Yorumla
+1 yılAffet
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece sanalmi yoksa ilerisi var mı
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgin bittimi yani
Cevap sahibi+1 yılZor isin üzulme ya
Cevap sahibi+1 yılİste bazen kimi bulamaz kimi bilemez
+1 yılÜzücü
10 YorumlaAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklı bir soğuma
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimin sürekli konuştuğu bir kız varmış, soğudum. Sizce ne yapmalıyım :(?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler