4 yıllık bir ilişkim vardı 3 ay önce ayrıldık ve başkasınla konuşmaya başlamış beni aşağılamış o kişiye vsvs bunları demiş ama arkadaşça konuştuğunu söylüyor şimdi gelmiş özür diliyor barışmak istiyor bende engelledim sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin beynim durduu
Eski sevgilim beni yeni konuştuğu kişiye aşağılamış. Sizce ne yapmalıyım?
Konuşmaya bak ne kadar iğrenç bir şey. İğrendim ya ne hakla konuşuyor ise? Bitmiş, gitmiş daha niye kötülüyorsun ki? Yani yaşanmış en azından bir hatır için insan susar be. İyi de bitse, kötü de bitse böyle konuşma olmamalı idi. Yazık ya insan şunu görünce zamana acıyor. Bırak ne kadar yalvarır ise yalvarsın dönme şuna. Pişman olmamak adına unutmaya bak. Bir de aptal, saptal gülmüş ya. Bunlara sövünce kötü biz oluyoruz şerefsiz ya.
Yani böyle demeye ve senin ile ilgili konuşmaya hakkı yok sonuçta seni bir zamanlar sevmiş ve ilişkiniz olmuş senin ona karşı olan davranışlarını kimseye anlatma hakkı vermiyor bu ona o sizin özeliniz bu konuştuğu kız senin neyin oluyor sana mesajları göndermiş
Hiç tepki verme engelle kaldirmma hayatina devam et,
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
yalvarışını görmek daha zevkli oluyor😄😄
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ay igreeenccc midemi bulandirdi it. Sen de hala barismaya meyillisin bakiyorum? Ben bu kisiyle geçmişin olmasina bile üzüldüm senin adına. Ama sen gelecegimi de buna harcasam mi diye dusunmektesin. Biliyorum gönlün ne derse onu yapacaksın ama yine de uyarayim lütfen mantığını dinle. Sen değerlisin bu pislik seni haketmemis. Kendine saygin olsun.