Eski sevgilim bana tacizci dedi, ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Sorunlu bir evliliğim var bir türlü boşanamadım. Şubat ayındaki Kahramanmaraş depreminde görevliyken bir kızla tanıştım. Evliliğimi bitirmek istediğim için hiç bir sorun görmeden görev alanımda gönüllü çalışan bir kızla tanıştım ve zamanla birbirimizden hoşlandık ve sevgili olduk. Sevgili olduktan kısa bir süre sonra evli olduğumu ayrı yaşadığımızı ve boşanmak istediğimi açıkladım. Bunun sonucunda 2-3 gün benimle görüşmedi ve en sonunda benimle ilişkisine devam etmeye karar verdi. Derken benim boşanma davam oldu ve eşim mahkemeye gelmediği için boşanmamız gerçekleşmedi. Sonrasında sevgilim bana soğuk yapmaya başladı mesajlarıma ve aramalarıma yanıt vermedi. Ben boşanma gerçekleşsin diye varımı yoğumu ortaya koydum. Ama ne yaptıysam sevgilimi geri döndüremedim. İstedim ki ona tekrar aynı şeyleri yaşatmayayım boşanma olmadan karşısına çıkmayayım. Bir sebepten dolayı bir kaç gün önce onun yaşadığı şehire 1 haftalığına gittim. Tabi hala onu çok sevdiğim için boşanmayı bekleyemeden onun iş yerine gittim kapısını çaldım beni gördüğünde şok yaşadı ve kapıyı yüzüme kapattı. Çıkışta konuşalım lütfen hiç değilse beni 5 dakika dinle dedim ve iş yerinin kapısında onu bekledim daha sonrasında patronu çıktı ama o içerde yalnız olmasına ve mesai saati bitmiş olmasına rağmen hala çıkmamıştı bende onu iş telefonundan aradım ve görüşmek istediğimi söyledim benimle görüşmek istemediğini benim şu an yaptığımın onu taciz etmek olduğunu söyledi. Ben sana açık bir kapı bırakmadım senle görüşmek istesem ben yanına gelirdim dedi. Bu sözleri bana çok dokundu onu bir erkekle el ele görsem bu kadar kanıma dokunmazdı. Oysa onunla buluşup ayrılırken birbirimize dakikalarca sarılıp ayrılamazdık en son buluşmamızda ikimizde ağlayarak ayrılmıştık. Sizce yaptığım tacize mi girer yoksa seven değer veren unutamayan her insanın yapabileceği normal bir hareket mi? Bu arada sevgilim tanıştığımızdan 1 ay öncesinde 7 yıllık bir ilişkisinin bittiğini ama aslında 1 yıldır bitmiş olduğunu ama sevgilisinin ısrarları ile 1 yıldır sürüncemede devam ettiğini söylemişti. Sizce beni gerçekten tacizci olarak mı gördü yoksa eski ilişkisini unutmak için beni mi kullandı. Yaşadığımız onca şey bir yalan mıydı? Her şeyi yaşamıştık oysaki nişanlanma planı yapıyor tatil planı yapıyorduk hatta çocuğumuzun adını bile düşünmüştük. Ama o bana 2. bir şans bile vermedi. Annesi ve kardeşleri bile ilişkimizi biliyordu onlarla bile tanışmıştık.

Eski sevgilim bana tacizci dedi, ne yapmalıyım?