Hiç kimse kusura bakmasın aklı başında olan bir erkeği istersen Adriana Lima ruhlu bir kadın gelsin hiçbir şekilde elde edemez Çünkü aklıyla hareket ediyordur geçin artık böyle muhabbetleri Kadının her dediğini yapan erkeğe Biz başka bir şey söylüyoruz da neyse şimdi burada söylemek istemiyorum
Vallaha bana aynen bunu dedi. karsima Adriana Lima ya da işte dünyanın en güzel kadını gelsin ondla da hayır derim seninle alakası yok, kendimle alakalı dedi.
@Lola_pink öyle tabi bazı kadınlar lafım senden dışarı istediğini yaptırdığını zanneder bi kiz vardi Esra diye mavi gözlü kendini şeytan sanan bi zavalli paraya zaafı vardı gel dedim evde dolar var ki yalan değil var saba para vericem geldi kendi ayaklariyla sevisti benimle sonra para mara yok miktirgit dedim başını öne ege ege gitti chcyhc
Olgun, ne istediğini bilen hiçbir erkeğin geyşa ruhlu kadınları sevip bağlandığına şahit olmadım. Keyiflerine bakıp, egolarını tatmin ettikten sonra yine gidip ailesini idare edebilecek, kendisini çekip çevirecek güçlü dominant bir kadınla ciddi ilişki içine giriyorlar. Dominant kadın nerede geyşalık yapacağını en iyi bilen kadındır zaten. Ama burada bedeni 30 olmuş aklı 16 yaşındaki ergenlik ruhunda saplantılı kalmışların “dominant kadınlar erkeksi geliyor bana cık yok olmaz ben maço o dominant ı ıh bana gelmez” dediğini de gördü bu gözler. O yüzden geyşa kadın nedir, dominant kadın nedir nasıl olur önce bu ikisinin iyi öğrenilmesi lazım.
Dominant kadın sevmem asla da mutlu olamayız beraber ben yıllardır dominant anne baba ile beraber onlara kök söktürerek yaşıyorum benim üstümde Bi Allah var Bi peygamberler Bi de atam ama bu kadar. Ben uysal bana yavru kedi dışarıya bengal kaplanı olsun istiyorum.
@Клвдияивановна geyşa yok dominant yok alfa ahaha hikaye... Ne istediğini bilmek önemli. Zaten her insanın yelkenlerini suya indirdiği biri yok mudur? Ne demek istediğim yine yeniden farklı anlaşılmış. Olsun))
Yani şöyle binalgilayis var kadın kendini şeytan zannediyor sert kayaya çarparsa ne yapacağını bilemiyor zira hayatıma giren kadınlar istediğini alamadı ama ben aldım tekmeyi vurdum canıma değsin 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😀😀😀😀😀
Bana temiz yaklasana temiz duygularla yaklaşırim ama art niyet seversem ki 35 yaşında adamım seziyorum herkesten kıl kapıp ince eleyip sık döküyorum işte o zaman o kişiyi anasından doğduğuna pişman ederim duyguları ile oynayıp yollarım 😇😇😇😇
Benim hayatıma iki kuz girdi kendini çok akıllı zannediyordu zavallı aklı sıra paramı yüceltir dolarlar vardı o zaman kandırdım gel evde dolar var paşa paşa ayağına geldi ve benimle sevisti para vermeden de miktir git şimdi dedim kafasını öne ege ege gitti 😀😀😀😀😀😀
Yerine göre davranması önemli olan bence.. Kadın ya da erkek fark etmez, bence önemli olan hayatındaki insana farklı ve özel hissettirmesidir.. Keyifli günler..
Elde etmek isteği Erkek modeli belli olan ve ilişki durumun da sırf bu yüzden çokluğu tercih etmiş olan bu modellerin elde edeceği olayın ne olduğu da belli 🤦♂️
Zaten istedikleri erkekler tamamlayıcı segmentte olduğu için tencere yuvarlanır kapağını bulur. Onun dışında ikiside orta ve uzun vadede her istedikleri erkeği elde edemezler.
Bence bir kişide farklı ruh halleri olabilir o yüzden ikisini geliştirmek gerekir 😂 bazen geyşa bazende dominant ruhlu olmak lazım. Erkeklerde ters psikoloji etkisini gösterir 😂😂😂💃🏻
Cidden öyle gibi ya, benden hoşlanan dominant ruhlu bir kız vardı ama bana karşı aşırı uysal, kedicik gibiydi. Sorduğumdada neden herkese karşı dominant, bana karşı yavru kedicik gibisin diye, utanıyordu cevap veremiyordu jcjxjxhjxjxjx ve bunun gibi birçok kişi ile karşılaştım
Bu kadar teferruata gerek yok sadakatinden emin olduğum kadın beni elde eder maalesef ki Türk kadınından sadakat beklemenin gece güneşi aramaktan pek farkı yok.
O söylediğine Türkiye de hiç şahit olamadım ben bile hayatımda ilk defa 2 gün önce yanıma yanaşan hindistanlı bir bayana olmaz çektim halen ulan acaba evet mi demeliydim diye düşünüyorum :)
Ama hayır demişsin sonuçta ne düşündüğün değil o an nasıl davrandığına bakalım reddetmissin işte. ya mal mısınız oğlum niye reddedersiniz bı kadını ya ne kadar zor atlatiyoruz biliyor musunuz!😁