Asi dominant kadın mı, sakin bir dediğini iki etmeyen kadın mı öndedir?GÜNAYDIN❤❤❤ Asi dominant kadın dikkat çeker fakat bu kadınlar ile ilişki yürütmek gerçekten zor ve sıkıntılı bir süreçtir. Asi dominant kadinlar ile heyecani seven erkekler daha cok ilgileniyor. Sakin söz dinleyen kadınlar erkeğin huzur bulduğu, nefes aldığı fakat heyecan seven erkeklerin sıkıcı bulduğu tiplerdir. Yani kisaca erkegin bir iliskide ne aradığına göre bu durum degiskenlik gosterir.
Erkeği asi ruhlu kadın mı, yoksa her sakin ruhlu kadın mı kazanır?
Açıkcası dominant değilim. Sakin bir yapım, ruh halim var. Sadece sevdiğim adama heyecan verir, diğerlerine sakin gözükürüm. Bilinmeyen yönlerim çoktur mesela, yavaş yavaş çözsün, sakinliğimin altında ki gizemi, heyacanı kendi bulsun isterim. Zaten dominant erkek daha ilgimi çeker, bana heyecan verir. Ben sakin olduğum için, karşı tarafın baskın olmasını isterim. Yani sevdiğim adamda, herkese kaplan, bana kıyamayıp, kedi olanı en güzelidir.
asi kadından sıkılmış bir erkek sakin kadın ister. Sakin sessiz bir kadından bıkmış bir erkek yönetmekten çok yönetilmeyi uğraşmayi ister ve asi kadına gider. Ama bazı kadınlar da hem asilik var hemde sessizlik onlar dan bıkan kime gidecek 🤔
Bence dominant görünen kadınların yani güçlü ve dirayetli görünen kadınların sadece göründüklerini hatta kanatlarının altında derin yaralar olduğunu düşünüyorum. Şahsi görüşüm sakin yerine göre asi ve daha doğrusu ne istediğini bilen kadın her zaman cezbedicidir. Dominant kadının heyecanı sevmesini bilmem de heyecan yaşarken, kalbi olan yaklaşmasın derim. Zira baş döndürürüm.
Sakin ruhlu olan kadının kazanabileceğini düşünüyorum. Asi/dominant kadınlarla senin demiş olduğun üzere bir ilişki yürütmek zordur. Ayrıca erkeği son derece yorar. Erkek böyle bir ilişkiye başlamak istemez. Gözü korkar. Bu yüzden sakin ruhlu ama karakterini belli eden bir kadından yöne kullanır erkekler tercihini :)
Buna kişiliğin eksikliği nokta koyar. Yönetilmek isteyen erkek asi ruhlu akıllı kadın ile mutlu olur. Yönetmek isteyen erkek uysal ruhlu akıllı kadın tercih eder. Hayatını doğrularla yönetmek ve bu konuda kendisine yardımcı olacak birini arayan erkek ise yerine göre davranabilen akıllı bir kadını tercih eder.
Dominant kadın başta heyecan verir lakin zamanla sıkıcı bir hâl alır. Yani çekilmez oluyorlar.
Sakin olarak tanımladığın kadınlar eşlerine daha sadık olduğu için asıl heyecan onlarda diyorum. Daha deli dolu oluyorlar, dışarıya kedi sana kaplan. Tecrübem öyle söylüyor, ben değil 🤧
Erkeği kazanmak diye bişe yok o Avrupa'da Türk erkegi zaten kadına aç iki hoş kelime biraz cilve erkek tongaya gelir açık konuşalım bende dahil erkekler malız filmlerdeki gibi olmuyor türk erkeği kadın delisi
tek tip karakter oldukça demode oldu artık. hem erkek hem kadın için ikisini bir arada barındıran ve nerede hangisini ortaya çıkartacağını bilen kişiler tercih ediliyor.
İnsanlar için sabit bir ruh hali yoktur genel olarak ama kişiden kişiye değişebilir. Bence kalıplarını kırmış bir insan erkek olsun kadın olsun farketmez bazen baskın bazen uysal olursa daha iyi olur.
Erkekler genelde sakin kadını tercih eder. Sonrasında insandaki açlık kişiyi bazen farklı arayışa itebilir. Bu seferde asi dominant kadın öne çıkabilir.
Asi ve dominantım ama bende asi erkek seviyorum haliyle bir ipte iki cambaz oynamiyor. Ama genel olarak sakin kadin severler
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence her daim sakin ruhlu kadınlar tercih edilir. Böyle kadınların gizemli bir yanı olduğu için erkekleri çirkin olsalar bile peşlerinden koşturmayı başarırlar. Doğruyu söylemek gerekirse hiç sakin kalabilen biri olamadığım için de özendiğim kadınlardır 😁