Keşke beni 3 5 gün falan koysalar oraya hiç ses çıkarmadan izlerim ya😅 nedense içimde bi merak var sebepsiz..🤦🏻♀️
Nasıl bi yer anlatın da biraz merakım gitsin?
Nasıl bi yer anlatın da biraz merakım gitsin?
Sabah 5:30 da uyanıyorsun üstünü başını giyiyorsun traş oluyorsun botunu boyuyorsun sonra sonra içtima alanına toplanıyorsun sol sağ sol sağ yaparak yemekhaneye gidiyoruz topluca yemek yenir sonra aynı şekilde sol sağ yaparak basketbol sahasına gidilir orada gerekli bilgiler verilir rütbeler öğretilir esas duruş öğretilir vs vs bu ilerleyen günler de mıntıka temizliği vs vs olarak gider sonra silah eğitimi verilir ve en son olarak yemin töreni provası vs olur yemin töreni ile birlikte acemi birlik biter usta birlikte ise artık neysen o oraya gidersin görevlendirilirsin doğu bölgesine gidenler karakola gider orada nöbet tutarlar vs vs
Erkekler bilmez bu kadar şeyi sen nerden biliyorsun 😅
Kısa özet geçmiş😀
Asker çocuğuyum. Bir defasında babalar gününde babam beni iş yerine götürmüştü 6-7 yaşarında. Toplantısı vardı gitti girdi. Sonra askerler geçiyordu bi tanesi bu bizim deli komutanın oğlu mu dedi. Gittim tabi babama söyledim. Babamda gerçekten delirmişti. Onun dışında beni tanka sokmuştu, askeriyenin güzel taraflarından bana göstermediği pek bir şey yoktu sanırım. Heyecan verici her yaşadığını anlatırdı. En iyi arkadaşı olduğumu söylerdi, öyleydikte. Tek derdi benimle vakit geçirmek tatil yapmaktı. Benimle denemediği spor çok nadirdir. Çok eğlenceli bir insandı. Mekanı cennet olsun. O gittikten sonra eksik kaldım. Yaptıklarımı onunla paylaşamamak çok acı.
harika biryer oyun oynuyorduk hep evcilik ata binip geziyorduk silahlar falan yok hep o medyanın oyunu umarım gidersin kanka erkeklerin en büyük avantajı askerlik mükemmel giden herkes yalan söylüo zordu diye
Kadınlar da askerlik yapsa. Seninle yer değişikliği yapsak ne güzel olurdu. Bunu öğrenmek istemenin sebebi ne? Niye gizli sordun? Burada nedenini söyleyemiyorsun sanırım
Cevap
25Cevap
Disiolin ve surekli safagini sayiyorsun. Bir dure sonra ortam yuzunden ve sevdiklerini gormedigin icin pskolojin bozuluyor. Ama samimi bir ortam cunku mecbursun o zaman bi sekilde gecicek. Sansina komtanin vatansever kolaylik saglayacak adammmi yoksa egosunu tatmin edicek bi adammi gibi gibi..
Seni oraya koysalar erkeklerden tiksinir lez olursun
Tamda böyle bir ortam
Bende hiç gitmedim ama seni koysalar oraya vah ki vah
niye
Hiç ses çıkarmayacağın konusunda bu kadar emin olma Bir tabur asker komple yüklenebilir
saçları sıfıra vurdur, korse giy cickler belli olmasın, bir hafta içeride yaşa:)
Erkeklerin olduğu kısımda bırak 3-5 günü 5 dk kalmak istemezsin
ahahhah bende böyle bu tarz konuları merak eden kızlara hayran kalıyorum
Madem kadın erkek eşit kızlarda askere gitsin. Madem kadın erkek eşit erkelerde askere gitmesin. Bence 2si. boş ver manyak olursun kanka
Ama öyle değil o kadınlar fiziksel güç olarak erkeklerle eşit değil
Eşitlik adalet değildir pankartı ile gezelim mi seninle 💐
🥰
.🖤🖤
Beni bul
boş ver sjhfjs iyi yanları da var kötü yanlarıda
Tam adamına denk geldin neyini merak ediyon sor 😅
Bı girişin var bı de çıkışın
Sadece erkeklerin olduğu bir ortam gırgır şamata
ter ayak kokusu bolca horlama
Getiriyim seni bizim tabura
Bende kız yurtları merek ediyorum 😃😃😃
Devrem hic merak etme😬😬😬
peki
Gel anlayim tm tm
Dondugunde oturamazsn
niye
O kadar erkek arasına kız
yani yiyecek halleri yok ya beni
yapma desem yapmazlar heralde
Yemezde oturanazsn ıste
He aynen
Sıkıntılı olur :)
oraya koysalar seni 3 5 güne kalmaz hemen yerler
2. Gün kaçarsın be
Berbat
Her şey vardır bence
Bir kafesin içinde durman lazım kanks.
:( o kadar durum vahim mi
Asker adam abaza olur afedersin. Kaç tane abaza var orada inan general gelse kurtaramaz seni :)
korktum şimdi
Güzel ortam
Neyi merak ediyorsun
ortamı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?