Kime hizmet ettiğini bilmemek nasıl bir duygu? İçin rahat mı? İmamhatipten çıkmış olanlarla aynı mesleği paylaşmak zoruna gidiyor mu? MSÜ'de imamhatiplilere öncelik verilmesinin sana haksızlık olduğunu düşünüyor musun?
kime hizmet ettiğini bilmemek derken bayrak altında yaşıyorsak devlete millete toprak uğruna hizmet ettiğimiz aşikar. kimin nerden ne mezunu olup bu işi yapmaya geldiği zaman kimsenin zoruna gitmez omuz omuza veriyor silah arkadaşın oluyor aynı tastan yemek su yiyior içiyorsun kimsenin zoruna gitmez dostum.
işsiz değilim besyö okudum 4 yıl dostum çok istiyor herkes askeriyeyi gerek işsiz olan gerek işi olan fark yok bu söylediklerini subaya da söyleyebilirsin.
O zaman sana sorduğum şeylere düzgün cevap verseydin. Hiçbir sıkıntım, sorunum, sorgulamam yok diyorsun hem de Hasan komutanı sahipleniyorsun. Kendine ait görüşün olsun. :D
Lisans mezunuyum okul sebebiyle erteleme celp dönemi içinde değil. Erteleme son günü itibariyle başvurduğumda bir sonraki celbe mi atılıyoruz yoksa en uygun tarihte sevkin mi yapılıyor