Kim kendine kaybedilmeye değer biriyim diyebilir ki? Eğer diyebiliyorsa zaten, kendine olan saygısı yoktur ve kendini sevmiyordur. "Kazanılmaya değer olmak", hımm bana çok abartı bir cümle olarak geldi.. Elbette, kendimi seviyorum, değer veriyorum ve önemsiyorum elbette, genel olarak kişilik ve karakter özelliklerimi de severim ve çevrem tarafından da beğenilir. Fakat bazı huylarımı törpülemekte isterim açıkçası, mükemmeliyetçi bir insan olduğumdandır bu törpüleme isteği belki de.. Aslında şuna varmaya çalışıyorum, buna karşıdaki insan karar verse daha mantıklı olur aslında, kendime kazanılmaya değerim diye övüp böbürlenmek istemem. Herkesin kusurları ve de hataları vardır çünkü.
Ne kazanılması gereken ne de kaybedilmesi gereken biriyim. Yaşadığımız sürece bir sürü insan girip çıkıyor hayatımıza. Bazıları hayatımızda kalıyor, bazıları gidiyor. Kimisi de gönüllü güle oynaya gidiyor. Kimse kimsenin hayatında kalıcı değil. Ama ben birine değer veriyorsam, gerçekten veririm. Gitmek isteyen gidebilir. Ben bişey keybetmem. Gitmek isteyen kaybeder. Çünkü kazanmadığımı kaybedemem.
O ne yapacağımı bilemediğim zamanlarda hiç bir şey yapasım olmaz. Kapatırım kendimi. Ama ondan sonra küllerinden yeniden doğarım. Herkese ve herşeye inat.
Kazanılmaya değer birisi olduğumu düşünüyorum. Beni kazanıp da bundan mutsuz olan bir insan bile hatırlamıyorum ben. Genel olarak insanlarla iyi anlaşırım, çevrem tarafından sevilirim. Bunun nedeni olarak ise karakterimi beğendiklerini söyleyebilirim. Bu yüzden bence kazanılmaya değer birisiyim. Ama kazanmak zordur. Kolay kolay kazanılabilecek bir insan değilim
Her insana aynı davranmıyorum. İki etken var. Onların bana yaklaşımı ve benim kanımın ısınması. O yüzden kimi insanlar için kaybedilmeye değerim kimi insanlar için beni kazanmak güzeldir. Ama kaybeden de büyük şeyler kaybetmiş olmaz. Sonuçta herkesin yeri dolduruluyor.
Kazanılmaya değer biriyim elbette ama ben istediğim sürece.. Anlık heveslerle ya da merakla kararlar verecek biri değilim.. Attığım adımları doğru düzgün ve dikkatli atmaya özen gösteriyorum.. Keyifli geceler..
Karşıda kişiyle duruma bağlı o bence. Ben kendi kendime değerliyim bu onu ilgilendirmez. Onunda kendi kafasında bana biçtiği değer beni ilgilendirmez. İnsan kendini biliyorsa bir sorun yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bence kazanması lazım çünkü beni hayatına alırsa daha güzel şeylere sahip olur
Jdjdjfj Genç değil o seninle yaşıt ndjdjdj Belki de senden birkaç ay büyük neyse gizlemiyorum ben şimdi bunları görürse kesin bana çok kızar en iyisi kaçmak bdjdjdjd😂😂😂😂