Sevdiğim kız için bir sonraki hamlem ne olmalı?

Herkeze merhaba. Ben bir kızdan hoşlanıyorum ama bir sonraki hamlem ne olmalı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim🙂 Konu şu:
Geçen bir sınavda bir kızla tanıştım. Sınavdan sonra kıza ismini falan sordum söyledi falan ayaküstü biraz muhabbet ettik sonra sınıflarımıza döndük. (Sınıflarımız ayrı) dün yanına gittim işte elinde ayna falan birşeyler yapıyordu. Naber dedim birden panikledi falan sonra beni görünce gülümsedi. Öyle muhabbet açıldı sınav nasıl geçti falan diye sordum kaç aldığını söyledi güldü falan. Pek fazla vaktim yoktu diye kızla okadar konuşamadım. Birlikte çıkışta yürüyelim mi diye sordum olur dedi. Çıkışta arkadaşları kızla konuştu ve bana işte arkadaşlarımla birlikte oturacam falan dedi. Anlayışla karşıladım. Eve gelince kızın instasını aradım ama bulamadım. Bugün çıkışta yanına gittim yanında arkadaşları vardı diye konuşamadım. Sadece instasını olduğunu öğrendim sormaya fırsat bulamadım. Sizce bir sonraki hamlem ne olmalı? Yarın gidip instasını öğrenmek mi? Biraz daha muhabbet edip öyle instasını almak mı? Ya da kızı fazla sokmamak için biraz uzak kalmak mı? Bunlar dışında bir görüşünüz varsa yazın lütfen.
Sevdiğim kız için bir sonraki hamlem ne olmalı?