+1 yılÇok geç kalırsın onun için okuma derhal evlen,
27 yaşında evlenmeye kalkışırsan seni morruk görürler ve evlenmek istemez senin ile kimse.
Yahu alınma, şaka yaptım tabiki okulunu bitir mezun ol sana kocamı yok.
Okulunu iyi bitirirsen güzel de bir işin olur, mesela bankada iş buldun diyelim bankada da fazlası ile erkek çalışıyor. Güzelim sen bir kadınsın kadın dediğin her yaşta evlenebilir erkeklerde biraz zor her yaşta evlenmek, bak bu sene kırk birime basacağım daha bekarım. Kafana takma bunları sen güzelce okulunu bitir bitirdiğinde tüm kapılar senin için açılır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenmek için hiç de geç bir yaşta değilsin. Aksine bence gençsin, erken olduğunu düşünüyorum. Mezun olduğunda 27 olacaksın, daha ideal bir yaşta olacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeye çok mu geç kalacaksın? 23 yaşında evlilik düşünmem yanlış. Ne yani 30 olunca değerin bilinmez kimse evlenmek istemez mi diye düşünüyorsun? E demek 30 olunca kocan seni aldatır hep genç küçük kız isteyen o pislikler yüzünden kadınlar genç yaşta evde kalırım korkusu yaşıyor evde kalma diye bir şey yok varsa her erkek aldatıyor demektir
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOkulun bittiğinde evlenmek için gayet ideal bi yaşta oluyorsun. Kimsenin ne dediğini umursama okumana bak. Veya okumanı destekleyecek ve sana yardımcı olacak biri ile evlilik yap.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlsun ya sorun değil evlilik o kadar önemli bir şey değil yani yeterki oku
11 Yorumla
+1 yılEvlilik aceleye gelecek bir konu olmamalı bence. Önce bir aşk olsun, iyi anlaştığın biri olsun. Sonra dersin ki tamam olur öyle. Bu işin yaşı olmaz.
40 Yorumla
+1 yılOkumana bak zaten çıktığın çocuk bokun tekidir şimdi evlensen bile evlilik sorumluluğunu taşıyamaz o en fazla ya 26 ya da 27 yaşındadır popon bok var yani. O yüzden okulunu oku ve kariyerini eline al ondan sonra oğlanınkini eline al evlilik oyuncak değil
29 Yorumla- +1 yıl
@ılke_x Şimdi kızlar gidip kendi yaşıyla aynı yaşta olan birini buluyor genellikle okuldan birileri bunlar kızlar şöyle zannediyorlar kendileri erken yaşta olgunluğa erdikleri için erkekleride erken yaşta olgunlaşır sanıyorlar yani kızların gözündeki olgun erkek fiziksel olarak gelişmiş penisinin dibinde kılları çıkmış penis boyuda 14 ila 16 cm ye ulaştıysa tamam o erkek artık olgun erkek zannediyorlar oysa çocuğun popon boku gören yok yani kafa uyumu ve özgüven olgunluğuna bakan yok sonuç o evlilik acı ve hüsranla bitiyor tabi bunların arasında istisnalar elbetde var ama çok az çok
- +1 yıl
@ilke_x
- +1 yıl
Bulunduğun yer sanki İzmir
- +1 yıl
Bu da doğru. Yani 20li yaşlarda erkek evliliğe hazır değildir zaten henüz özgür yaşamaya aile sorumluluğuna ve saire üstlenmesini beklemek doğru olmaz. Ama kız için de okul çağında bulmak şans alsında. Okul içinde olmasa bile bari okul döneminde bulabilir. Çünkü o olgun kafalı dediğiniz bireyleri sonra da bulmak zor olur. Zaten olgun kafalı insanların sayısı oldukça az 50-60 yaşında ne ergenler var yarım yamalak büyümüş. En azından okul çağındayken seçimi büyük olur kızların. En azından birisini bulmak için de avantajlı zaman hemen evlenmese de olur.
- +1 yıl
Soran+1 yıl@cicimod nasıl yani
+1 yılMaddi konularda erkeğe bağımlı olmak erkeğin "cepte" olarak düşünmesine ve adımlarında daha pervasızca davranmasına sebep olmakta maalesef. Yaşla alakalı değil ama işini eline almadan evlilik yapman seni ev içerisinde ister istemez özgüvensiz yapacaktır.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmek ile okul okumak iki farkli konudur.
Bunları birbirine baglamanın son derece yanlış olduğunu düşünüyorum.
Aynı şekilde iş konusu veya evim olsun önce gibi gibi.
Mutluluğumuzu hiçbir zaman ön planda tutmuyoruz.
Evlilik iyi birsey midir kötümudur?
Cevap, her evlilik farklıdır.
Mutlu olanda var olamayanda.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendin geçinecek maaşı kazanmadan kesinlikle evlenme hayatının en büyük hatasını yaparsın. Kocanın eline bakmak kadar kendini alçak hissetirecek bir olay yok. En küçük şeyi alırken bile başkasının onayına bağlısın. O öyle bir insan değil diye düşünsen bile küçücük bir kavga olur hemen yüzüne vurur. Kendi maaşını kazanıp kendi ayakların üstünde durmadan asla evlenme
00 Yorumla
+1 yılEvlilik hemde bu zamanda ne güzel okuyorsun işte mesleğini al akışına bırak herşeyi doğru zamanda zaten dogru kişi ile tanışırsın elbet daha yolun yarısına gelmemissin sanki evde kalmış kız kuruları gibi karalar bağlamışsın
00 Yorumla
+1 yılKime göre geç neye göre geç? Çevre baskısı mi? Gönlüne kafana yatan biri olana kadar okul bitse de bitmese de zaten evlenme. Yaş önemli değil kac yaşında olursan ol insan gerçekten seveceği, ömür boyu birlikte yaşayabileceği biriyle evlenmeli :)
01 Yorumla
+1 yılKendine güveniyosan evlilikle okulu aynı anda idare edebilirsin bence. Ben biseyler için başka şeyleri ertelemeyi hiç sevmiyorum. Yarın bize ne getiricek bilmiyoruz.
10 YorumlaKuzenim 30 yaşına okudu nerdeyse. Şimdi evlendi doğurdu evde çocuğuna bakıyor. Çocuk büyüyünce çalışrm annesiz olmaz dye
Ben 23 yaşında iki çocuk doğurduk evde çocuk bakıyorum.
Demem o ki, aynı kapıya çıkıyor kadınlar evde çocuk bakımı ev ile ilgileniyor iş geri planda kalıyor tabiikii herkesin tercihi farklı bu benim düşüncem10 Yorumla
+1 yılEvlenip ne yapacaksın, tencere yuvarlanır kapağını bulur veya zıt kutuplar birbirini çeker diye atasözleri var, evlenince umduğun hiç bir şey olmayacak
İnsan insanın halinden anlamalı10 Yorumla
+1 yıl22 Temmuz'da 28 yaşıma gireceğim. Senin mantıkla evde kalmış oluyorum. 😂😂Evlenmenin yaşı yoktur. Ayrıca mutlu bir evliliğin olmayacaksa evlenmek için de evlilik yapılmaz, yapılmamalı.
12 Yorumla- +1 yıl
Peri kızı isme bak gelmiş 30a
- +1 yıl
@jcmemmdmsmcm 30'a gelince ne oluyor ve o yaşa daha 2 yıl, 3 ay var.
Ayrıca ismime sen kurban ol be! 😅
+1 yıl27-30 arası ideal bir yaş kadın için..
Hem okurken birini bulma şansın da yüksek..
Umutsuz olmayı gerektiren bir durum yok..
#Vesselam20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılyahu arkadaş nedir bu sizin evlilik yaş takıntınız? ne aceleniz var? okulunuzu bitirin işinizi elinize alın. sonra evlenirsiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılSanane evlenicem
- +1 yıl
Ev-le-ne-cem , evlenecek, evlenecem ya yetti galan :) o videoyu izle benden sana gelsin :)
Soran+1 yılEvlenicem inşallah
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun umarım aradığın erkeğini bulursun 😂
Soran+1 yıl👍🏻👍🏻😄
Kendi ayakların üzerinde durmadan evlenme, sakın. Ama evliliği de erteleme. Biriyle birlikte olabilirsin, hemen gidelim yarın evlenelim diyecek birisi değil mesela anlatabildim mi
00 YorumlaEvlilik geç kalınacak bir olgu değil. Belirli bir zamanı ve yaş aralığı yoktur. Önemli olan okulun ve geleceğin. Onların üstesinden geldiğin zaman düşünürsün evliliği.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ergen bebesi seni. Ailen seni bu yaşına getirmiş, yememiş yedirmiş, giymemiş giydirmiş, şimdi utanmadan okul bitmeden evlenme ateşiyle yanıp tutuşuyorsun demek? Sen önce ailene olan borcunu öde..
04 Yorumla- +1 yıl
Dedi 15 yaşındaki arda
- +1 yıl
Hahahahha çok iyi la. d
+1 yıl27 güzel bir yaş daha olgun olursun şimdi evlensen sıkılırsin değerini bilmesin
Önce okulunu bitir sonra evlilik düşün zamansız uçma yuvadan herşeyin bir zamanı var00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik ve okul çok zor daha 4 yılın var şimdi evlensen okulu bırakırsın sınavlar projeler bitirme tezi falan ya evliliğinden ya da okuldan feda etmen gerekir sen derslerine çalış. Elbette ilişkin olabilir sev, sevil, gez ama evlilik yüküne girme.
10 Yorumla
+1 yıl27 evlilik için ideal bir yaş. Yersiz kaygılar bunlar.
21 Yorumlaevlilik aceleye gelmez getirirsen cok pişman olursun eline meslegini al hayatini kur sonra kiminle evlenmek istiyorsan evlen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Okul bitse bile dogru duzgun evlenilecek adam bulamiyoruz 😂 dogru duzgun adami bulduysaniz okulu bırakın evlenin okul bir sekilde biter
00 YorumlaDamat adayınız var mı? Varsa da evlilik için hazır mısınız? Bunların cevapları olumlu ise evlenin tabi ki okuluda okursunuz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 27 de geç olmayacak ama aday bulmak zorlaşacak benden söylemesi. Ama lütfen okumaya hevesiniz varsa bırakmayın mesleğinizi elinize alın.
015 Yorumla- +1 yıl
Neden aday bulması zor olacakmış? O yaşta bekar binlerce erkek var neden 27 yaşındaki kadın yaşlı mı
- +1 yıl
27 yaşındaki erkeğe 20-23 yaşındaki kız olmaz demek her erkek aldatıyor hepsi genç istiyor 20 yaşındaki kız evlenmesi için çok erken.
- +1 yıl
Yuh yok artık 35 üstü dayılar 20-22 mi istiyor? Demek her erkek aldatır karısı 22 olmayınca. Erkeklerin yaşça küçük kız istemesini mi normal görüyorsunuz? 20 yaşındaki kızla 27 yaşındaki erkek olmaz yaş farkı var onların hayatı aynı olmaz
- +1 yıl
Erkeklerden soğudum bir kez daha kaç yaşında kız istiyorlar tövbe ya
- +1 yıl
@yaşayann_ölü Erkeklerin yaşça küçük kız istemesini mi normal gördüğümü nereden çıkardınız? Maalesef, gözlemlediğimi söylüyorum. Benim fikrim bu. Biraz düşünüp çevrenizi filan evlenenlere bakın oğlan annelerini dinleyin kendilerine sorun o zaman anlarsınız. Ben kendimden uydurmuyorum bunu. Ayrıca yaşım da bir şey ifade etmeli. Ve ben bekarım :)
- +1 yıl
Benim çevremde cahil yok küçük kız isteyen reziler yok çok şükür. Kendinden yaşça küçük kız isteyen olgun değildir kötü niyetlidir zaten. Genç olmayıp genç istiyorsa o erkekten bi halt olmaz aldatır sırf dış görünüşe genç diye evleniyor çünkü. Kızlar bunun için acele edip niye evlensin? O kız 30 olunca aldatacak demektir. Sanki erkek genç genç kız istiyor yanına yakışacak mı hiç düşünmüyorlar severek değil genç diye evlenir o tipler
- +1 yıl
Bakire el değmemiş istiyorsa ama kendisi bakir değilse o erkekten koca olmaz baba olmaz uzak durulması lazım. Tecrübesiz kadını aldatıyorlar zaten.
- +1 yıl
@yaşayann_ölü Yani alayı sıkıntılı bacım ne diyelim insan zaten evlenmekten soyuyor. Ben yine de gençeler gençken bulmalarını tavsiye ederim ki kaldıkça aday zor dediğim gibi. Hele 30 sonrası kimin ne yamuk akrabası varsa kakalamaya çalışırlar (bu kızlar için de geçerli aslında). Görücü usulune mecbur kalır o da pek iyi yol değil. Aşk olmadan evlilik sadece ortak iş gibi bir şey bence. Genç kızlara tavsiyem çevreniz varken adayınızı bulun. Yani kendiniz bulun hem yaş geçince çevre de en az 2 katı azalıyor bilginize.
- +1 yıl
Yanlış tavsiye. Genç yaşta evlenip mutlu olan çok az kız var. 25 yaşındaki kızın adayı azalıyorsa bu demek oluyor ki kız 20 yaşında evlense 25 olsa kocası aldatır. Demek kadın genç olmayınca kocası aldatacak e niye evleniyoruz biz o zaman bi erkek sırf bizimle gençiz diye mi evlenecek ben evlenmiyorum o zaman. Okuyan kariyeri olan kadına öyle şeyler olmaz görücü usulü olmaz kadın kendisi bulur eğer cahil bir yerde yaşıyorsa kız o zaman öyle şeyler olur. Demek 30 olursam evlenirsem kocam beni aldatacak anladım demek her erkek 30 yaşındaki kadını aldatıyor
- +1 yıl
@yaşayann_ölü Ben evlensinler demedim. Siz yorumları düzgün okumuyorsunuz ve kendi fikirlerinizi karşıdakinin adına diyorsunuz. 1 kere olsun aldatır sözü kullandım mı? Evlenesin de demiyorum bu yaşta ama adayını bulsun tanısın ilerisi için adamını bilsin yani. Ne okuması ne cahili evlilik işi o şeylere bakmıyor maalesef. Hele okumuş dedikleriniz cahil dediklerinizden daha fazla görücüye çıkmak zorunda kalıyor. Çünkü okumuş yıllarca kafası meşkul olmuş ev-okul mekiği dokumuş bireyin kendisinin bulması zor olur yıllar geçtikçe. Çok sevdiğiniz aldatma mevzusuna gelince :) şeref yoksunu kaynıyor ortalık isterseniz 20 olun isterseniz 50 aldatma olayı değişmez. Ama illaki hepsi aldatacak değil. Ama ne yazık ki geneli öyle. Ve bu kızın yaşıyla ya dışıyla alakalı değil. Bi kere sıkıntılı erkek aldatır. Ruhsal bozukluğu ya da cinsel bozukluğu ya da hepsi aynı anda vardır. Bunu da daldan dala konarak kendine bişeyler ispat etmeye çalışan zavllılardır. Ayrıca cinsel sıkıntılar gençleşmeye başladı artık 30 yaşında tam sağlıklı erkek bulmak neredeyse imkansız. Yani çevreniz genişse seçiminiz var demek ama bu hep böyle olacak anlamına gelmez. Bu yaşlarda artık kararlaştırırsanız ileride görücü usulüyle sırf evlenmek için evlenmezsiniz ki sıkıntılı birine rastlamazsınız. Keşke her kesin önüne tam kendisi gibisi çıksa. İnşallah her kes için hayırlısı olur.
- +1 yıl
20 yaşındaki kızı kukla gibi oynatırlar evet. Benim için yaş farkı önemlidir en fazla 4 yaş büyük olur daha fazlası olmaz umarım kendini bi halt sanmasın büyük erkek genç yaşıtım erkekle olurum. Genç kız isteyenden uzak dururum öyle erkek sevmez kadının yaşı geçince aldatır. Zeki akılı kadın kendinden yaşça büyük erkekle olmaz zaten o erkeğin amacını niyetini bilir. Genç kızlara sen olgunsun olgun erkek iyidir değer verir saçmalığını diyip beynini yıkıyor kızların genç olmasa o kıza değer vermez o tipler ve her büyük erkek olgun olmaz neyse konuyu kapatalım artık
+1 yılFazla acele ediyorsun, okulun bitene kadar belki karşına istediğin gibi biri çıkacak. Evliliği geri planda tutmalısın bu işler sandığından da zor.
00 YorumlaNe geçi kızım ya daha 23 yaşındasın evlenip ne yapicaksin hergun kocana yemek yapıp çocuklarına mi bakicaksin pehh
00 Yorumla
+1 yılHiç geç değil inan ki. Her şeyden önce eğitim. Yaşa takılma, önemli olan doğru seçim yapabilmek.
Evlilik insanın hayatını etkileyecek bir karar00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sen yine de eğitimini tamamla. Sonra pişman olursun. Ortalama evlilik yaşı 28 oldu ülkemizde. Hem biraz daha insanları tanımış olursun
00 Yorumla
+1 yılOkurken evlen. Yoksa kizligin bozulacak. Dayanamicaksın
028 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
Ben bakirim kardeş oldu mu
- +1 yıl
O çok detaylı konu. Kiz farketmeden ortam da adı o*rospuya çıkıyor haberi yok. Sonra ortam da adı çıkmış biriyle bir erkek evlenmek istemez.
- +1 yıl
Siz miki büyük olan her erkekle yatıp evlenme potansiyeliniz var. Sizinki erkeklerin düşüncesiyle tam ters.
- +1 yıl
Zar yüzünden diyip geçme kardes. Bu mevzuyu niye basitleştiriyorsun? Bu basit bir olay değil ki?
- +1 yıl
Sen kendisi sagda solda ziktirip, zikilmişliğine kılıf arayan birisin kardeş. Bana göre doğru değil bunu anlatmaya çalışıyorum, bu kadar basit.
- +1 yıl
İsteriz tabi siz vermeyeceksiniz. Kadın kendisini tutabilir erkek zor bastırır cinsel dürtülerini. Siz vermezseniz kimi zikecekler erkekler? Ama dünden razisiniz kendiniz gidip yatıyorsunuz teklifi bile kızlar yapıyor şimdi. Zike sürülecek akıl yok şimdiki kızlarda
- +1 yıl
Varsayım olarak konuşuyorum ben. Senin konuşmaların, kadının zikişmesinj normallestjrmeye yönelik olduğu için öyle konuşuyorum ben. Erkeğin bir kızla zikisip onu terketmesi de doğru değil. Veya erkek yapınca normal kadin yapınca anormal diye bir düşünceye sahip değilim bebek 🌹
- +1 yıl
Oldu sen çıplak gez erkek kendini geri çeksin cinsellik dusunmesin.
- +1 yıl
Batan yok burada. Sapıklık ayri mevzu
- +1 yıl
Kardes sıkıntı zar mevzusu değil zaten yahu. Çeşit çeşit mik görüp ilişki yaşayan kızı evlenince altında tutamaz hiçbir erkek. Mevzu bu, sadakatsizligin temelini oluşturur. Erkeklerin yapması doğru demiyorum bu 2 oldu
- +1 yıl
Çünkü ilgi çekici seksi bir yüzün var. Her bakan seni zikmek için bakmaz merak etme. Bazıları dikkat çekici yüzüne bakıyordur. A aa ne kadar değişik bir tip diyordur içinden.
- +1 yıl
Ama bakarken seni soymaları senin hoşuna gidiyor herhalde. Öyle hissettim.
- +1 yıl
Öptüm 😬❤
+1 yılDaha yasin çok erken ne bu ewlilik hevesi, ne bu acele?
10 YorumlaEyer kendini hazır hissediyorsan ola bilir. Ama okulla evlilik zor oluyo. Hele çocuk varsa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. neden geç kalasın ki kaç yaşında güzel olup bekar olarak hala evlenmeyi düşünmeyenler var
10 Yorumlaİlerde keşkelerle yaşamak istemiyosan okulunu bitir sonra neler neler çıkar karşına 😉
00 YorumlaEvlenmek için daha erken kariyer sahibi olmak daha önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence daha 4 yıl varken evlenmeye geç mi kalicam diye düşünüyorsan senden bir halt olmaz zaten. Yaşam amacın koca. Kendi ayaklarının üstünde durmak değil. Hiç okuma bırak gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef cok gec kalmissin. Bir an once okulu birakmalisin.
00 Yorumla Evlilik her yaşta var dert etme sen önce okumana bak
02 Yorumla- +1 yıl
19 yaşında kızdan akıl alıyoruz
Nereye geç kalıyorsun ki tam olarak? Olması gerekenden erken bile.
00 Yorumla
+1 yılOkulunu bitir bence. Rkonomik özgürlüğünü kazan ve kocanın eline bakmak zorunda kalma.
00 Yorumla
+1 yılÇok değil de biraz geç olabilir ama dert etme doğru insan olsun da.
00 Yorumla
+1 yılNormal bir yaşta evlenmiş olursun geç felan değil merak etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılOkulum bitmiyo ne ya gta mı oynuyon okulun bitsin sabret hele..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Varsa aday evlen ama o. Zaman okulunu bırakabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTıbbiyelisin sanırım, benim de arkadaşlarım evlendi çocuğa da karıştı ben 25imde daha yeni mezun oluyorum ve aday yok.
Umarım okul bitmeden sana uygun biri denk gelir.00 Yorumla
+1 yılZaten artık devam eden bir evlilik yok bu sebeple okulundan mı olacaksın. boş ver.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılneden geç kalasın ki evlilik her zaman olur önemli olan eğitimin
00 Yorumla
+1 yılTam hata yaşı bence bu yaşlar evlenen arkadaşlar kuzenler vs derken kendinle kıyas ve duygusal bir iletişim hâline giriyorsun bence okulunu bitir mesleğini al sonra düşün bunları
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa zaten bu devirde 25 altı evlenmek çok saçma, devir gelişti artık hiç bir şey için geç değil en ideal 28-30
01 Yorumla- +1 yıl
ekle beni
bence bitir çünkü evlilik derken okul kayıp gidiyor şu an 25den erken evlenen görmüyorum şu devirde evlilik saçma geliyor iliskin varsa uzun tutabilirsin evliliğin geçi olmaz aceleye getirmemek lazim bu isleri
00 Yorumla
+1 yılOha daha yeni başlamışsın evliyken de okuyabilirsin
10 Yorumla
+1 yılBacım er ya da geç evde kalacan zaten. Bir şey olmaz. Kasma yani fazla bence. Çoğu Türk kızı gibi kaderin bu yani...
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeç kalmazsın en güzel zamanlarda evlenmiş olacaksın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl27 de biter 28-29-30 da evlenirsin tam vakitli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu yüzden okurken evlenmek istiyorum umrumda değil hiçbir şey başlarım kariyerine
00 Yorumla
+1 yılZaten Ülkede Ekonomik Problemler Var Zaten Reis Hem Oku Hem Ev Zor Olur Bence Okulun Bitmesini Bekle İdeal Yaş 26 bence
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyosun
- +1 yıl
Bence Öyle Reis Ülke Kan Ağlıyor Ama Son Karar Senin Hayat Senin Ben Karışamam Ama Bir Küçüğün olarak tavsiyem bence bekle abla erken daha
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence evlilik için bi yaş yok doğru kişi ve doğru zaman var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım oku oku, bende 27 yaşındayım ve bekarım 😹 ha ille de evlenecem dersen evlen yani shsjsb
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bir an önce evlenmek istiyorum ciddi biri çıksa yarın nikahı kıyardm
10 Yorumla
+1 yılHerkes 25 yaş üstü evleniyor. Ya da 30 üstü geç değil.
20 Yorumla
+1 yılEvlenip mobilyacı gezeceğinize okuyup dünyayı gezin beni sinirlendirmeyin ne evliliği canım canım konuşmayın
00 Yorumla- Devamını Gör (143)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat