Ya belki soru saçma gelir size ama sormak istedim. Bugün sevgilimle evlere dağılırken arkasına baktı ben giderken bende baktım ikimiz arkamıza bakarak gittik yani dönüp bakması iyi bisi mi? Bide buluştuğumuzda kalbi hep hızlı atiyo yani belki bu da saçma gelir size ama yani ne biliyim bunlar iyi bisi mi? ( yargılanmak istemiyorum sadece sordum )
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
dizi sahnesi gibi varya genelde erkek köşeyi dönünce birileri saldırı kız eve girince ailesi hesap sorar 🤣
Evet çok seviyor hatta hayatının merkezine oturmussun tam olarak
Ya ama okuldan sonda mesaj atan falan yok ben şimdi kısaca ilişkimden bahsedeyim. Güzel bi ilişkim var 17 günlük falan suanlik iyiyiz Allahıma şükürler olsun neyse okulda bloklarımız farklı ben gidiyorum onun yanına tenefüslerde falan okulda idare eder davranio buluştuğumuzda daha iyi çünkü ortam ferah oluyo neyse bana iyi davranio aslında bugün elini çıkardı elinden tuttum yolda giderken hep yanaklarımi sıktı seviyo yanaklarımi neyse işte ama eve gelince mesaj atan yok bugün hiç konuşmadık mesela çözemedim
O zaman bilemem tabi ne düşünüyor ama heralde iyi geceler mesajı bari atar insan ya tamam gün içinde görüyorda okuldan sonrada hiç muhatap olmamak olmaz. Sen fazla samimi olmamaya ve kendini çok kaptırmamaya bak , daha yaşınız küçük sanırım
Evet 18 yaşındayim tabi ki yolum uzun dersler önemli onlara vakit ayırıyorum ztn de ne bilim böylede kafaya takmamazlik yapamıyorum dün konuştuk alttan alttan gönderme yaptım ona işte kimsenin beni sevdiğini hissetmiyorum gibisinden kimse sevmesede ben seviyorum falan dedi işte biraz tartıştık gibi bisi oldu ben dedim beni kullanıcak kdr karaktersiz değilsindir ve kullanmaya yüreğinde yetmez dedim benim kalbim temizdir ben bisi yapamasamda Allah bi yerden çıkarır dedim beni üzersen ahımla yasayamazsin falan dedim neyse çocuk da önceden aldatılmış biri yani ben onun 2. Sevgilisiyim neyse işte çocuk dedi ben seni kullansam daha beterini yapardım dedi sen bana zarar vermedin ben neden verim falan dedi bide insan kullanmayı sevmem dedi. Moralin bozuk olsa dahi benim seni sevdiğimi unutma bil falan dedi
Yanlış anlama bacım ama bu yaşta özellikle bunlar gelip geçici ve çocukça biraz. Sen temkinli ol dediğim gibi ve sonrasında pişman olup üzülme sonra
Evet gelip geçici biliyorum da çocuk seviyo mu emin deilim işte
Onu zaman gösterir daha çok yenisiniz
Bir adım geri çek kendini. Sürekli olarak senin çaba göstermen onun rahat davranmasına sebep oluyor. Kendini vazgeçilmez sanıyor bu yüzden eve gidince mesaj atmıyor olabilir.
Evet snrm cepte bildi çözemedim bende o yüzden ona mesaj atmıyorum sabahta snrm atmicam günaydın falan ama çözemedim çocuğu hadi bugün sabah akşam beraberdik de önce ki günler neden yazmadı blm
benim doğum günüm için kendi yemek parasını biriktiriyo ve öyle alıcak snrm hediye eminde deilim sevmese nedne böyle yasin diyorum dün konuştuk alttan alttan gönderme yaptım ona işte kimsenin beni sevdiğini hissetmiyorum gibisinden kimse sevmesede ben seviyorum falan dedi işte biraz tartıştık gibi bisi oldu ben dedim beni kullanıcak kdr karaktersiz değilsindir ve kullanmaya yüreğinde yetmez dedim benim kalbim temizdir ben bisi yapamasamda Allah bi yerden çıkarır dedim beni üzersen ahımla yasayamazsin falan dedim neyse çocuk da önceden aldatılmış biri yani ben onun 2. Sevgilisiyim neyse işte çocuk dedi ben seni kullansam daha beterini yapardım dedi sen bana zarar vermedin ben neden verim falan dedi bide insan kullanmayı sevmem dedi. Moralin bozuk olsa dahi benim seni sevdiğimi unutma bil falan dedi
Erkekler böyledir işte sevip sevmediğini anlayamazsın dengesizler biraz
Belkide yeni olduğumuz için mıdır bilemiyorum neyse ya sürünmeye devam işte
Olabilir
Sürünme süründür 😏
Onu nasi yapcam
Orasını bende bilmiyorum valla
Evet benimde böyle bi ilişkim olmuştu gerçekten zaman ilerledikçe sevdiğinden emin olmuştum
Ya ama okuldan sonda mesaj atan falan yok ben şimdi kısaca ilişkimden bahsedeyim. Güzel bi ilişkim var 17 günlük falan suanlik iyiyiz Allahıma şükürler olsun neyse okulda bloklarımız farklı ben gidiyorum onun yanına tenefüslerde falan okulda idare eder davranio buluştuğumuzda daha iyi çünkü ortam ferah oluyo neyse bana iyi davranio aslında bugün elini çıkardı elinden tuttum yolda giderken hep yanaklarımi sıktı seviyo yanaklarımi neyse işte ama eve gelince mesaj atan yok bugün hiç konuşmadık mesela çözemedim
Erkeklerin genel davranışları hiç şaşırmadım bence bu konuyu onunla konuş verdiği cevaptan anlarsın ne yapmak istediğini bu arada yaşı kaçtı?
Konuştum dün işte dedi yemek yedim falan dedi sınav vardı falan fistan birde şey var 18 yaşındayim tabi ki yolum uzun dersler önemli onlara vakit ayırıyorum ztn de ne bilim böylede kafaya takmamazlik yapamıyorum dün konuştuk alttan alttan gönderme yaptım ona işte kimsenin beni sevdiğini hissetmiyorum gibisinden kimse sevmesede ben seviyorum falan dedi işte biraz tartıştık gibi bisi oldu ben dedim beni kullanıcak kdr karaktersiz değilsindir ve kullanmaya yüreğinde yetmez dedim benim kalbim temizdir ben bisi yapamasamda Allah bi yerden çıkarır dedim beni üzersen ahımla yasayamazsin falan dedim neyse çocuk da önceden aldatılmış biri yani ben onun 2. Sevgilisiyim neyse işte çocuk dedi ben seni kullansam daha beterini yapardım dedi sen bana zarar vermedin ben neden verim falan dedi bide insan kullanmayı sevmem dedi. Moralin bozuk olsa dahi benim seni sevdiğimi unutma bil falan dediq
Bak şimdi hayatım yaptığı saçma ve gereksiz bi hareket bunu desteklemiyorum tabiki ama şöyle ki onu suçlarmışcasına sözler söyleme kendini kötü hissedip senden daha fazla uzaklaşmasına sebep olursun bu konuyu onunla bu şekilde konuşma daha pozitif bi dilde istemediğin şeyleri ona söyle anlayış gösterecektir
Ya abla ben biraz kendimi koruma derdindeyim 3 yıl önce baya sürününce çocugun en ufak hareketini sorguluyorum güzelsin diyip duruyo ama asla değilim alakam yok seviyo mu sevmiyo mu onuda anlamadım ki derslerime bakıyorum bu arada yanlışta anlaşılmasın herkes gidici o dersler kalıcı ztn onu biliyorum ama ne bilim emin olmak istiyorum sevdiğinden de böyle olunca çözemiyorum
Anlıyorum ama 3 yıl önce sana her ne yapan kimseden şu an hayatında olan kişiyi sorumlu tutma sürekli tetikte beklemek şüphe duymak ilişkiyi yıpratır çok fazlada sorgulama ağırdan al kendini üstüne düşme seviyorsa zaten sen hiçbişey yapmasanda gelecektir veya yazacaktır
Yanında yokken yazmıyorsa imkanı varken buluşmuyorsa sıkıntı var demektir amacı farklı olabilir seven her halükarda sever.
Buluşmalar oluyo hatta iftardan sonrada çıkalım diyo da ben izin alamam çıkmaya sadece sorun mesaj atmamasi
İşte sorunda bu neden atmıyo amaç ne çok seven mesaj da atar ararda
Kovboylarda böyle yürür sen şey yapma
Seviyor ama senden emin değil
Nasıl yani?
Burdan anlatirsaniz daha iyi olur
İşte bu yüzden o da yazmıyor sana, yani sanki ne kaybedersin sanaldasın zaten
Evet iyi bir şey
Nasıl konuşma yok. Yaş kaç onun
Ya okuldan sonra yazan yok napıyosun falan diye hadi bugün sabah akşam beraberdik de önce ki günler neden yazmadı blm
18 yaşındayız ya benim doğum günüm için kendi yemek parasını biriktiriyo ve öyle alıcak snrm hediye eminde deilim sevmese nedne böyle yasin diyorum dün konuştuk alttan alttan gönderme yaptım ona işte kimsenin beni sevdiğini hissetmiyorum gibisinden kimse sevmesede ben seviyorum falan dedi işte biraz tartıştık gibi bisi oldu ben dedim beni kullanıcak kdr karaktersiz değilsindir ve kullanmaya yüreğinde yetmez dedim benim kalbim temizdir ben bisi yapamasamda Allah bi yerden çıkarır dedim beni üzersen ahımla yasayamazsin falan dedim neyse çocuk da önceden aldatılmış biri yani ben onun 2. Sevgilisiyim neyse işte çocuk dedi ben seni kullansam daha beterini yapardım dedi sen bana zarar vermedin ben neden verim falan dedi bide insan kullanmayı sevmem dedi. Moralin bozuk olsa dahi benim seni sevdiğimi unutma bil falan dedi
Liseli ergen modu var sevgilinde. Senden hoşlanıyor ama o kadar. Sevmek ayrı hoşlanmak ayrı. Seni sevse dediğin gibi akşamları yazar. Yazmıyorsa işte okulda sevgilim var havası bitti bu.
Ee ben ne yapicam peki bu durumda
Yerinde olsam o ergenle uğraşmazdım. Çünkü hayatına girecek başka birisini kaçırıyorsun onlayken
Hayatıma kimse girmiyo beni kim ne yapsın ki sevsinler yaşıtlarım gibi güzel deilim 1 kilo makyaj yapıp çıkmıyorum etmiyorum ortamcı insan deilim evden okula okuldan eve gelirim temiz kalpli insanim napsinlar beni milletin dm kutusu 74984 erkekle dolu iken bende dm bile yok. Ayrı olarka sevmese etmese niye kendiniz aç bırakıp hediye düşünsün ya saçma gelio bana blm ya
Seni görebilir miyim
Hayır
O zaman yorumlayamam seni
Sevmeyen biri neden kendini ac bıraksın ben hala nündeyim biri sevmesem ben bunu yapmazdım o sevmiyo desem ee o nie hediye uğruna aç kaliyo ay kafayı yicem simdi
Ya ne açması hediye alınca da 5 TL ye hediye alsın gör
Sanmam o kdr üçüz alacağını
Görüceksin. Anlicaksın
Lüzumsuz bir romantizm
Seviyor seni cok..
Ama bi yandan hiç mesajda atmıyo nasıl oluyo bu
Yakindan seviyor demekki