Sizce seven böyle yapar mı? Bu ne demek?

Beni sevdiğini iddia eden biri var. 1 yıldır pesimde ben reddetmeye rağmen hala vazgeçmedi. daha önce oldu böyleleri ama hiçbiri bu kadar uzun sürmedi ben hayır dediysem uzamadı yani. Ben bunu reddetmiştim çünkü güvenmiyordum gerçekten sevdiğine inanmıyordum. Ama hep bana ulaşmaya çalıştı. Beni çok sevdiğini söyledi. Çok çabaladı 1 yıldır hiç vazgeçmedi. Bende inanmak istedim. Çunkü gerçekten diğerleri gibi degildi. Bende emin olmak için fake hesap açtım istek attım instadan (kız hesabı baya gercekçi) bu ilk yazdı merhaba falan diye sonra hesapta ilerleyen zamanda benden bahsetti Beni çok sevdiğini fake hesaba da anlatıyordu. Ben bu olanlardan sonra tamamen inanmıştım gerçekten sevdiğine Baya fake hesabımla kanka oldu herseyi anlatıyordu. Sonra ben denemek istedim dedim 'sana istersen başka birini bulabilirim' diye. Başta 'asla olmaz ben onu seviyorken başkasini sevemem'dedi ama ben ısrar ettim sonra "seni kırmamak için kabul ediyorum- Son kez yazacağım ona göre bakarız bulursun birini" dedi. Seven böyle bir şeyi kabul eder mi gerçekten? Ne demek bu? Eğer gerçekten seviyor olduğuna inansaydım kabul edecektim oysaki...
Güncellemeler
+1 yıl
Niye kimse yorum yapmadi :(