Gerçekten seven bunu yapar mı?

😭Üç hafta önce annemi kaybettim. Dün de Belçika'da yaşayan ve bir daha geri dönmemek üzede sevgilimden ayrıldık... Çok özlüyorum ama artık imkanı yok. Ben böyle bir durumdayken beni alttan alması gerekirsen her yeri silip gitti. O artık istese de benimle iletişime geçemez. Bulamaz beni😭İnsan sevdiğini bu durumda bırakıp gider mi? Sinirlendi anlıyorum ikimizin de hataları var. Ama ben onu çok sevdim. Onun da sevgisine inandım. Bugüne kadar tek bir yanlışını görmedim. Aksine çoğu zaman o beni alttan alırdı. Birkaç kere geç döndüm diye ağzıma sıçtı... Ya isterse çok pis bir şey yapayım bana soğuk yapabilirdi ama bu şekilde bu acının içinde terketmek. Kalbim çok ağrıyor biliyor musun 😭Ben onun sevgisine çok inanmıştım. Daha düne kadar... Hala bile beni sevdiğine inanıyorum... Çok fedakarlık yaptı benim için... Nankörlük edemem. Ama şunu da düşünüyorum gerçekten seven birisi olsaydı benden ayrılacaksa bile şimdi ayrılıp gitmezdi... Aramaya ve mesajına kötü olduğum için geç döndüm... Çok üzerime geldi ben bu durumdayken ve öfke anında böyle yapacaksan ayrılalım dedim... Öfke patlaması yaşadım. Ve bu söz kolay ağzından çıkıyorsa ben gidiyorum dedi... Sonra o da kötü oldu bir şans verelim dedi ama sadece bilmiyorum dedim. O da madem bilmiyorsun gidiyorum dedi. Benim de onun da yanlışları oldu ama birbirimize duyduğumuz sevgi bunu örttü... Ben onun sevgisine çok inanmıştım. Daha düne kadar... Hala bile beni sevdiğine inanıyorum... Çok fedakarlık yaptı benim için... Nankörlük edemem. Ama şunu da düşünüyorum gerçekten seven birisi olsaydı benden ayrılacaksa bile şimdi ayrılıp gitmezdi
Gerçekten seven bunu yapar mı?