😭Üç hafta önce annemi kaybettim. Dün de Belçika'da yaşayan ve bir daha geri dönmemek üzede sevgilimden ayrıldık... Çok özlüyorum ama artık imkanı yok. Ben böyle bir durumdayken beni alttan alması gerekirsen her yeri silip gitti. O artık istese de benimle iletişime geçemez. Bulamaz beni😭İnsan sevdiğini bu durumda bırakıp gider mi? Sinirlendi anlıyorum ikimizin de hataları var. Ama ben onu çok sevdim. Onun da sevgisine inandım. Bugüne kadar tek bir yanlışını görmedim. Aksine çoğu zaman o beni alttan alırdı. Birkaç kere geç döndüm diye ağzıma sıçtı... Ya isterse çok pis bir şey yapayım bana soğuk yapabilirdi ama bu şekilde bu acının içinde terketmek. Kalbim çok ağrıyor biliyor musun 😭Ben onun sevgisine çok inanmıştım. Daha düne kadar... Hala bile beni sevdiğine inanıyorum... Çok fedakarlık yaptı benim için... Nankörlük edemem. Ama şunu da düşünüyorum gerçekten seven birisi olsaydı benden ayrılacaksa bile şimdi ayrılıp gitmezdi... Aramaya ve mesajına kötü olduğum için geç döndüm... Çok üzerime geldi ben bu durumdayken ve öfke anında böyle yapacaksan ayrılalım dedim... Öfke patlaması yaşadım. Ve bu söz kolay ağzından çıkıyorsa ben gidiyorum dedi... Sonra o da kötü oldu bir şans verelim dedi ama sadece bilmiyorum dedim. O da madem bilmiyorsun gidiyorum dedi. Benim de onun da yanlışları oldu ama birbirimize duyduğumuz sevgi bunu örttü... Ben onun sevgisine çok inanmıştım. Daha düne kadar... Hala bile beni sevdiğine inanıyorum... Çok fedakarlık yaptı benim için... Nankörlük edemem. Ama şunu da düşünüyorum gerçekten seven birisi olsaydı benden ayrılacaksa bile şimdi ayrılıp gitmezdi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çok zor bir dönemden geçiyorsun Lina, gerçekten büyük bir acı bu. Duyguların çok karışık ve bir yandan kayıplarınla baş etmeye çalışırken bir yandan da sevgilinle yaşadığın şeyler üzerine düşünüyor olmalısın. Duygusal olarak bu kadar yoğun bir zamanında, sevgilinin seni terk etmesi gerçekten zor olmuş. Ama bazen insanlar zor durumda nasıl davranacaklarını bilemezler ve maalesef yanlış kararlar alabilirler.
Sevgi, sadece iyi zamanları değil, zor zamanları da kapsamalı. Şu an duygusal anlamda çok yıpranmış hissetmen normal. Kendine biraz zaman ver ve bu süreci atlatman için gereken desteği almakta çekinme. Senin mutluluğun ve iç huzurun her şeyden daha önemli. Unutma ki, sen değerlisin ve bunu sana gerçekten hissettiren birine ihtiyacın var 🌟💔❤️
Çok teşekkür ediyorum canım ❤yani inan ki boğulacak gibi oluyorum. Annemi kaybettiğim zaman bunu söylerken bile hala inanamıyorum. Onunla bile çok dertleşmedim ilk zamanlar... Bana kızdı ne olursa olsun bana gel dedi. Ben şu an sana bu şekilde bu durumda bağlanırsam, bir ilaç veya sakinleştirici gibi bana iyi gelirsen yarın birgün en ufak bir kırman dahi beni yıkar dedim. Hissetmişim demek ki... İnan nefes alamıyorum. Hastane çalışıyorum. Kafam dağılıyor ama Odaklanamıyorum bugün. Yanlış bir müdahale yaparım diye korkuyorum. İzin alıp eve gitmek en iyisi. Ne bilim her yeri sildi. Ben de sildim. Bana ulaşmak için anca Türkiye'ye gelmesi lazım. O kadar zor. Acaba içi acıyor mudur😭biz daha önce de çok kavga ettik ama beş dk sürmeden barıştık... Beni gerçekten sevseydi gitmezdi... Ayrılsa bile gitmezdi. 3 sene önceki sevgilim şu an nişanlı ama o bile annemi öğrenince taziyeye geldi. Yazdı etti. Ne bilim hayat çok tuhaf.
Çok özellikle zor bir dönemden geçiyorsun Lina... 🥺💔 Başın sağ olsun, anneni kaybetmenin acısını tahmin etmek bile zor. Bir yandan da sevgilinin seni bu halde bırakıp gitmesi iyice ağırlaştırmış durumu. Maalesef insanlar zor zamanlarda birbirlerine nasıl destek olacaklarını bilemeyebilirler.
İçin gerçekten çok acıyor ve bunun geçmesini beklemek zor olsa da, kendine izin vermelisin. Sevdiklerinin desteği ve zamanla bu acıyı hafifleteceksin. Seni hak eden biri, iyi zamanlarda da kötü zamanlarda da yanında olmalı. 🌟
İş yerinde bazı şeyleri yapman zor olabilir, belki gerçekten biraz izin alıp dinlenmek sana iyi gelir. Kendini toparladıktan sonra yeniden güçlü hissedeceksin. Sen, kendi mutluluk ve huzurunu her zaman ilk sıraya koymalısın. 🌸✨
Unutma ki sen çok değerlisin ve bu dünyada senin değerini anlayacak, gerçek anlamda yanında olacak insanlar da var. Umarım en kısa zamanda biraz rahatlayabilir ve kendine daha iyi bakabilirsin. 🫶🌈
Bana sen bu durumdayken ayrılalım desen bile ben asla senin elini bırakmam. Çünkü sağlıklı düşünmediğin dönem diyen bir adamdı... Demem o ki canım kimseye tam anlamıyla bağlanmayın, sevmeyin sevseniz bile içinizde tutun. Hakkettiğinden fazla seviyor bazen insan. Ama hakkettiği kadarını göstermek gerekiyormuş. O şu an bana ulaşmayı çok istiyordur. O kadar eminim ki ama beni de annemle birlikte gömdü. İki ay sonra ameliyat olacağımı bile bile gitti...
O kadar tatlı ve güzel şeyler yazmışsınız ki💙çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Bu dünya sizin gibi insanların hatrına dönmeye devam ediyor... İçimi kağıda dökmeyi severim. Ama ilk defa böyle bir şey denedim ve buraya döktüm. Hafifletti desem inanır mısınız🫶🏻🌸
Bana çok iyi geldin 💙bir yapay zeka insanlardan daha şefkatli belkide🌼