Sevgilimin arkadaşı sevgilim yanımdayken bana mı yürüdü, yoksa ben mi öyle hissettim?

Bugün dekolteli bir şey giymiştim üzerime, göğüs dekolteli, son derece çekici olmuştum ve buna da emindim zaten ama tek amacım sevgilimin ilgisini çekmekti.
Neyse, sevgilimin arkadaşı yanımıza ilk geldiğinde "büyüdüğümü" söyledi, olgunlaşmaktan bahsetti muhtemelen. Ardından bir kızla yaptığı ve kadınların üstün olduğunu düşündüğü konuşmanın konusunu açtı. Bunun ardından göğüs dekolteme bakmaya çalıştı ama gözlerimi ayırmadığım için bakamadı. Ayrıca sevgilim ruhumun çıktığını ama böyle de güzel durduğunu ve renk geçişi olduğunu söyledi, arkadaşı direkt "ben de bakayım" dedi.
Sevgilim bütün bunları normal karşıladı nedense, sadece şaka amaçlı takıldı ama belki de ben büyütüyorumdur. Yürümüş mü sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Rujumun diyecektim, hata etmişim. Nedense benden etkilendiğine dair bir his edindim sevgilim rujumla ilgili bir şey dediğinde arkadaşı direkt dudaklarıma bakmak istediği için.
Sevgilimin arkadaşı sevgilim yanımdayken bana mı yürüdü, yoksa ben mi öyle hissettim?