Arkadaşımın sevgilisi bana mı yürüdü?

arkadaşım genelde hoparlore verip konusuyodu onunla ve o yüzden ben de duyuyordum, çocuk benim için onun profili karşıma çıkınca öyle gülüyo ki benm de gülesim geliyo dedi gülerek ve sonra da güzel olduğumu söyledi, bi keresinde de beni jstedi telefona bana bir seyler sordu, bi keresinde ben yatıyorum karnım agriyodu benim halimi sordu arkadaşıma karnı agriyo diyince niye nolmus falan dedi buna benzer bikac şey oldu arkadaşım da bu durumu kıskandı ve bana iftira attı, çocuğa beni kotuledi hatta ben bi keresinde dışarı çıktığımızda arkadaşımın ceketini giymistim çocuk bana onu yakistirmisti, onu da kıskanmış çocuğa ceketini kendi dolabima koyduğumu söylemiş, ben de çocuğa dedimki söyle o sevgiline arkamdan sallamasin iftira atmasın bana ağzına sicarim onun sende guru yok mu sana boş yere küfreden s*ktiri çeken birinin peşinden gidiyosun ( çünkü o zaman tarismislardi ve arkadasim onu engellemis ama ona rağmen çocugun onu aradigini soylemisti bana ama ben ona da inanmıyorum çünkü ruh hastasının teki kıskançlığından söyledi bana bunu kesin bana sen ondan mı hoşlanıyosun demisti ) çocuk da dediki benimle onun arasında hicbi şey yok hiç kimsenin de peşinden gitmiyorum

Arkadaşımın sevgilisi bana mı yürüdü?