Sadece iletişim kurunca sanki yuruyormusum gibi davranıyorlar. Ben de kadınlara soğuk davranmaya başladım, direk robot gibi davranıyorum ve buna rağmen bazen yurudugumu sananlar var. Ne alaka abi robot gibi davranıyorum, kısa kısa cevap veriyorum hala mi? Tanrı saniyorlar galiba kendilerini. Her neyse işte aslında yurumuyorum ama yuruyormusum ve aşık misim gibi davranıyorlar, işin garip yanı davranmayı bırakın pek kafaya takmam ama kendileri de buna inanıyor. Ayrıca bir ortamda insanlara olan saygım da gitmiş oluyor. Bu durumdan hiç hoşnut değilim, ne yapayım?
Neden kadınlarla iletişim kurmak, yürümek olarak algılanıyor?
Kanka ismini unuttum ama bu durumun bi teşisi var, bu bir kişilik bozukluğu, kadınların çoğunda görünüyor sıklıkla. Hani dünya kendi etraflarında dönüyor ve her şey kendileri nasıl düşünüyorsa ona göre şekilleniyor gibi algılıyorlar, hani etrafındaki her şey kendisine göre haraket ediyor ve sanki kendisi için varmış gibi. Astroloji, burç, fal gibi şeylere bu derece inanıp kendilerini kaptırmalarının sebebide bu. Neydi bu teşisin adı ya unuttum şimdi...
Kanka sırf bu konuda değil her konuda böyle, mesela neden astroloji ve burçlara bu kadar inanıyorlar? Çünkü koca evrende trilyonlarca koca koca yıldızların ciddi ciddi kendilerine göre haraket ettiklerine inanıyorlar. Dediğim gibi bir çeşit kişilik bozukluğu bu, psikolojik bir rahatsızlık. Zaten fark ettiysen genelde beğendikleri erkeklere derler kesin bana yürüyo diye.
Çünkü bazı canım hemcinslerimiz mesafeyi korumayı bilmeyip gereğinden fazla samimi olma yoluna gidince yanlış algılanıyor niyeti ne olursa olsun, şahsen ben de karşı cins olsam hak verirdim neden öyle davranmaları gerektiğine.
Bazı erkekler yüzünden diyebilirim aslında. Benim en çok dikkatimi çeken şeylerden biriydi bu. Bir karşı cinsle (erkek) iletişime geçtiğim zaman gayet normal 2 insan gibi konusabiliyoruz. Ama çevrem de dahil kızlarda bunu bulmak zor. Birkaç erkek burunlarını havaya kaldırdığı için. Ne yapmalıyım demişsin, bu tarz kişilerden uzak durmak tek çözümü sanırım.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Keşke uzak durabilsem. Bak bu soruyu sorduğumda bile saçma sapan yorum yapan kızlar oldu, haklı diyorlar. Ben robot gibi davranmak zorunda mıyım insanlara neden haklı olsun? Tamam sebebi durmadan ilgi girmeleri de asıl sebebi ego bence. O nasıl bana yürümez kafasindalar. Mecburen konuşmak zorunda olduğum insanlar zaten, yoksa uzak duruyorum.
Bir insanın düşüncelerini değiştirmek zordur ya. Hele de bir kız herkesi kendine aşık sanıyorsa onun düşüncesini değiştirmek daha zordur. Uzak durma gibi bir seçeneğin yoksa ve soğuk yaptığında anlamıyorlarsa ne yapılır, bilmiyorum. Biri yine böyle davrandığı bir anda yüzüne direkt bakıp "Herkesi kendine aşık sanıyor gibi bir ifaden var." falan demeyi denesene.
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
13
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiç sorma ya geçen komşu ofiste çalışan genç bayan arada sırada bize uğrar işte , kapıdan uğurlarken görüşürüz dedim güldü tuhaf tuhaf ne dedin felan dedi , sanki görüşürüz deyince direkt çıkma teklifi ettim , hoşçakal anlamında bir söz yani ama işte...
Türkiye deki kızlar ne yazık ki fazla egolu bugüne kadar bir çok yabancı kız arkadaşım oldu hiç bizim kızlar gibi değiller gayet olgun düzgün bir üslupla yaklaşıyorlar
Bunu bende yapıyorum robot gibi duygusuz hatta nefret eder gidi davranıyorum normal konuşamıyorum yanlış anlaşılıyor orta okuldan beri etkisinde kaldığım olaylar oldu
İş yerinde ablalar la bile didişiyoruz çocukken evlilik mutlu yuva hayalim vardı oda yok oldu kimseye ne güvenim var ne samimiyetim Normal arkadaşlık bile kuramıyorum
Aynı şeyi erkekler de yapıyor, her konuşmayı samimiyeti flört olarak algılıyorlar
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biliyorum onu da ama bu bambaşka bir şey. Sadece iletişim kuruyorsun ve yuruyormusum ve asikmisim gibi tavırlar. Sonra konuşmayı kesince kendisi konuşuyor, sonra tekrar konuşunca yine aynı saçma tavırlar vs. Ego gibi bir şey. Ha bir de iyi kızlar var onlarla konuşuluyor ama genelde onlar da kanka deyi duruyor. E kanka demesi de aynı şeye çıkıyor, bana yürüme ben seni arkadaşım olarak görüyorum der gibi altına basa basa diyor bagzilari kanka, kanka, kanka. Gören diyecek ki bu kızın peşinden koşuyor o yüzden kız durmadan kanka diyor falan.
Ya ne alaka, kızlar egolu tamam da sen de abartıyorsun kanka demesi de sen baba yürüme dediğini göstermez, kız kıza da diyoruz, o zaman da mı bana yürüme demiş oluyoruz? Bu maalesef kadınla erkeğin toplumdan ayrışmasının bir sonucu
Bilmiyorum ya hiç hoşuma gitmiyor. Mesela ben o kanka demeden ben ona deyim diye çabalıyorum ki yurudugumu sanmasın diye. Belki kafamda kuruyorum diyeceğim de yok be.
Her gün yüzlerce kişinin dik dik bakışından, sosyal medyadan bile atılan onca taciz içerikli mesajdan sonra kızların böyle sanması normaldir. Nasıl ayırt etsin kim ruh hastası psikopat, kim düzgün insan
Sorun o değil, o kolayca ayird edilebilir. Sorun herkesi kendisine aşık sanmalari. Kendisine yapmaktan kaynaklanıyor bence çünkü assagilayici şekilde bakıyor bahsettiklerim.
Kolayca ayırt edilemez, nereden bileceksin karşındakinin tatlı dilli yılan bir abaza olduğunu. Aşağılayıcı bakmasının sebebi tercih seçeneği çoktur, yürüyen çoktur vs. sen de konusmazsin oyleleriyle
O zaman herkes adına adına konuşma ben bir yanlış yaptım bütün öküzler adına söz aldım sen de ikinci bir hata yapıp bütün boynuzlular adına konuşma bence (ironi)