Aşk tek başına her şeye yeter sanırdım. Hayatımın en güzel dersi bu oldu. Yetmiyor asla aşk sevgi tek başına yetmez. Tüm zayıflığın ile ortada kaldığında ister istemez sana karşı bir taraf alınıyor. Çaba gösteriyorsun, hayal kuruyorsun, istiyorsun, inanıyorsun.. Sonra bir binanın tepesinden tüm duyguların bir olup itiyor seni. Çünkü sadede aşk için diğer duygularına ihanet ediyorsun.
Hayır aşık olmak yeterli değildir. Sevgi temelinde olmalıdır ama evlilik için ; Uyum, Ortak mizah anlayışı, Empati, Kültür yakınlığı, Statü yakınlığı, Saygı.
Tabiki yeterli değil aşık insanlar zaten evlenmezki askczamanal sevgiye döner birbirini seven insanlar evlenir ve evlikte saygi en başta gelir sevgi zaten vardır. Anlayış kafaların uyması ten uyumu hepsi olmalı ama kimse dortdortluk değildir. Ve herkesin beklentisi farklıdır. Ama her nekadarda farklı olsa sevgi ve saygı olunca herkes ortak paydada bulusup hayatını birleştirebilir...
Aşk, çekim ve tutkudan ibarettir bana göre. O heyecan da zamanla yok olur, canlı tutmak zordur. Sadece aşkla mutlu olmak zordur. Kafadengi, uyumlu, zevklerin benzerliği önemli. Tabii saygılı olmak, fedakarlık yapmak ve kıyamama duygusunun olmasını saymıyorum kesinlikle olmalı.
yeterli degil onun icin evlilikler yurumuyor Zaten evet asiksin ama maddi gucun yok samanlik seyran olmaz hep daha fazlasini istersin karnin doymaz sikayetci olursun hep ayni seyi mi yiycem dersin surekli gezmek eglenmek istersin ama vakit bulamazsin sonra dersin ki esim benimle ilgilenmiyor acaba beni sevmiyor mu