Aşk, bir evliliği başlatmak için harika bir kıvılcım ama tek başına o evi ısıtmaya ya da ayakta tutmaya yetmiyor. Aynı yöne bakmak önemli; Gelecekten ne beklediğimiz (çocuk, para yönetimi, yaşamak istediğimiz yer gibi) birbiriyle çatışmamalı. Ortak bir dil önemli; Kavga ederken bile birbirimizi kırmadan nasıl anlaşacağımızı bilmeliyiz.
Aşk evlilik için yeterli değil çünkü aşk geçici bir duygudur.. eğer aşk yerini sevgiye birakmissa evlilik düşünebilir insan gerçekten severse tüm engelleri aşar diye düşünüyorum
Aşk tek başına evlilik için yetmez ama olmazsa olmaz baharat gibi 😅 Kültür, düşünce, aile, para, gelecek planı… Bunlar uyuşmuyorsa aşk bir süre sonra yıpranıyor. Sürekli kavga, kırgınlık olursa hisler de azalıyor.
En kritik şey şu: Aynı hayata “evet” diyebiliyor musunuz? Uğruna nelerden vazgeçmeye razısın, o da senin için nelerden? 💭 Senin hayatında böyle biri var mı şu an? 💘
Erkeğin iyisi 2 sekilde anlasilir. Bundan koca olur mu? Bundan baba olur mu.. İki sorunun cevabi evetse evlenilir ben sirf asik oldum diye ev gecindirmeyecek benimle ilgilenmeyecek çocuğuna babalık yapmayacak adamla evlenmem