Uyanır uyanmaz aklına geliyorsa onu düşünüyorsanız bu aşk mı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ask falan degil. madem istemiyorsun onu takip etmeyi birak yoksa allah belani veericek haberin olsun sana son uyarim onu takip etttirmeyi etmeyi kes git baskasini bul ok
😌😌
Net ama sen memnun degilmisin baskasina mi asik olmak istiyon baska erkeklere
Yok knk ne alaka hsjxjxn hislerim karşılıklı mı değil mi emin değilim o yüzden unutmaya çalışıyorum bu kişiyi masıl unuturum taktik var mı
Var olmazmi her turlu ben bi arkadasima unuturdum knk sana yardimci olurum her turlu uzun senedir mi boylesin kac sene yoksa yenimi yeniyse sanslisi knk
Şanslisin
Ask evet ama bir an once kurtul bundan bende kurtuldum basardim vallahi kisa bi surede kurtulmustum knk
Knk nasıl kurtulabilirim allah rızası için nasl unutucam
Tm tm sırrimi veririm yaz istersen mesaj kutum aciktir
Yazcanmi yoksa burdanmi anlatiyim burdanmi konusalim
Yazcanmi seni bekliyorum cvp yazmiycaksan nasil yardimci olayim ama bekletiyosun beni bisey soyle ona gore cikicam
Knk burdan yazsan çok güzel olur ya
Hafiza silme teknigi
Bu muydu knk özelden yazıcağın
Kardesim iki saat yaziyon beni oyaliyon bos yere sayemde kurulcaktin ne nazli ciktin ya iki saat yaziyon
tamam knk kızma ya nazlı değilim sen de sinirli çıktın he duygularım karışık malum zor bi duruma düştüm başka taktik var mı kusura bakma verebileceğin?
Hafiza silme teknigi ritueli var bi kirmizi ip. ile mavi ipi birbirine bagla sonra 15 gun yapcan bunu gozlerini kapat ondsn kurtulmak istrdigini tekrarla rabita gibi düsün sonra bagladigin ipleri ayir birbirinden en son
Sağol da 15 güne kadar kafayı yemezsem iyidir
Neden yiyormussun
Sebep
Kalbim sıkışıyo be knk beni sevmediğini düşününce
Ee iyide sen unutunca komple senden vazgecmis olucak oda sende bu sefer hic sevemiycek cunku unutmus olucan nasil oluyor bu
Ben onu sevsem de unutsam da o beni sevmiyecek sanırım çünkü dengesiz beni de bu üzüyor seviyo sandım o yüzden aşık oldum
Dengesizse niye tutuldun be niye yaptin bunu kendine cocuk m @lin tekimi dengesiz davranmis sana boyle uzmus seni ilgi verip geri mi cekiyor
Dengesiz olduğunu sevdikten sonra farkettim bi aşık gibi davranıyor kesin hoşlanıyo diyorum ama hakkında bişeyler öğreniyorum sanırım ysvk bu diyorum. Bi bakışı var aşık gibi göz göze gelince uzun bakması beni mi deniyor yoksa duygularını belli etmeye mi çalışıyor anlayamadım
Galiba toy bu cocuk ben anladim gibi ya hemde kesin oyle gozukuyor gibi yvsk derken dogru duydiguna eminmisin kimseden duyduguna inanma bnce?
Valla bilemiyorum artık ama şeytan diyo bi gün gülümseyerek bak bi gün görmemezlikten gel kafası karışsın eğer egosunu tatmin etme derdindeyse ama bi de unut diyorum sevse çoktan konuşurdu hangisini yapiyim sence
Ya birde sen bakismalara niye aldaniyorsun onu anlamadim tanimadigin birine peki? neden
Bi ara aynı sınıftaydık onunla tanımadığım biri değil
Olabilir babana bile guuvenme demisler asla bakislara aldanma asla
knk uyanır uyanmaz aklına geliyosa sen boku yemişin
😂😂bncede ask bende oldum kendimden biliyom ama benim ki allahtan guzel kalpli biri kendi halinde kimseye zarari yok sansliyim yani iyi birine asik oldum☺
@bshshdh4566 hep öyle dedik hep ağzımıza sıçtılar güvenme fazla
Peki unutması nasıl olucak onu nasıl unutabilirim
Civi civiyi soker yapabilirmisin knk
Baska biri unutturuyor
Uzun zamandirmi unutmaya calisiyon ne kadar zamandir boylesin bu durum
Aşk yeni değil ama yeni unutmaya çalışıyorum diyebilirim
Yok y a kac sene onu sormustum aslinda
1 senedir
evet bende öyleyim gece uyuduğunda gün içinde sabah uyandığında
Seviyorsun dur.
Evet
Her defasında onu düsünüyosan seviyosundur yani