Yine mi Poyraz Karayel diyorum öncelikle :D Şaka bir yana herkes kendisini mutlu edeceği umuduyla yola çıkıyor zaten ama sonrasında bir şeyler rayından çıkabiliyor.. İşte bu durumda da yapacak ve diyecek bişey kalmıyor.. Mutsuz da edebiliyoruz hepimiz.. Kimse kendisini eleştirmiyor maalesef.. Fakat yoruyoruz birbirimizi severken insanlar olarak farkında olmadan.. Keyifli geceler..
Bugün güldürenlerin ertesi gün süründürdüğünü düşünürsek, sanırım pek iyi değiliz bu seçimi yapmakta.. Ama sonuca bakacak olursak çoğunluk süründürülüyor, kimse mutlu olamadı gitti😅 Bunu da aklıma geldi bıraktım şuraya :)
Hep güldürdüm ama hiç süründürmedim. Kaybedildim ama hiç kaybetmedim. Beni tercih etsinler diye de gram uğraşmadım. Neysem o oldum. Yolum açık olsun. :D
Kimse bile isteye sürüneceğini bildiği biriyle olmaz. Önce güldüren, sonra süründüreni de var bunun. Sonuç itibari ile tabii ki güldüreni tercih etmeli
Süründüren kişiler tercih edilse de, asıl olması gereken güldüren kişilerin tercih edilmesi tabiki de. Hayat bir tekme vurmuş, bari hayatımdaki insan yüzümü güldürsün.