Karim ile yola devammi etmeli yoksa ayrilmalimiyim?

Merhaba ben evlenip Almanyaya geldim. 4 yil olacak bi kizimiz var. Dügünden önce ve dügünden sonra aileler arasinda tatsizliklar cikti. Almanyaya yerlestigimde kaynanamla karim annemle görüsmemi istemediler. Sürekli baski yaptilar. Bagirdim cagirdim bi sekilde susturdum. Ama nafile sürekli kinleri nefretleri gecmedi. Oysa sorun sadece kaynanin parasinin cok olmasiyla övpnmesi dügünü almanya daki gibi yapmasaydi. Annem ise Türk usullerine göre yapmasiydi. Kaynanam annemin gelin pohcasi hazirlamasina izin vermedi. Biz bisey istemiyoruz cocuklar mutlu olsun dedi ama sonradan pohca yapmadilar dedi. Cocugum oldu sen sadece kagit üzerinde babasisin senin 5 dklik zevkin tuvalete akittigin milyonlarca spermden birisi dedi. Baya büyük kavga ettik. Karim abimin karisiyla anlasamadi ( gerci kendileri aile olarak neredeyse herkesle küsler) abimler türkiyede kaliyo annen baban onu daha cok seviyo dedi. Ailem bayramda kandilde aradi karimi acmadi. Sonrasinda karim sizin aileye anca kerhaneden bi kari yakisir dedi. Karim engelli. Engeli nüksetmesin diye sesimi cikarmadim ben ses cikarmadikca üstüme geliyolar. Napiyim sizce?
Karim ile yola devammi etmeli yoksa ayrilmalimiyim?