Bu soru günlerdir aklımdan çıkmıyor. Ben şu an influencerlık yapiyorum ve baya iyi paralar kazanıyorum ancak ben Turkiyede yaşamaktan gerçekten sıkıldım, bunaldım 😤
Ailemle de 2 aydır konuşmuyorum bu beni düşündürüyor. Neyse konuya giriyorum. Üniversiteden arkadaşım var şu an şikago'da bi sigorta şirketinde çalışıyormuş ve beni de yanına çağırıyor, mesaisiz en kötü 2300$ maaş veriyorlarmış. Saatlik 17.40$ günlük 6 saat haftada 2 gün tatil.
Şartlar gerçekten mükemmel ama ben daha önce yurt dışını geç egeden sayılacak kadar çıktım! Üniversiteyi bile adnan mendereste okudum 😑
Newyork ta yaşıyorum. Burada doğdum ve burada yaşıyorum. Paran varsa gel yaşam olanakları iyi ama sağlık sektöründe Türkiye daha iyi. Buraya geldiğinde kendine öncelikle sağlık sigortası yaptırmanı öneriyorum, aksi taktirde hastaneye gittiğibde çok üzülürsün maddi olarak.
en azından kimin vurduğu belli oluyor abd de kimin vurduğu belli değil neyse senin de videolarını amerikadaki arkadaş izletir bize bakalım kaç kalibre silahla ya da hangi siyahi sana tecavüz edecek..
gitmeme gerek yok zaten izliyorum ben 3 yıldır bu kanala aboneyim instagramda da konuşuyorum kanada varken o pislik çukuruna asla gitmem.. ama dediğim gibi seninlde videolarını izleriz bol like atacağım
sen neyine trollük yapacağım? kimsin sen? daha Türkiye de en basit işgücü rekabeti bile dünyanın en düşük ülkesinde tutunamamışsın bir statü elde edememiş vasıfsız statüsüz birisin... ne sanıyorsun kendini de sana trollük yapacağım kim çizdi seni buraya karikatürmüsün anlamadım :)