Benim babam vefat etti ve gelirimiz pek yoktu abiside hayirsever biriymiş aylik bi miktar gonderiyordu eşi ile birlikte. Daha sonra oda arkadaşim bana anlam veremedigim şekilde tavir koydu konuşmuyor sebebini sordugumda ise senin ne yaptiginla ilgilenemeyecek kadar meşgulum dedi abiside burs gondermeyi kesti. Burs gönderip gondermemesi sorun değil teşekkur ederim onlara sadece tavirin sebebini anlamiyorumm
Güncellemeler
11 ay
Guncel
Güncellemeler
11 ay
...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Allah muhtac etmesin. Sor ama ne yaptım sana bileyim de?
Sordum senin ne yaptiginla ilgilenemeycek kadar meşgulum dedi
Konuşma. Tamam. Bırak. Kalbin kırık daha da kırmasın.
Yok konuşmuyorumda anlamiyorum ben hayatimi toparlamaya çalişirken bende. Ne bekleyebilir diğer oda arkadaşimda 30 yaşina gelmiş 10 yaşindaki çocuk ondan daha olgun resmen tek başimayim
30 yaşinda oda arkadası ögrenci mi?
Evet ben odadayken kizlarla konuşurken diyorki allah anamizi babamizi basimjzdan eksik etmesin torunlarini gorduler falan
Acaba farkında olmadan ona karşı mesafeli ilgisiz mi davrandın
Babam ölmüş kimsenin benden ilgi beklemeye hakki yok ki ben her gece tek başima aglarken kim nasilsin diye sormuş
Ülke ekonomisi çok kötü durumda. Gördüğüm herkes birbirinden borç istiyor
Abisi yurt dişinda yaşiyor ben kimseden borç istemedim onlar yetimi doyurmak istediler
Ben olsam vermezdim. Genel olarak kimseye güvenmem. Aileme koşulsuz veririm ama başkasına vermezdim. Baskası paramı ezeceğine keyfine bakacağına cebimde dursun daha iyi.
Abi 100 dolar yurtdişindaki birine ne kadar dokunabilir sen burada neden beni haksiz çikariyorsun anlamiyorum senin parani zaten kimse istemedide bende kimsenin parasini istemedim onlar teklif etti cidden keyif yaptiğimimi saniyorsun
Canım benim benim de babam hayatta değil sana kimse tavır yapamaz ya böyle hakları yok yani 10 sene geçsin üstünden sonra sana küssünler tavır yapsın o insan müsfetteleri sinirlendim Şu an
Allah rahmet eylesin babalarimiza ama kimse anlamiyor birde kendisi benden 6 7 yaş buyuk
Verdikleri parayi geri odeyesim var ama para yok ne diyim keşke kabul etmeseydim
Anlamıyorlar sktr et ben seni çok iyi anlıyorum canım
Çalışınca ödersin sen bunları kendine dert etme
İnşallah teşekkur ederim
Dertler içinde daha çok sıkılırsin ya ben insanlara dert yuklemeyi sevmiyorum karşimdakininde derdi var
Kafamızı dağıtalım anlamında dedim ben
Anladim dagitalim tabi ama dert yuklemesi yok 😅
Hayır birbirimizi bunaltmıycazz söz :)
Sen bensin
Biz de böyle biseyin değeri farklı yaşıyoz hayatı
Sen kaç yaşindaydin baban gidince
Benim yorumu da sil
Sil butonu yokki
Attim ya?
burs sağlayabilirim
Kıskanç
Neden kiskansinki