Benim babam vefat etti ve gelirimiz pek yoktu abiside hayirsever biriymiş aylik bi miktar gonderiyordu eşi ile birlikte. Daha sonra oda arkadaşim bana anlam veremedigjm şekilde tavir koydu konuşmuyor sebebini sordugumda ise senin ne yaptiginla ilgilenemeyecek kadar meşgulum dedi abiside burs gondermeyi kesti. Burs gönderip gondermemesi sorun değil teşekkur ederim onlara sadece tavirin sebebini anlamiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En sinir olduğun insan! tipi, aynısını sende ona yap her kanaldan engelle
Ayni odadayiz
Evet okudum o da seninle aynı odada bunu yapıyorsa sende aynısını yap konuşmak zorunda değilsin
Konuşmuyorum zaten ama hiç odaya gelesim yok çok dişlanmiş hissediyorum
Onu görmezden geleceksin tek çözüm bu
Alttaki kişi gelmiş diyorki yanlişini gormuştue abi yanlişimi gorduyseniz soyleyin çocuk muyuz
boş ver kurcalama gitsin
Ya zaten koskoca şehirde yalnizim ailem gitti babam öldü ben kendi halimde ders çalişiyorum bana niye boyle davraniyorlar
Yutkunarak okudum ama daha da güçlü olman lazım hayatta engeller her yerde her zaman olacaktır önemli olan yılmaman.
Yok şu an iyiyim en azindan ahirete inaniyorum
Keşke hiç para vermeseydiker kendimi kotu hissediyorum ondan
Yapacak bişey yok onun içinde sen istemedin sonuçta
Yok ben kimseden dilenmedim babam kimseden bir şey almamayi ogretmişti ama şu an ihtiyaç durumundayim annem kabul et dedi
Hayatını bilmediğimiz için buna yorum yapmamız kolay değil. Aranızda neler yaşandı ise onları düşün. Belli ki senin bir yanlışını görmüş ve sende bunun farkında değilsin.
Düşündüm sordumda ben kimseye zarar veren bir insan değilim
Benim param yok belki ama ona çok katkim oldu zarar falan vermedim
Sorun senin maddi durumunun yetersizliğin değildir. Zaten sorun o olsa en başta hiç yardımcı bile olmazlardı ancak belki ihtiyaç dışı para harcaman olabilir ya da arkadaşına ters gelen bir şey.
Ben gelen tüm parayi aileme atiyorum onun ilk yanlisinds ben tavir koysaydim ohooo
Düşünüyorum ama cidden bulamiyorum onun arkasindan bi kez konuşmadim
Belki de ailene para göndermeni yanlış buluyor. Onun yerine eğitimine harcamanı beklemiş olabilir.
Ya verdigi parayi nr yaptigim onu ilgilendirmezki sen hayir işletken parayi verip ne yaptigina bakar misin allah aşkina ailemin ihtiyaci var ki atiyorum sende onu hakli çikafmak için rlinden geleni yapiyorsun kardeşim açken ben mi harciyim parayi allah aşkina iyi akşamlar
Tavrınız ona karşıda böyle ise çok sebep aramaya gerek yok. iyi akşamlar.
Tavrim sadece sana karşi oyle binbtane şey aradin haksiz çikarmaya :)
Sonucu buna bağlayacafib ne kadar belliydi benim buyuk derdim var zaten bi suru başkasina zarar vermeylemi ilgilenicem senle ve emin ol sen baya agir laflar hakettinde ben sana kullanmayacam
İnsani çileden çikartip niye boyle dedi diyorsunuz
Tavrın sadece bana karşı böyle ise sorun yok. Nedenini sormuşsun bulmaya çalıştım. Hata bende hiçbir şey yazmamalıydım. Umarım nedenini bulursunuz ve arkadaşınızla aranız düzelir.
Gerçekten sana karşi oyle çunku beni haksiz bulmak için elinden geleni yaptin guzel dilegin için teşekkur ederim